Kızlaaaaar kazandık
Dualarımız kabul oldu inşallahhhhh
Allahım hepinize nasip etsin bu günü
Vede benim bebeğimi korusun
Zaza abla ben uzaktan sadece okuyarak takip edenlerdenim bu sayfayı her hamilelik haberine sevinip her olumsuzluğu kendim yaşamış gibi üzüldüm. Hiç tanımadığım bilmediğim insanların sevinçlerine üzüntülerine ortak oldum belki hepimizin aynı şeyleri yaşaması beni bu sayfaya bu kadar bağladı.Ama senin hamilelik haberin beni çok mutlu etti.Senin yazdıklarını okudukça ders çıkardım sen herkese yol gösterdin herşeyin en iyisini hakediyosun o kadar şanslı bir bebek olacak ki senin gibi güçlü bilgili bi annesi olacağı için.Tekrar tebrik ediyorum ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ABLACIM:) :) :)

Kızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
maşallah :nazar::nazar: size (bebeğin ve sen) hamile olduğunu kan sonucuyla da teyit ettin Allah her zaman bebeğinden yana yüzünü güldürsün inş. benim hep yüzüm güldü çok şükür senin de güler inş. bak gör ne kolay olacak herşey.ilk hamilelik bana rahat geçiyormuş gibi geliyor senin de inş. kolay geçer öpüyorum :KK15:

Kızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
işte bu işte bu işte bu maşallah zaza mıza
Şükürler olsun. Beklenen gün bugünmüş bu yıl senin yılın oldu zazam hayırlı sağlıklı evlat olsunlar sıkıntısız rahat gebelik geçirip meleklerini yada meleğini kucakla inşallah burada herkes için duacıyım. sen bizlere destek oldun hep bıkmadan cevapladın senin de yüzün artık güldü.. içimiz de burukluk oluyordu sevince döndürdün müjdenle, darısı diğer kardeşlerime çok sevindim zazam yaaaa rabbime şükürler olsun gözün aydın zazam kızlarrrrrrrrr gözümüz aydınnnnn

Zaza tebrikler 🎊🎉🎈 cok mutlu oldum
Neler kullandın canım doktorun cok tıtız çalıştı dıgerlerınden farklı ne yaptı?
Birde sen progstn kullanmnın 6.gunu ıstıyordun trasnferi yapabıldn mı?ya anlatsana bızee:))

Kızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Canım benim maşallahhhhhh
çok mutlu oldum
Rabbim güzelce katlanmaya devam ettirsin ki ben herşeyin güzel gideceğine kalben inanıyorum.
Rabbim yüzümüze güldü.
Bundan böyle stresten uzak sakin günler yaşa.
Anneliğin ilk adımı hayırlı uğurlu olsun kuzum. Rabbim nazarlardan korusun .♡

Kızlar hepinize birer birer teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun
Çok zor günlerden geçtim
Çok alçaltıcı laflar duydum
7 denemem halil ibrahim tekinde
5 denemem britishte oldu
Toplam 12 donasyon,çok zor günler ve acı verici sonuçlar yaşadım
İlk önce bunu belirtim bu sizin bana etiğiniz dua sayesinde oldu
Allah ellerimizi boş burakmadı
İnşallah devamıda güzel gider
İkincisi:başta doktor Hasan Banköroğlu ve tüm British ekibine:
Embriyolog Önder bey
Baş hemşire Eylem hanım(en son donör ayarladı bana ve şuan evlenip ayrıldı.Allah onu mutlu mesut etsin)
Güler yüzlüm Damlama
Allahım hepsinden razı olsun
Hasan bey ilk defa eline aldı tedavimi ve inanın ilk günden hep umut verdi bana
Okadar mutluyum inanamazsınız
İnşallah güzel devam eder
İnşallah artık bunu kucağıma alırım
Kızlar rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün
İnşallah moral olur benim bu meşakkatli yolum sizlere
Lütfen pes etmeyin
Bana bakın
12 kendi yumurtamla
12 donasyon