İyiyim çok şükür canım.Yatıyorum kalkıyorum turluyorum evde.kitap okuyorum,dua ediyorum vakit geçiriyorum.Beklemek zormuş ama ya.Sonu güzel olsun da beklemeye razıyım 🙏 bugün 3. Gün oldu tutunma gerçekleşmiştir inşallah.İnşallah yuvalarını yapıyorlardır yavrucuklarım 😊🙏
Yaptı bile
Güzel haberinle bizi sevindir kuzum

Benim anladıgım bahceci kıbrıstan cekilmiş azerbeycana gitmişler, fakat doktorlar orda kalmış. Okudugum kadarıyla insanlar zehra hanımdan memnun kalmışlar. Ayyyy cok kafam karışık cokkk zorrrr
Zehra hanım şimdi british kolonda bu farklı hastane
Vede unutmayın önemli olan labaratuvar
Çünkü bize konulan embriyoları embriyolog hazırlar
Çok istersin buda Zehra hanımın numarası
+90 (548) 848 04 44

Sinirliydi su içerdi soğurdu😄
Sonuçta önemli olan biziz
Ve çukulata kağıtı değil euro harçıyoruz
Aynen umutla gidiyoruz ve
Zehra hanım şimdi british kolonda bu farklı hastane
Vede unutmayın önemli olan labaratuvar
Çünkü bize konulan embriyoları embriyolog hazırlar
Çok istersin buda Zehra hanımın numarası
+90 (548) 848 04 44
Hasan hoca ve zehra hoca arasındayım aslında.. bi de dr ender telli var onun hakkında bilgisi olan var mı?

Bu kadar detayli yazmamda neden lutfen arkadaslar cok zorluklarla gebe kaliyoruz boyle fazla akintida bile hemen kontrol edin. Allah korusun sivi keseden gelseydi giderek azalir ve bitdiginde kanama ve agri olur bazen o bile olmaz ve swdece doktor randevusunda bebegin gitdigini ogrenirsin rabbim korusun suan yatak pozisyondaym bu hafta gitmem herhalde ise ...
Ohhh çok şükür öldüm okuyuncaya kadar
Kuzum neymiş bu su
Bukadar su nerden gelmiş

Hasan hoca ve zehra hoca arasındayım aslında.. bi de dr ender telli var onun hakkında bilgisi olan var mı?
Sen acele etme sabırla 3000 sayfadan başla ve oku

Unutma zehra hanımı zehra yapan britishin labaratuvarıydı
Şimdi kolon britishte zehra hanımın başarısı okadar değil

Bu kadar detayli yazmamda neden lutfen arkadaslar cok zorluklarla gebe kaliyoruz boyle fazla akintida bile hemen kontrol edin. Allah korusun sivi keseden gelseydi giderek azalir ve bitdiginde kanama ve agri olur bazen o bile olmaz ve swdece doktor randevusunda bebegin gitdigini ogrenirsin rabbim korusun suan yatak pozisyondaym bu hafta gitmem herhalde ise ...
Canim aklim alindi gitti bebisler dicen diye😢 cok sukur iyisin de neden olmus bu ben hic anlamadim

Hamile kaldikdan sonra kaybetme korkusu ve acisi baskaymis

Benim de bir sorum var..Doğuran ya da doğurmasa da bilen arkadaşlara soruyorum..benim memapoz hortladı..Doğum yapalı 4.5 ay oldu son bir aydır özellikle çok ciddi ateş basıyor özellikle geceleri..bazen emzirirken denk geliyor bebeler de ben de su gibi oluyoruz..bir de ödem var..Doğumdan sonra 5-6 kilo aldım ne yazık ki..bir de iki bileğim de korkunç ağrıyo karpel tünel tavan yaptı sadece minoset içiyorum..üstelik işe başladım..sağlıklı ve güçlü olmam lazım tüm bunlara çöZim bulan var mı..emzirirken menepoza giren var mı Benim gibi..
Ablacim etrafimdaki her anne emziren kadinlar ayni sikayeteler kuzenim 4 aylik bebegini emzirirken su içinde oluyor hamileliginde hep yandi dogurdu hala yanıyor kışın ortasında corapsiz geziyor ki öncesinde cok üşürdü oyuzden bunlari düşünme emzirebildigin icin bile cok sanslisin bol bol sütlerin olsun yavrularina ❤️🥰

Nedeninu bilmiyorum kizlar uc gun sonra kendi doktor kontrolum var acaba gitsemmi diyorum

Nedeninu bilmiyorum kizlar uc gun sonra kendi doktor kontrolum var acaba gitsemmi diyorum

Okurken bi ara kötü bir şey oldu sandım okumaktan vazgeçtim ama tekrar dönüp okumaya devam ettim. çok şükür herşey yolunda. yarın hemen gitsen bile olur bence. kontroller çok önemli ...

Unutma zehra hanımı zehra yapan britishin labaratuvarıydı
Şimdi kolon britishte zehra hanımın başarısı okadar değil
Zazacim okuyorum hala sen neler yaşamışsın ya Allah sana tez zamanda istediğin herseyı versın inşallahh. Cok iyi biliyosun anladıgım kadarıyla doktorları. Ama zehra hanım hakkında ne dedgını tam olarak anlayamadım

Canım sakın ihmal etme lütfen, amnisure diye bir test var bebeğin suyu olup olmadığını test ediyor gebelik testi gibi bişey onu yapsınlar. Benim suyum çok az gelmesine rağmen bu testle kesin suyu olup olmadığı kesinleşmişti

Ablacim etrafimdaki her anne emziren kadinlar ayni sikayeteler kuzenim 4 aylik bebegini emzirirken su içinde oluyor hamileliginde hep yandi dogurdu hala yanıyor kışın ortasında corapsiz geziyor ki öncesinde cok üşürdü oyuzden bunlari düşünme emzirebildigin icin bile cok sanslisin bol bol sütlerin olsun yavrularina ❤️🥰
Biri cvp versin ya. Bu fsh çok yükselince hamile iken bebek düşmez mi

Zazacim okuyorum hala sen neler yaşamışsın ya Allah sana tez zamanda istediğin herseyı versın inşallahh. Cok iyi biliyosun anladıgım kadarıyla doktorları. Ama zehra hanım hakkında ne dedgını tam olarak anlayamadım
Zehra hanın iyi bir insan
Ama british(bahçecideki) başarısı daha çok embriyologlara bağlı
Yani bir merkezin iyi olması aslında doktordan çok labaratuvarın iyi olmasına bağlı

Fsh hormonu yumurta donasyonunda önem taşımaz
Burda çok kadın menopozda ve fsh yüksek
Ve çoğusu bebeklerini kucağına aldı
Benim sormak istediğim o değildi Zaza benim fsh 160 larda çok ateş basar beni ilaç icmedigimde duramam o derece yani
Hamile iken emzirirken bu ateş basarsa napiyorlar onu merak ettim. Simdiden sıkıntısı basti

Back
X