- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Bekliyoruzo zmn yapayım aksam erken testlerle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyoruzo zmn yapayım aksam erken testlerle
Ya erken değil mi benim 25 i ama test günüm perşembe o güne kadar bekleyeceğimBekliyoruz![]()
Güçlü zazam sen bunlarida atılacaksın biz herzaman yanındayız unutma bunu ben güçlü olmayı senden öğrendim canim arkadaşım bunuda atlaticam güzel kalplimSeninde güzel sonucunu alalım inşallah
Hadi inşallah sonucunu bekliyoruzyok henuz yapmadım 27 sı transfer yarın mı yapsam, cok mu erken? Bir de Aksam yapsam olur mu?
Çok üzüldüm, umarım tez vakitte bu yaşadıklarınızı unutun ve kucağınız bebekle dolsun.Kızlar benim bebekler beni buraktı malesef
Transferin 20 günü şidetli sancı ve bel kopmasıyla tuvalete avuç avuç pıhtılar atım
Kabus gibi gün
Allah kimsenin hayallerini çöp etmesin
Benim hayaller yine çöp oldu
Düşükten sonra dün kan değerim 1433 düştü
Rahim içide boşalmış
Doktorları geziyorum deli gibi 2 gündür
Rahim ve kavitede sorun yok
Tedavim ideal
Bu ne beladır beni takip ediyor anlayamadım
Kuzum güzel kardeşim 9.günden sonra çıkar diyorlar sen moralini yüksek tut yeter.Ya erken değil mi benim 25 i ama test günüm perşembe o güne kadar bekleyeceğim![]()
Seni hepimiz çok seviyoruz zazam lütfen unutma hep beraber atlaticam biraz olsun acını unutturmaya çalışacağız güzel arkadaşım biliyorum söylemesi kolay diyeceksin bana ama lütfen sen güçlü kadınsın elimizden ne gelirse yapacağız dualarım seninle.Güçlü zazam sen bunlarida atılacaksın biz herzaman yanındayız unutma bunu ben güçlü olmayı senden öğrendim canim arkadaşım bunuda atlaticam güzel kalplim
biz artık eglenıyoruz :) en azından ben:) bıktım usandım cıksa da sevınemıyorum cıkmasa da uzulmuyorum. Delilk kanımıza vurdu.Ya erken değil mi benim 25 i ama test günüm perşembe o güne kadar bekleyeceğim![]()
Arkadaşım sen yine çıktığını düşün.Dilerim olmuştur ve yüzün sonuna kadar gülsün.Kimsenin hayali ve mutluluğu yarım kalmasın.kucağımıza sağlıkla alalım inşallah ve en önemlisi de allah hayırlı ise nasip etsin.En önemli duamız bu olmalı inşallah Allah bize hayırlı evlatlar nasip etsin.biz artık eglenıyoruz :) en azından ben:) bıktım usandım cıksa da sevınemıyorum cıkmasa da uzulmuyorum. Delilk kanımıza vurdu.
cok cok dogru . Biraz evvel Meryem suresini dinletken hep hayırlısı icin dua ettim. Rabbimin mucizesi sonucta .Arkadaşım sen yine çıktığını düşün.Dilerim olmuştur ve yüzün sonuna kadar gülsün.Kimsenin hayali ve mutluluğu yarım kalmasın.kucağımıza sağlıkla alalım inşallah ve en önemlisi de allah hayırlı ise nasip etsin.En önemli duamız bu olmalı inşallah Allah bize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Sanada gecmis olsun canim dikkat et kendine, bisey yapma, yat dinlen lutfenYaaa gecmis olsjn canim simdi okudun o kadar uzuldumki.... Rabbim hayirlisini nasib eylesin... bende de dusuk risk varmis doktor istirahat yazdi... bu arada cantamdan muska buldum.... bi kac uere gosterdik iyi bisiy digil uzerinde tasima falan diyolar bilmiyorum kim neden yapar bulmadan once de geceler kabuslar gorur yerimden oyle kalkardim ki bedenim titriyo resmen... rabbim bu yolda herkesin yardimcisi olsun
Sevindim bu yazdıklarına.Hasan beyle konuştum çok moral oldu bana
Hırs yaptı
Toparlan,hormonlara baktır ve bana haber ver dedi
Okadar halden anlıyorki
Çünkü kendisi bu yoldan geçmiş
Canim kendini uzme lutfen sonuc ne olursa hayirlisini dile nolur, test gununu bekle ve sonra harekete gec, hepimiz yasadik boyle anlari pes etmek yok !!Teşekkür ederim arkadaşım sabahtan beri ağlıyorum moral kalmadı inşallah kanda pozitif çıkar beklemekten başka çare yok artık
Canim keseyi gormuslerdimi? Ben kendi durumundan dolayi cok fazla kalkamiyorum annemde telefonu benden uzaklastirdiAhhh Zaza’m. Çok üzüldüm anlatamam. Kalp atışların duyduk haberin almak için girdim, ama maalesef.
Sanki üzerinde nazar var.
Bidaha hamile kaldığında d-dimer takip et. Günde 1 clexane iğnesi yetmeye biliyor bazen. Günde 2-3 tane vurdukların biliyorum.
Bağır çağır ağla, ama yola devam . Anne olacaksın çok az kaldı güzel kalpli arkadaşım.
Sen zaten burda herkese umut oluyosun sakin vazgecme bak ben diyorum sen insallah saglikli guzel bir hamilelik geciriceksin ve tekrarlayan dusukler yasaya. Kadinlar seni ornek gostericez bak bizim zazamiz var o cok yoruldu yiprandi sonunda basardi diye...Seninde güzel sonucunu alalım inşallah
Canim 3 gun icin cok erken lutfen yipratma kendini. Bende 5 gunken 7 gunluk test yaptim nerdeyse ayni zamanlarda ikiz olmasina ragmen silik cikmisti betam 500lerdeydi yani... hatda iki gun sonra tekrarlarken ilkinden bile silik cikti , idrar bekletip ayni marka iki test tekrar aldim ve ayni sekilde damlatdim ve hepsi farkli sekilde cikmisti ilkine baksan bu iki gun oncesinden silik kesinlikle bebek gitdi diyip kendimide bebisleride yipratirdim. Lutfen canim onemlisi olan kan. Diger hesaplarda bilenler bilir kac kere hatda ilk asilamamda idrarda pozitiv gorup ayni anda kanda 0 gormuslugjm var bu yuzden kafana takma hatda ilk transfermde hic idrar yapmamistim ilkinde de zaten negativ en azindan testde goreyimde kan testinde yikilmayayim diyodumTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah razı olsun kalan yumurtalarım beşinci güne gitmedi bugün 9. Günüm dediğiniz gibi iki gün daha bekler kan tahlilini yaptırırım artık
Geraniy naşıyımD dimer hamile değilken normal çıkabiliyor. Hamile kaldıktan sonra bazen hızla artyor. Zaten progesteron kandı koyulaştırıyor.
İnşallah oldu bu işBen de ılgınc bır ruya gordum. Embryolog bana dıyordu kı üzülme suriyeli bir anne ve kıbrıslı bır babamın evlatlık ver em ıstedıklerı yanakları al al bır kız bebek var. Bır dusunun dıyordu ruyamda. Uyandıgımda cok tesırı altında kaldım herhalde olmadı diye.