- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Derdin derdimdir kuzumMerhaba arkadaşlar
Bende de olumlu haberler yok maalesef.
5. Negatif tüp bebekten sonra bir yandan donasyon araştırmaları bir yandan kendimizi toparlanma derken çok zorlanıyorduk.
Yalan değil, maddi manevi süründük kocamla. Allah'ım beterinden saklasın, şükür bugünlerimize diye diye hep ikimiz birbirimize destek olduk.
Yılbaşından 1,2 hafta önce yine adet olmuyorum, menapoz mu yükselen tiroid mi diye kan vereyim dedim. İlla beta hcg bakalım dediler, 0 küsurlu rakam çok ağlattığı için istemiyorum dedim, doktor dinlemedi, baktı.
Sonuçlar açıldı.
Beta 277
2 gün sonunda 690 küsur
2 gün sonra 1400 küsur
Deliriyoruz karı koca
Kese görüldü
Kalp attı
Öyle muhteşem günlerdi ki
Az mı şükrettik az mı sadaka dağıttık diye sorguluyorum kendimi...
Pazartesi oksapar ve crione jel yazdırmak için hastanede ölçülen tansiyon 19-10.
Hemen kardiyoloji sevk, tansiyon hapı başladı, bu haftayı raporla kapattı. Eve geçerken kanamam geldi. Hemen kliniğe koştuk, aspirini kes, o yapmış, bebek sağlıklı, kalp atışı hızlı.
Salı kanama devam, yeniden doktora koş, kese sağlıklı, kalp atıyor.
Çarşamba kanama arttı, üniversite hastanesine koştuk, kese sağlıklı, kalp atıyor.
Perşembe temizim, evdeyim, akşam saatlerinde resmen regl oluyorum,hem de şakır şakır. Acil kadın Doğum evine koştuk. Bebek solda, kanama sağda. Korkma iyisiniz dediler. Progestran yut dendi, yuttum. Tansiyon ölçümü 12-9
Perşembe gece tam uyumadan tuvalete girdim, gene kanıyor.
Olsun dedik, dayanalım, Cumartesi zaten kendi doktorumuzda randevu var.
Cuma yatarak ve bol kanamalı geçti.
Cumartesi öğlen 13'te randevu.
Maalesef kalp atmıyor.
Yerin kaç kat dibine girdik, hatırlamıyorum. 10+ bilmem küsur bebeğimiz var, kalbi atmıyor. O son gördüğümde kıpırdayan yavru şimdi sessizce duruyor.
Yarın işe gidip yıllık izin alacağız, durumu anlatacağız, aile büyükleri az önce öğrendi. Hep saklamıştık onu koynumuzda.
Salı günü operasyon ile alacaklar.
Çok uzattım biliyorum, affedin, içimi dökmek istedim.
İsyan etmiyoruz, kıyaslamıyoruz, neden demiyoruz da çok zorlanıyoruz.
Allah'ım şahit bu yolda yürüyen herkese ediyorum dualarımızı.
Bu bir imtihan bunu da biliyoruz.
Allah'ım zorumuzu kolaylaştırsın inşallah.
Okadar içten yaşadımki çektiklerini
Allahım güç kuvvet versin ayakta durmağa