Canım benim çok şükür şimdilik kanama kesildi. Daha çıkarmıyorlar tabi hastaneden ama kanama olmasında ben kalırım, inşallah bi daha gelmezHayal canım haydi bizi bu sabah mutlu et güzel haberinle
İnşallah her şey yolunda artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim çok şükür şimdilik kanama kesildi. Daha çıkarmıyorlar tabi hastaneden ama kanama olmasında ben kalırım, inşallah bi daha gelmezHayal canım haydi bizi bu sabah mutlu et güzel haberinle
İnşallah her şey yolunda artık
Korkumuz yerini sevince bırakıp gitsin bebişin le başbaşa kal sağlıkla da dünyaya göz açsın yüreğin hop hop hoplamasın sağlıklı huzurlu gebelik geçir bundan sonrasında inşallah hastaneden çıkma canım durabildiğin kadar dur güvende olursun için de rahat olur iyice kontrol edip çıkarsınlar. Senin yaşadığını 5 gebelikte yaşadım biliyorum Rabbim yardımcın olsun hep beraber sevinelim buradan doğuma uğurluyalım seni inşallah.Canım benim çok şükür şimdilik kanama kesildi. Daha çıkarmıyorlar tabi hastaneden ama kanama olmasında ben kalırım, inşallah bi daha gelmez![]()
Çok şükür canım,çok sevindim inşallah her şey yolunda devam eder gebeliğin.Canım benim çok şükür şimdilik kanama kesildi. Daha çıkarmıyorlar tabi hastaneden ama kanama olmasında ben kalırım, inşallah bi daha gelmez![]()
Ben kahve hiç içmiyorum.çay da bir tane en fazla iki tane çok açık içiyorum.gunaydın sızler hıc trqnsfer den sonra cay kahve ıctınız mı?
Amin canım inşallah, çok teşekkür ediyorumKorkumuz yerini sevince bırakıp gitsin bebişin le başbaşa kal sağlıkla da dünyaya göz açsın yüreğin hop hop hoplamasın sağlıklı huzurlu gebelik geçir bundan sonrasında inşallah hastaneden çıkma canım durabildiğin kadar dur güvende olursun için de rahat olur iyice kontrol edip çıkarsınlar. Senin yaşadığını 5 gebelikte yaşadım biliyorum Rabbim yardımcın olsun hep beraber sevinelim buradan doğuma uğurluyalım seni inşallah.
Çok saol canim çok şükür tedaviye başladık bunada şükür herşey nasip kısmet iyice bir iyileseyim diye bekliycem canim haksızlığın olmasa iyiyim çok şükür ayakta kalmaya çalışıyorum bunada bin şükür@Tradiaos sana da çok geçmiş olsun tedavin aksıyor diye üzülme aklındaki tüm şüpheler ve de rahimdeki tüm problemler çözüldükçe bebişlerine kavuşma şansın daha da artacaktır hiç değilse karnındaki şeye teşhis konuldu tedavi olacaksın![]()
iyi ol lütfenAmin canım inşallah, çok teşekkür ediyorumAllahım kimseye yaşatmasın çok zor süreç valla elin hep yüreğinde
Ohh bunada bin şükür kanamam kesildiğine çok sevindim ınsallah herşey güzel olacak.Canım benim çok şükür şimdilik kanama kesildi. Daha çıkarmıyorlar tabi hastaneden ama kanama olmasında ben kalırım, inşallah bi daha gelmez![]()
Parol ya da minoset içebilirsin plus olmayanlardanBir bardak cayy ya da nescafe ıcsem ne olur yardımmm basım catlıyor
çay açık olarak içebilirsin diye biliyorum ben canim yanlışım varsa lütfen özür dilerim nescafe başarısını tetikliyor diye biliyorum ben lütfen yanlışım varsa duzeltin arkadaslarimBir bardak cayy ya da nescafe ıcsem ne olur yardımmm basım catlıyor
ıctım cnm dun geceParol ya da minoset içebilirsin plus olmayanlardan
Çok demli olmayan bir bardak iç kuzum okadar germe kendini. Bende açık içtim diye hatırlıyorum.Bir bardak cayy ya da nescafe ıcsem ne olur yardımmm basım catlıyor
Yasak kuzumKızlar biz bir whatsapp grubu mu oluştursak![]()
Ohhh şükürler olsunCanım benim çok şükür şimdilik kanama kesildi. Daha çıkarmıyorlar tabi hastaneden ama kanama olmasında ben kalırım, inşallah bi daha gelmez![]()
Ben şimdiye kadar içiyorumgunaydın sızler hıc trqnsfer den sonra cay kahve ıctınız mı?
İç kuzumBir bardak cayy ya da nescafe ıcsem ne olur yardımmm basım catlıyor
Ben sabahları aç karınla kayısı yiyip su içiyorum ama yine çok da yeterli olmuyor çok şükür olmadım ama ben dikkat etmesem hemen ilaçlar kabız yapıyor sanırım.kabızlıgı ne yapacagım 3.cu gun ... yetiş zaza :)