Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar gece 2.30 yaptım ve silik çıktı
Sizce transferin 9-10 geçen gece için çok silik değilmi
Allahın inşallah kimyasal olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar gece 2.30 yaptım ve silik çıktı
Unuturmuyum. Sen doğurana kadar 2 gözüm burda olacak. Allahım ne olur Zaza ve tüm anne olmak isteyen arkadaşlarım Anne olsundar. Bebeklerin sağlıkla kucaklarına alsınlar. Amin amin amin.Geraniy beni unutmadığın için çok mutlu oldum
Hepinize teşekkür ederim
İnşallah bu hamileliğimi artık kucağıma alırım
Allahım bütün gece beynimi yedim yaptı mı.yaptimi diye işte sonunda o.iki.cizgiyi gördük Allahın izniyle tamamında ericek iki.kat iki.kat artacak Öyle şanslı çocuklar geliyoki herkesin sevgisini kazanan iyi melek gibi annelerine sahip olacaklar şükürler olsunKızlar gece 2.30 yaptım ve silik çıktı
Kurban olurum sizlereAyyyy nasıl sevindim allahımmSessizce takip ediyorum aylardır.Hep dua ettim Zaza bacım maaşallah sana.Hiç endişelenme silik falan değil bal gibi orada bebişler çok şükür.
Maşallah gözün aydın Zaza coook güzel bir haber verdin senin adına ćok sevindim.Allah kucağına aldığın günleri de göstersinKızlar gece 2.30 yaptım ve silik çıktı
Zazammmmmmmmmmm nasilllllll mutluyummm yeni kalktimmmm gece dua ederek yatmistimmmmm kurban olduğum allahimmmmmm sen çok büyüksün canımsın rabbime bin şükür canim benim tebrik ederimKurban olurum sizlere
Sizlerin duasıyla ayakta dayanarak devam etim hep
Bana siz güç verdiniz
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin ınsallah mutluluktan kelimeleri yanlış yazarsam kusuruma bakmayın çok mutlu oldummmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤❤Zazammmmmmmmmmm nasilllllll mutluyummm yeni kalktimmmm gece dua ederek yatmistimmmmm kurban olduğum allahimmmmmm sen çok büyüksün canımsın rabbime bin şükür canim benim tebrik ederim
Benimle aynı zamanda bu yola giren arkadaşımAllahım bütün gece beynimi yedim yaptı mı.yaptimi diye işte sonunda o.iki.cizgiyi gördük Allahın izniyle tamamında ericek iki.kat iki.kat artacak Öyle şanslı çocuklar geliyoki herkesin sevgisini kazanan iyi melek gibi annelerine sahip olacaklar şükürler olsun![]()
Harikaaaaa hamilesinnnn zazammmm bizlerede umut oldun ben çok emindim zaten hiç bir olumsuzluk katmadım hisler doğruyu söyledi çok şükür sağlıkla neşe ile ilerlesin herşey inşallahGeraniy beni unutmadığın için çok mutlu oldum
Hepinize teşekkür ederim
İnşallah bu hamileliğimi artık kucağıma alırım
Amin canlarım amiiiinTebrik ederiminşallah sağlıkla sonuna kadar gider ve sonunda sağlıkla kucağınıza alırsınız... mutlu sonu hakettiniz çooookkkk mücadele verdiniz ve pes etmediniz...
Güzel kalpli arkadaşım zazam ağlıyorum ben şuan çok mutluyum sonzamanda duyduğum en güzel haber canimsinRabbim kucağına aldığın günleride göstersin ınsallah mutluluktan kelimeleri yanlış yazarsam kusuruma bakmayın çok mutlu oldummmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Hak ettin sonuna kadar hakettinnnn.Amin canlarım amiiiin
Canım bi kan testi yaptır için rahatlasın inşallah Rabbim yüzünü, yüzümü ve burdaki herkesin yüzünü güldürsün hepimiz çok hakediyoruz onca acı çile elbette Rabbim dualarımızı kabul edecek.Kızlar gece 2.30 yaptım ve silik çıktı
Allahın izniyle herşey güzel olucak canim benim sen içini ferah tutAmin canlarım amiiiin
Bende günlerdir seni düşünüyorum, dua ediyorum. Allahım hayırlısıyla bu duyguyu isteyen herkese yasatsın inş.Amin canlarım amiiiin
Bilmezmiyim canım melek kalplimRabbim kucağına aldığın günleride göstersin ınsallah mutluluktan kelimeleri yanlış yazarsam kusuruma bakmayın çok mutlu oldummmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Amiiiiin kızlarHarikaaaaa hamilesinnnn zazammmm bizlerede umut oldun ben çok emindim zaten hiç bir olumsuzluk katmadım hisler doğruyu söyledi çok şükür sağlıkla neşe ile ilerlesin herşey inşallah![]()
Gözün aydın olsun .Tamamdır bu iş .Allah a şükürKızlar gece 2.30 yaptım ve silik çıktı