Kızlar hepinize geçmiş olsun hayal ve zaza nasılsınız merak ettim sizi.Umarım her şey yolundadır 🙏 Dularımıza devam edelim buradaki enerji bebeklerinize iyi gelecek inşallah.Allah ım sen güzel anneleri ve evlatlarını koru inşallah 🙏🙏
Amiiin canım kardeşim
Her sabah ezanda hepinize dua ediyorum
Ama şu aralar hayal,anneolmakistiyorum,cmrtesi transfer olan arkadaşım,almanyadakı arkadaşım(çarşamba transferi var),babycim(salı transferi var) bunlar ön plandalar😄
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Amiiin canım kardeşim
Her sabah ezanda hepinize dua ediyorum
Ama şu aralar hayal,anneolmakistiyorum,cmrtesi transfer olan arkadaşım,almanyadakı arkadaşım(çarşamba transferi var),babycim(salı transferi var) bunlar ön plandalar😄
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Allah razı olsun senden ve hepinizden 🙏

Çok şükür iyiyim ben karnımda az ağrı var
Ama yatmaktan belim kopuyor
Rabbim kimseyi yatak hastası etmesin
Çok zor
Merak etme canim normal, benim isten arkadasim her ayin 8 i adet gorurdu 6 aylikken bile 7,8 arasi kanamalari olrdu hastaneye gider serum yer gelrdi artik bi ruth. Haline gelmisti ise gelmiyceyini biliyorduk o siralar. Bende de sadece bi kez kanama oldu pruluton depot cok iyi igne bisiy olmaz insallah agrilarda cok normal gercekten bende cok korkuyordum annemleri esimi falan psikolojilerini bozmustum her an bisiy olucak gibi, kalp atisinan sonra gecer diyosun ama her ay bi sey olr korkusu icinde var , simdide tualete cok sik cikmaya basladim acaba bebeklerin suyumu diye kafa yiyorum 😂 dogana kadar boyleymis bu isler. Eskiden 12 hafta gecen arkadaslar yazinca iste korkuyorum falan neden abartiyolar ki riskli donemi gecmisler diyodum ama sumdi cok iyi anliyorum

Kızlar günaydın 11 haftada yaptırdığım panorama testte sonuç çıkmamıştı şimdi 15+2 yiz bugün tekrar kan vermeye gidiyorum, allahım inşallah bu sefer güzel sonuç alırım yoksa amniyosentez diyor dr. Transfer yaptıracak arkadaşlar, kanaması olan arkadaşlar, hamileliği dvm edenler rabbim inşallah ona açtığımız ellerimizi boş çevirmez hepiniz dualarımdasınız 🙏🙏🙏

Kızlar günaydın 11 haftada yaptırdığım panorama testte sonuç çıkmamıştı şimdi 15+2 yiz bugün tekrar kan vermeye gidiyorum, allahım inşallah bu sefer güzel sonuç alırım yoksa amniyosentez diyor dr. Transfer yaptıracak arkadaşlar, kanaması olan arkadaşlar, hamileliği dvm edenler rabbim inşallah ona açtığımız ellerimizi boş çevirmez hepiniz dualarımdasınız 🙏🙏🙏
Katiyen anmiyon sıvına dokundurma doktor ne derse desin.doktoruna de içimdekiler ne olursa olsun ben doğurucam merak etme
Bak görürsün en sağlıklısı senin olucak
Allah büyük

Katiyen anmiyon sıvına dokundurma doktor ne derse desin.doktoruna de içimdekiler ne olursa olsun ben doğurucam merak etme
Allah büyük
Bence de zaten donör genç neden amniyosenteze gerek duyuyor ki benim doktor 2 li -4 lü testleri bile yapmaya gerek yok ama aklımızda kalmasın diyerek yaptı

Bence de zaten donör genç neden amniyosenteze gerek duyuyor ki benim doktor 2 li -4 lü testleri bile yapmaya gerek yok ama aklımızda kalmasın diyerek yaptı
Canım bende hiç bir test yaptırmadım sadece perinotoloğa gittik maşallah dedi kontrolde Allah büyüktür dedik rabbi e sığındık sağlıklı olsun diye doğuracak sam teste ne gerek var dedik

Kızlar benim kanama kesilmeyince ne kadar süre yatacağım belli olmadığı için üniversite hastanesine sevk etti doktor. Çok canım sıkkın sanki dejavu yaşıyorum. Nefret ediyorum hastaneden 😔

Canım çok üzgünüm senin adına umarım en kısa zamanda atlatırsın. Canını sıkmamaya çalış rahat ol lütfen. bu günler de geçecek . Herşey düzelecek eminim :KK200:

Allah razı olsun içimi ferahlatın
Benim günlük pedimin bile rengi değişmedi
Sadece silinirken pembe oda açık su gibi
Çok şükür oda yok artık
Ağrıdan korktum
İçime su serptiniz
Allah ne muradınız varsa görün inşallah
Canım benim.
Bence ikiz bebekler tutunduğu için yaşıyorsun bunları.
Allahın izni ile prolutun depot da başlamışsın .hiç bişey olmayacaktır.

Allah büyük
Zazam ztn yaptırmam çünkü o ultrasonda onun o kolları bacakları kıpır kıpır oynuyo ya sıpa içim gidiyo ya resmen aşık oluyorum her seferinde 😍 inanın evlat isteyip cabaliyanlara her dua ettiğimde gözümden yaş geliyor bu yolda kimse bizi biz kdr anlayamaz 🙏🙏🙏

Okdr haklısın ki ama yaş dan dolayı bazı dr.lar fırsat bilip korkutuyor, ben sadece panaroma yaptırdım başka da bisey yaptırmam diye düşünüyorum, ztn onu söyleyen dr.a artık gitmiycen hayırlısıyla iyi bir dr ve hastane bakınıyorum

Back
X