Dün doktor rahimle taşımıyacak diye bir sorun göremiyorum dedi
Cem akarsuda bazen tıpta cevap veremeceyimiz işler oluyor
Ben kime gidim
Ne yapım,hiç bilmiyorum
Ama bir şeyi sizinle paylaşmak isterim,ne zamanki rüyamda iki kişi var (biri hayata,obiri ölmüş) bu iki kişiden birini veya ikisini aynı anda görsem düşük yapıyorum
Bu kişileride hayata çok sevdim
Bu kişilerin çocukları olmadı
Sizce bu ne anlama geliyor
Ben neyapımda bu kişiler rüyama girmesinler?
Zazacığım o rüyalarında gördüğün kişiler senin bilinç altına yerleşmiş ve sen o kişileri gördüğünde olumsuz bir şey yaşayacağına kendini inandırmışsın sanırım.düşünce gücü çok önemli biliyorsun.Sana tavsiyem hem bu zor zamanlarını atlatabilmek hem de bilinç altında yatan bu gerçekle yüzleşip onu kendinden uzaklaştırabilmek için bir psikolog yardımı al.Hatta olumsuz düşünceleri beyinden siliyorlar diye biliyorum.Bir araştır istersen.Biraz kendini dinlemeye ihtiyacın var canım.Sana iyi gelen ne varsa onlara odaklan şuan.Derdi veren Rabbim dayanma gücünü de veriyor ama işte bizlerden gidenler çok oluyor.Dilerim ki bir an önce yüreğinde pır pır eden kuşları gökyüzüne salar,rahata kavuşursun.🙏

Kızlar benim bebekler beni buraktı malesef
Transferin 20 günü şidetli sancı ve bel kopmasıyla tuvalete avuç avuç pıhtılar atım
Kabus gibi gün
Allah kimsenin hayallerini çöp etmesin
Benim hayaller yine çöp oldu
Düşükten sonra dün kan değerim 1433 düştü
Rahim içide boşalmış
Doktorları geziyorum deli gibi 2 gündür
Rahim ve kavitede sorun yok
Tedavim ideal
Bu ne beladır beni takip ediyor anlayamadım
Çok çok üzüldüm zazam ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok inandım herşeyin güzel ilerleyeceğine ama bazen anlam veremediğimiz şekilde olmuyor sanırım bunun cevabı sadece rabbimde ondan gelen ne olursa olsun kabulümüzdür biz ona teslimiz sende ona teslim ol ve sen o kadar güçlüsün ki çabucak toparlayıp tekrar mücadelene devam edeceksin ben inanıyorum olacak pes etmek asla yok 😔😔

Doktor tedavime bakıyor çok güçlü diyor
Prednol imun faktorlerini baskılar
Aspirin,clexan antifosfolipit varsa onu çözer
Progestan düşüğü önler
Yani bu neye bağlı bulamıyorlar
8 sene önce eşim karyotipine baktırdı hacetepede,temiz çıkmıştı.
Doktor yine versin dedi
Dün özeldede verdi bakalım ne çıkıcak
Kızlar inanın en kötüsü o ki,insan derdinin ne olduğunu bilmemesi.
Yapılacak hersey yapıldı..rahminde sorun olsa bebek tutmazdı böyle..ben spermle ilgili olabileceğini düşünüyorum..eşin karşı biliyorum ama keşke embriyo transferi demeyebilsen zazam..biz yumurtamızdan genetiğimizden vazgeçiyoruz anne olmak uğruna erkeklerin bu tavrını anlamam mümkün değil benim..yemin ederim dünden beri perişan oldum özelden arayacak gücü bile bulamadım..hiç olmadı bu..bu kadar duamız noldu allahım

Transferin 20 günü şidetli sancı ve bel kopmasıyla tuvalete avuç avuç pıhtılar atım
Kabus gibi gün
Rahim içide boşalmış
Tedavim ideal
offfff yaa ne denir şu anda hiç bilemiyorum ne dersek diyelim biliyorum acını hafifletmiyecek kelimelerin kifayetsiz kaldıgı sözün bittiği yer rabbim bol bol sabır inan arkadaşım okudugum andan itibaren kalbim çok yandı gözlerim de aynı akıyor acın acımızdır ama yılmak yok yola devam çok büyük geçmiş olsun sen iyi ol canımmmm

Doktor tedavime bakıyor çok güçlü diyor
Prednol imun faktorlerini baskılar
Aspirin,clexan antifosfolipit varsa onu çözer
Progestan düşüğü önler
Yani bu neye bağlı bulamıyorlar
8 sene önce eşim karyotipine baktırdı hacetepede,temiz çıkmıştı.
Doktor yine versin dedi
Dün özeldede verdi bakalım ne çıkıcak
Kızlar inanın en kötüsü o ki,insan derdinin ne olduğunu bilmemesi.
Zazam güçlü zazam bizlere destek olan zazam bunuda atlaticaz hepberaber kelimeler yetersiz şuan ama biz herzaman yanındayız canim elimizden ne gelirse yapıcaz senin için birtanem

Slm arkadaşlar Rabbim bizim gibi anne olmak uğruna savaşan tüm kadınların kucağını doldursun inşallah ben kendi yumurtam ile 2.donasyon şansımı denedim ikiside ayrı ayrı yerlerde oldu 3tane 7h. 8h. 9h. 3.gün embriyosu transfer edildi bugün transferden sonra 9.günüm sabah bir tane erken gebelik testi bir tane de normal gebelik testi yaptım ikiside negatif tek çizgi çıktı sabah saat yedi buçuktan beri ağlıyorum nasıl olacak ne yapacağım donmuşlarda yok ayrıca. :(( Umutlarım gitti bitti maddi manevi tükendim ilaçlara devam etsem mi bıraksam mı bilmiyorum

Zazam çoook geçmiş olsun.hiç beklemediğim bir haber verdin cok üzüldüm.Allah sana güç kuvvet versin.doktorda sebebini araştırman çok iyi olmuş.bence de artık embriyo donasyonuna geçmelisin.Allah dermansız dert vermiyor. dermaninı ara bul vereyim diyor.tekrar geçmiş olsun 😢

Slm arkadaşlar Rabbim bizim gibi anne olmak uğruna savaşan tüm kadınların kucağını doldursun inşallah ben kendi yumurtam ile 2.donasyon şansımı denedim ikiside ayrı ayrı yerlerde oldu 3tane 7h. 8h. 9h. 3.gün embriyosu transfer edildi bugün transferden sonra 9.günüm sabah bir tane erken gebelik testi bir tane de normal gebelik testi yaptım ikiside negatif tek çizgi çıktı sabah saat yedi buçuktan beri ağlıyorum nasıl olacak ne yapacağım donmuşlarda yok ayrıca. :(( Umutlarım gitti bitti maddi manevi tükendim ilaçlara devam etsem mi bıraksam mı bilmiyorum
Çok geçmiş olsun ilaçları bırakmayın test gününe kadar.insallah sonuç pozitif çıkar.belli olmaz.takdir Allahtan biz sadece emek veriyoruz😢

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar Rabbim bizim gibi anne olmak uğruna savaşan tüm kadınların kucağını doldursun inşallah ben kendi yumurtam ile 2.donasyon şansımı denedim ikiside ayrı ayrı yerlerde oldu 3tane 7h. 8h. 9h. 3.gün embriyosu transfer edildi bugün transferden sonra 9.günüm sabah bir tane erken gebelik testi bir tane de normal gebelik testi yaptım ikiside negatif tek çizgi çıktı sabah saat yedi buçuktan beri ağlıyorum nasıl olacak ne yapacağım donmuşlarda yok ayrıca. :KK43:( Umutlarım gitti bitti maddi manevi tükendim ilaçlara devam etsem mi bıraksam mı bilmiyorum
bence erken çünkü 3 günlük emriyo bazen idrar testinde cıkmayan ama kanda pozitif sonuç alan çok arkadaş var ilaçları bırakmayın bence test gününü bekle böylede hemen moral bozma

Ah canim benim o duyguyu biliyorum ama sen moralini hemen bozma test gününü bekle arkadaşda söyledi ilaçlarını sakın bırakma senin ınsallah pozitif çıkar kanda rabbim yar ve yardımcın olsun

Ah canim benim o duyguyu biliyorum ama sen moralini hemen bozma test gününü bekle arkadaşda söyledi ilaçlarını sakın bırakma senin ınsallah pozitif çıkar kanda rabbim yar ve yardımcın olsun
Teşekkür ederim arkadaşım Rabbim cümlemizin de yar ve yardımcısı olsun nasip ne ise artık bilmiyorum kalan iki embriyomuz vardı onlar da 5.gune gitmedi zaten beklemekten başka çare yok artık

bence erken çünkü 3 günlük emriyo bazen idrar testinde cıkmayan ama kanda pozitif sonuç alan çok arkadaş var ilaçları bırakmayın bence test gününü bekle böylede hemen moral bozma
Teşekkür ederim arkadaşım sabahtan beri ağlıyorum moral kalmadı inşallah kanda pozitif çıkar beklemekten başka çare yok artık

Teşekkür ederim arkadaşım Rabbim cümlemizin de yar ve yardımcısı olsun nasip ne ise artık bilmiyorum kalan iki embriyomuz vardı onlar da 5.gune gitmedi zaten beklemekten başka çare yok artık
Aynen canim lütfen moralini yüksek tut söylemesi kolay diyeceksin bana ama ben yaşadım senin yaşadığını günlerce ağladım ben ama lütfen sen moralini yüksek tut ınsallah herşey istediğin gibi olsun.

Aynen canim lütfen moralini yüksek tut söylemesi kolay diyeceksin bana ama ben yaşadım senin yaşadığını günlerce ağladım ben ama lütfen sen moralini yüksek tut ınsallah herşey istediğin gibi olsun.
İnşallah sizin de herşey istediğiniz gibi olsun🙏teşekkür ederim size de geçmiş olsun inşallah bidahaki denemeniz pozitif sonuçlanır🙏 size de mi 3.gun embriyosu transfer edildi bana gynolife de 3.gun embriyosu transfer edildi murat bey kaliteleri iyi dedi ama mücadeleci çıkmadı embriyolarım😥

Slm arkadaşlar Rabbim bizim gibi anne olmak uğruna savaşan tüm kadınların kucağını doldursun inşallah ben kendi yumurtam ile 2.donasyon şansımı denedim ikiside ayrı ayrı yerlerde oldu 3tane 7h. 8h. 9h. 3.gün embriyosu transfer edildi bugün transferden sonra 9.günüm sabah bir tane erken gebelik testi bir tane de normal gebelik testi yaptım ikiside negatif tek çizgi çıktı sabah saat yedi buçuktan beri ağlıyorum nasıl olacak ne yapacağım donmuşlarda yok ayrıca. :KK43:( Umutlarım gitti bitti maddi manevi tükendim ilaçlara devam etsem mi bıraksam mı bilmiyorum
3 gubluk embryo 12.ci gunden sonra belli etmez kendini bosuna aglamayjn

cok dogru ... Problem bilinse belki cozumu olur. Zaten hersey iyi iken olmayinca da malesef Allahtan diyorlar. Acaba gizli tiroid filan mi var siz de zaza? Aklima baska bir sey gelmedi.
Hamile kaldin. Rahime tutundu. Ne oldu da bir anda dustu? Yedigin ictiklerininkontrol ettin mi? Ne bileyim bilmeden yanlis bir egilme vs mi oldu? Kendini iste mi cok yordun? Ay sacmasapan seyler yaziyor
olabilirim gercekten cok uzgunum.
Evet düşük günü çok yordum kendimi

Artik basima gelenlerden sonra boyle seylere inanir oldum belki bi hocaya gitsen ama iyi birisine bi dua yazdirsan duanin gucune cok inaniyorum 🤲
Enbüyük kuvvet Allahtır
Kurani Kerimdir
İnşallah iyi gelir,şifa olur bize

Kabus gibi gün
Rahim içide boşalmış
Tedavim ideal
Yaa girememiştim bu ara öyle çok üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemiyorum bu kadar umut, emek... ama dünyanın sonu değil sen bu konuda hepimizden daha bilinçlisin...Allahım sabırlar versin inşallah en kısa sürede ummadığın mutluluk yaşatsın:(

Back
X