Kızlar merhaba bugün 4. Gün embriyosu transferi oldum 3 tane iyi kalite koydular 4 tanesi yavaş ilerliyormuş onu 5. Güne kadar bekletcekler ilerleyecekler mi diye. Hastaneye gelince 5. Gün transferi istiyordum ama rahmim fazla kalınlaştı bugün 13 olunca yarını beklemek istemedim. Onun ayarlanmasını iyi yapmıyorlar. Mantıklı olan şuymuş gidecekler öyle yapsın önce eşinizi yollayın sperm versin donörden toplanırken sonra 5. Güne götürüp dondursunlar siz sonraki ay rahminizi istedipiniz gibi hazırlayıp gidip transfer olup gelirsiniz. Benim acemiliğim doktor çok yoğun hastane çok dolu her şeyin peşine düşmeniz lazım. Siz sormadan embriyo bilgisi verilmiyor. Aslında pek memnun kalmadım ama bugün doktor memnun olmadığımı görünce tutmazsa size yardımcı olcaz dedi. Bu yönden vicdan sahibi olduklarını düşünüyorum. Fiyat olarak ilaçları ben götürdüm 30 150lik merional 5 cetrodite ve ovitrelle elimde vardı. Eski tedavimden artmıştı. İlaç parası ödemedim onyğzden 1600 manat verdim. Gebelik aşısını önermedi doktor bilimsel kanıtlanmışlığı yok dedi. Tutan ondan tuttu sanıyo dedi. 200 manat istediler gebelik aşısına. Belki çok ısrar etsem celaleddin bey yapardı ama çok ısrar etmedim sonrasında. Bidaha gidersem yaparım. İnş tutar da gitmem tabi. Transferim ilk kez bu kadar rahat oldu o konuda Celaleddin beyin hakkını yiyemem. İlaçsız 2500 euro gibi bişey istiolar sanırım. Donörü gördüm resim olarak bana benziyordu.