Ablacim etrafimdaki her anne emziren kadinlar ayni sikayeteler kuzenim 4 aylik bebegini emzirirken su içinde oluyor hamileliginde hep yandi dogurdu hala yanıyor kışın ortasında corapsiz geziyor ki öncesinde cok üşürdü oyuzden bunlari düşünme emzirebildigin icin bile cok sanslisin bol bol sütlerin olsun yavrularina ❤️🥰

Kuzum keşke emzirme terlemesi olsa ama değil emzirmeden de oluyor bi de özellikle başım be yüzüm terliyor..emzşrebilmek için kendimi paraladım...kıZda emme refleksi gelişmemişti bi damla sür için saatlerce uğraşıyordum öğlen zaten kuvözde mamaya alışmıştı ama her öğlen gidip emzirdim..ikiz olunca bebekler küçük olunca çok zor emzirmek ama herşeue değer..mutlaka savaşıp emzirmeli..allah hepinize böyle savaşlar versin

Benim sormak istediğim o değildi Zaza benim fsh 160 larda çok ateş basar beni ilaç icmedigimde duramam o derece yani
Hamile iken emzirirken bu ateş basarsa napiyorlar onu merak ettim. Simdiden sıkıntısı basti

Ben de öyleydim ilaç toparlıyordu beni..perişan oluyorsun inan abartmoyırm yatağın yanında havlu peçete var sürekli yüzümü siliyorum yazık çocuklarıma da geçiyor ter..doktora gidince yazıcam çözümü varsa size de...

Hamileyken yapılan testlere baktım fsh 2.. o kadar düşüyor yani ama doğurunca hortluyor yine kabus gibi yarın bakılacak fsh em az 100 bence
Yazarsan çok sevinirim
Allah razı olsun. Bende terliyorum ateş basıyor geri gidiyor. Çok kötü oluyorum. Çok zor Allah yardım etsin bize.

Benim sormak istediğim o değildi Zaza benim fsh 160 larda çok ateş basar beni ilaç icmedigimde duramam o derece yani
Hamile iken emzirirken bu ateş basarsa napiyorlar onu merak ettim. Simdiden sıkıntısı basti
Hamileyken ateş basmaz estradiol artıyor fsh düşüyor
Süt verirken bilemem ne oluyor

Kuzum keşke emzirme terlemesi olsa ama değil emzirmeden de oluyor bi de özellikle başım be yüzüm terliyor..emzşrebilmek için kendimi paraladım...kıZda emme refleksi gelişmemişti bi damla sür için saatlerce uğraşıyordum öğlen zaten kuvözde mamaya alışmıştı ama her öğlen gidip emzirdim..ikiz olunca bebekler küçük olunca çok zor emzirmek ama herşeue değer..mutlaka savaşıp emzirmeli..allah hepinize böyle savaşlar versin
Yeşilcim acaba tiroid hormonlarda bir dengesizlikmi var

Kııııızzzzlaaaaar canlar
Yarın almanyada yaşayan arkadaşımın pragda transferi var
Lütfen arkadaşımıda yad edin dualarınızda
Canım kardeşim çok ağır yollardan geçti
Tüp bebeklerin sayısını kayb eti
Ve en acısı 2 defa bebeklerini doğurdu ama kucağına almadı
Arkadaşım garip ülkede ne anası var ve babası
Nolursun ona kardeş olalım
Anne olalım
Dua edelim bu defa artık kucağına alsın yavrusunu🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kııııızzzzlaaaaar canlar
Anne olalım

Allah yarımcısı olsun inş.bu sefer yüzü güler umarım.burdaki bütün isteyen herkese de versin rabbim :dua:

İyiyim çok şükür canım.Yatıyorum kalkıyorum turluyorum evde.kitap okuyorum,dua ediyorum vakit geçiriyorum.Beklemek zormuş ama ya.Sonu güzel olsun da beklemeye razıyım 🙏 bugün 3. Gün oldu tutunma gerçekleşmiştir inşallah.İnşallah yuvalarını yapıyorlardır yavrucuklarım 😊🙏
İnşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏

Kııııızzzzlaaaaar canlar
Anne olalım
Insallah canim arkadaşın sorunsuz bir transfer geçirir ınsallah rabbim yardımcısı olsun ınsallah dualarımız arkadasinla🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Kııııızzzzlaaaaar canlar
Anne olalım
Canim mesajini okuyunca icim ezildi , kiyamam , rabbim insallah guc versin ona ve esine , evladiyla sinamasin bir daha, dualrim onunla 🙏

Kııııızzzzlaaaaar canlar
Anne olalım
Allah onunda yardımcısı olsun buradan dua bağ gücümüzle onunda inşallah yüzü gülecek hayırlı sağlıklı evlat kucağına almak nasip olsun amin

Canım sakın ihmal etme lütfen, amnisure diye bir test var bebeğin suyu olup olmadığını test ediyor gebelik testi gibi bişey onu yapsınlar. Benim suyum çok az gelmesine rağmen bu testle kesin suyu olup olmadığı kesinleşmişti
Oncesinde altdan muayene oldum tabii o ultrason cihazina jel surmuslerdi ama testi etkilemez dediler cok sukur yaptirdim ozel oldugu icin biraz pahaloydi olsun ama icim rahat oldu sonuc negativ cikti cok sukur

Oncesinde altdan muayene oldum tabii o ultrason cihazina jel surmuslerdi ama testi etkilemez dediler cok sukur yaptirdim ozel oldugu icin biraz pahaloydi olsun ama icim rahat oldu sonuc negativ cikti cok sukur
Canım ozaman o su neymiş

Insallah canim arkadaşın sorunsuz bir transfer geçirir ınsallah rabbim yardımcısı olsun ınsallah dualarımız arkadasinla🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Kııııızzzzlaaaaar canlar
Anne olalım
ay inşallah yavruları ona tutunsun.Allah kucağına almayı nasip etsin.Dularımız onunla 🙏🙏

Bununla ilgili pek bisey bulamadım ama kendi fikrimi söylüyorum vucut zaten hamile oldugunu algılayınca fsh da yukselmez 🤔 normalde adet görmediğin zamanki gibi olmaz diye düşünüyorm

Back
X