Oncesinde altdan muayene oldum tabii o ultrason cihazina jel surmuslerdi ama testi etkilemez dediler cok sukur yaptirdim ozel oldugu icin biraz pahaloydi olsun ama icim rahat oldu sonuc negativ cikti cok sukur
Gözün aydın canım benim çok sevindim. Ama lütfen dikkatli ol ikiz hep risk. En ufak bir şüpheyi bile atlama

Karnında gerginlik olanlar var mıydı transfer sonrası.yani böyle aşağıya çeker gibi.bazen belime vuruyor.acaba belirti mi yoksa ben mi kuruyorum kafamda bilemedim.Halsizlik vardı gündüz uyku modu.test günü gelse de bu kafadaki soru işaretleri bitse 🤨
Hadi inşallah canim tutunma belirtidir bunların hepsi 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤

Karnında gerginlik olanlar var mıydı transfer sonrası.yani böyle aşağıya çeker gibi.bazen belime vuruyor.acaba belirti mi yoksa ben mi kuruyorum kafamda bilemedim.Halsizlik vardı gündüz uyku modu.test günü gelse de bu kafadaki soru işaretleri bitse 🤨
Evet canim karinda gerginlik bendede olmustu

İnşallah belirti bunlsr canım benim de kasıklarda gerginlik vardı

Kııııızzzzlaaaaar canlar
Yarın almanyada yaşayan arkadaşımın pragda transferi var
Lütfen arkadaşımıda yad edin dualarınızda
Canım kardeşim çok ağır yollardan geçti
Tüp bebeklerin sayısını kayb eti
Ve en acısı 2 defa bebeklerini doğurdu ama kucağına almadı
Arkadaşım garip ülkede ne anası var ve babası
Nolursun ona kardeş olalım
Anne olalım
Dua edelim bu defa artık kucağına alsın yavrusunu🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yaa çok duygulandım okuyunca gurbeti zordurr orda bunları yaşamak çok daha zordur:( Allah yardımcısı olsun inşallah bu defa sımsıkı tutunsun bebeişleri ona sağlıcakla da gelsinler dünyaya..

Kııııızzzzlaaaaar canlar
Yarın almanyada yaşayan arkadaşımın pragda transferi var
Lütfen arkadaşımıda yad edin dualarınızda
Canım kardeşim çok ağır yollardan geçti
Tüp bebeklerin sayısını kayb eti
Ve en acısı 2 defa bebeklerini doğurdu ama kucağına almadı
Arkadaşım garip ülkede ne anası var ve babası
Nolursun ona kardeş olalım
Anne olalım
Dua edelim bu defa artık kucağına alsın yavrusunu🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Biliyorum o arkadasını çok zorlu yollardan gecti inşallah bu kez olcak duaşarım onunla🙏🙏🙏

Çok güzel belirtiler🥰🙏🏻

Back
X