ALLAH ıma şükürler osun şimdi kocaman bir ohhhh çektim içim rahatladı sende artık tadını cıkar cnm çünkü hamilesin oleyyyyyyyyKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH ıma şükürler osun şimdi kocaman bir ohhhh çektim içim rahatladı sende artık tadını cıkar cnm çünkü hamilesin oleyyyyyyyyKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Zaza abla ben uzaktan sadece okuyarak takip edenlerdenim bu sayfayı her hamilelik haberine sevinip her olumsuzluğu kendim yaşamış gibi üzüldüm. Hiç tanımadığım bilmediğim insanların sevinçlerine üzüntülerine ortak oldum belki hepimizin aynı şeyleri yaşaması beni bu sayfaya bu kadar bağladı.Ama senin hamilelik haberin beni çok mutlu etti.Senin yazdıklarını okudukça ders çıkardım sen herkese yol gösterdin herşeyin en iyisini hakediyosun o kadar şanslı bir bebek olacak ki senin gibi güçlü bilgili bi annesi olacağı için.Tekrar tebrik ediyorum ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ABLACIM:) :) :)Kızlaaaaar kazandık
Dualarımız kabul oldu inşallahhhhh
Allahım hepinize nasip etsin bu günü
Vede benim bebeğimi korusun
maşallahKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Şükürrrr çok şükürrrrr![]()
işte bu işte bu işte bu maşallah zaza mızaKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Çok şükürler olsun zazammmm canim arkadaşım testlere taçlanırmış oldun şimdi hamileliğin tadını çıkar canim Rabbim sağlıkla kucağına aldigin gunleri gosterecek canimKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Ohh be şükürler olsun gözün aydın 8nsallah allah sağlıkla tamamına erdirsin, savaştın ve kazandın iyi ki hiç vazgeçmemişsinKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Idrar az damlatmis ola bilirsinBugün 12 gün ve ikinci çizgiyle aynı değil
Kızlar ucuz testlerle deneyimleri olan varmı
Gozun aydin canim rabbim kucagina almayi nasip eylesinKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Kızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Aynennñnnn baslasinnnnnnnnnnnnçok şüküro zaman kutlamalar
başlasın....
Canım benim maşallahhhhhhKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Cok sukur zazacim cok sukurKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Yaaa nasıl sevindim anlatamamm demek ki artık kuzucuğun gelme zamanı gelmiş... annesini çok yordu gelene kadar ama bundan sonra hep güzel günlerini görünKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun