- 11 Şubat 2017
- 299
- 772
- 53
Canım lütfen hastaneden çıktığın ilk gün başka bir doktora gidip bir şekilde proluton vurdur.Benim ki ilaca karşı bir doktorısrarla sordum o da ısrarla gerek yok dedi. Bulunduğum yerde ki en iyi prof. lardan biri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım lütfen hastaneden çıktığın ilk gün başka bir doktora gidip bir şekilde proluton vurdur.Benim ki ilaca karşı bir doktorısrarla sordum o da ısrarla gerek yok dedi. Bulunduğum yerde ki en iyi prof. lardan biri
Dün gece vurdular canımCanım lütfen hastaneden çıktığın ilk gün başka bir doktora gidip bir şekilde proluton vurdur.
Bir bildiği var demekki aman iyi ol canımda Allah şifa versin kucağına almayı nasip etsin. Eve gidince yorma kendini dinlen yat bol bol iyi düşünelim hep iyi olsunBenim ki ilaca karşı bir doktorısrarla sordum o da ısrarla gerek yok dedi. Bulunduğum yerde ki en iyi prof. lardan biri
Bende öyle düşünüyorum canım. Diğerinde progesteronu kullandım hep. Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor demek. Bu doktoru çok araştırdım da seçtim. üstelik kendi de Kıbrıslı. Prof. Perinatolog. Daha üstünde seçebileceğim tercih edebileceğim bir doktor yok. Önce Allah’ıma sonra da doktora emanet bebeğimBir bildiği var demekki aman iyi ol canımda Allah şifa versin kucağına almayı nasip etsin. Eve gidince yorma kendini dinlen yat bol bol iyi düşünelim hep iyi olsun
Offf yaaaCanlarım dualarınız için teşekkür ediyorum. Az önce kendi doktorum geldi kanama baya azaldı. Kanama alanı kalmamıştır çünkü bende kan kalmadıparça parça düştü.
bugün takip edecekler kalkmak yok dedi sadece WC . Progesteronu sordum kullanacakmıyım diye hayır gerek yok diyor![]()
İşte bak bende diyorum progesterona devam[
Canım tekrar çok geçmiş olsun pruloton iğne çok iyi geliyor ben 3 günde bir iğne oldum ve sabah 2 akşam 2 kapsül olan progestanı vajinal kullandım çok iyi geliyordu bayağı da devam ettirdi doktorum. Yemeği yatakta yedim. Sana neden vermiyor kapsülü kendi Dr. Transfer Dr. Eylem hoca kulandırdı hem fikirdi ler. İnşallah geçmiştir. Birdaha da olmaz inşallah sana tutunsun sımsıkı içimi ferah tut Rabbim sana bağışlasın
Hayal canımın içi inan seni çok sevdiyim için karışıyorumBenim ki ilaca karşı bir doktorısrarla sordum o da ısrarla gerek yok dedi. Bulunduğum yerde ki en iyi prof. lardan biri
Zazacım 4 mart son regl Di 30 mayısa kadar kullandım progestan kapsülü 1.5 aylıkken kanama zamanı 7 tane proluton iğne vuruldu 3 ay estrofem kullandım 32. Haftaya kadar Corasprin kanamada kesip sonra devam ettik ve oksapar 37. Haftada ortasına kadar. İlk başta crinone jel verdiler onu sevmedim sokarken kılcal damar zedelenmesi olabiliyormuş eylem hanım kanama olunca onu bırak progestan kapsül devam dedi 2 sabah 2 akşam koyup 20 dk. Yat dedi. Çok iyi geldi kendi doktorum da aynı fikir oldu ilaç konusunda ama şu var perinotoloji Dr ları pek ilacı sevmiyor 22. Hafta muayenesinde kullandığım ilaçları sordu bunlar ne gereksiz dedi aspirin ve oksapar harici. Vitamin balıkyağı filan ne gerek var dedi. Takip dr ve eylemin reçetesi içinİşte bak bende diyorum progesterona devam
Kaç ayına kadar hangi dozla devam etin canım?
Bana doktor burak desede burakmıyacam
Allahım seni ve yavrunu korusun seni seviyoruz dualarımız seninleKanamam çok Fazla kızlar hastaneye yatırdılar ne olur dua edin bu yavrumu Allah bana bağışlasın![]()
ya neden progesteron vermıyorlar anlamıyorum... Cok dua bın dua sendeyız kardesım.Canlarım dualarınız için teşekkür ediyorum. Az önce kendi doktorum geldi kanama baya azaldı. Kanama alanı kalmamıştır çünkü bende kan kalmadıparça parça düştü.
bugün takip edecekler kalkmak yok dedi sadece WC . Progesteronu sordum kullanacakmıyım diye hayır gerek yok diyor![]()
Bütün hikayeyi biliyor kuzum bilmez mi hiçOfff yaaa
Doktora sonrasana bu neden oluyormuş?
Birde eski kaybınıda söyle??
Of be canım ya nedir bu yatırsınlar hastanede ne acele ediyorlar görüyorlar muayenede kanama yeri var sarsılmaman lazım sen kalmak iste bugünde şartmı çıkman gözetimde olursun. Allah yardımcın olsun şifa versin bebişini seni korusun. Yaşadığım için biliyor anlıyorum seni. Çok zorBütün hikayeyi biliyor kuzum bilmez mi hiçtam çıkaracaklardı çok şiddetli bir kanama oldu Su fışkırır gibi hemen koştular bebeğin suyu olabilir dediler. Yemin ederim ömrümden ömür gitti
ultrasonla baktılar bebeğin suyu iyimiş rahimde açıklık yok kanama alanı hala bitmemiş. Transamine serum taktılar proluton iğne yaptılar kıpırdamadan yatıyorum
![]()
Şimdi de sonda taktılar kaldırmamak içinOf be canım ya nedir bu yatırsınlar hastanede ne acele ediyorlar görüyorlar muayenede kanama yeri var sarsılmaman lazım sen kalmak iste bugünde şartmı çıkman gözetimde olursun. Allah yardımcın olsun şifa versin bebişini seni korusun. Yaşadığım için biliyor anlıyorum seni. Çok zor
Oh iyi kalkma sakın zaten hemen geçmiyor o kanama alanı ufak ufak küçülüyor benim kese üzerine doğruydu 20 günde geçti yani kanamam kesiliyor ama o alan içeride aktif duruyor haftada bir Dr kontrol etti. Bundan öncekinde de yaşadım bu durumu salak bir Dr herşey iyi o lazım değil bu gerek yok dedi kayıp oldu 2. De aynı oldu hastanede acil önünden geçti nasılsın demedi sonra Dr değiştirdim canla başla kadın takip etti düzeltti. Sakın kalkma yat bu gece hastane de rica etŞimdi de sonda taktılar kaldırmamak için![]()
offf ya cnm sakın stres çok yapma biliyorum elinde degil ama yavrun seninle ve seninle kalacak iyi düşünelim her şey çok güzel olacak geçeçek bu günler sakın stres yapma tüm kalbimle ve dualarımla yanınındayım cnm benimBütün hikayeyi biliyor kuzum bilmez mi hiçtam çıkaracaklardı çok şiddetli bir kanama oldu Su fışkırır gibi hemen koştular bebeğin suyu olabilir dediler. Yemin ederim ömrümden ömür gitti
ultrasonla baktılar bebeğin suyu iyimiş rahimde açıklık yok kanama alanı hala bitmemiş. Transamine serum taktılar proluton iğne yaptılar kıpırdamadan yatıyorum
![]()
Çıkarmıyorlar zaten canımOh iyi kalkma sakın zaten hemen geçmiyor o kanama alanı ufak ufak küçülüyor benim kese üzerine doğruydu 20 günde geçti yani kanamam kesiliyor ama o alan içeride aktif duruyor haftada bir Dr kontrol etti. Bundan öncekinde de yaşadım bu durumu salak bir Dr herşey iyi o lazım değil bu gerek yok dedi kayıp oldu 2. De aynı oldu hastanede acil önünden geçti nasılsın demedi sonra Dr değiştirdim canla başla kadın takip etti düzeltti. Sakın kalkma yat bu gece hastane de rica et
Ohh iyi şükür sevindim çıkarmıyorlar moralini yüksek tut canım Allah şifa versinÇıkarmıyorlar zaten canım
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gebelik haberi i ver sağlıkla kucağına al inşallahKızlar transferim gerçekleşti biri 4AA diğeri 5AA olmak üzere iki tane transfer gerçekleşti.güzel dedi doktor.iki taneyi de donduruyoruz.Allah hayırlısını nasip etsin.Hepinize dualarınız için teşekkür ederim![]()