bebeğinizin önce sevinci sonra üzüntüsü yazdıklarınız beni de çok çok üzdü.Allah sabırlar versin.. inşallah bebeğiniz en kısa sürede yeniden olsun ve bu bebeğin acısını bir nebze unutursunuz.bebek mızırdaması bile bizim için çok farklıdır ki siz de bundan bahsetmişsiniz.inşallah yüreği bebek sevgisiyle yanan ve şu anda sizin gibi çabalayan tüm kadınların duaları kabul olsun bebeğine kavuşsun hepsi. bebeği olanların da bebeğine sağlık versin inş. :KK42::dua::dua:
Amin arkadaşım güzel duaların için çok teşekkür ederim
Allah'ım kabul etsin inşallah
Büyük Allah'ım anne olmak isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlat, annelere de evlatlarını mutluluk ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Büyük Allah'ım anne olmak isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlat, annelere de evlatlarını mutluluk ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amin kardeşim amin cümlemize insalah yüce rabbim hepimizin sesini duyar ınsallah buda bizim imtihan hayattaki insalah hepimiz bu imtihandan geceriz🤲🤲🤲🤲🤲

Kızlar merhaba bugün 4. Gün embriyosu transferi oldum 3 tane iyi kalite koydular 4 tanesi yavaş ilerliyormuş onu 5. Güne kadar bekletcekler ilerleyecekler mi diye. Hastaneye gelince 5. Gün transferi istiyordum ama rahmim fazla kalınlaştı bugün 13 olunca yarını beklemek istemedim. Onun ayarlanmasını iyi yapmıyorlar. Mantıklı olan şuymuş gidecekler öyle yapsın önce eşinizi yollayın sperm versin donörden toplanırken sonra 5. Güne götürüp dondursunlar siz sonraki ay rahminizi istedipiniz gibi hazırlayıp gidip transfer olup gelirsiniz. Benim acemiliğim doktor çok yoğun hastane çok dolu her şeyin peşine düşmeniz lazım. Siz sormadan embriyo bilgisi verilmiyor. Aslında pek memnun kalmadım ama bugün doktor memnun olmadığımı görünce tutmazsa size yardımcı olcaz dedi. Bu yönden vicdan sahibi olduklarını düşünüyorum. Fiyat olarak ilaçları ben götürdüm 30 150lik merional 5 cetrodite ve ovitrelle elimde vardı. Eski tedavimden artmıştı. İlaç parası ödemedim onyğzden 1600 manat verdim. Gebelik aşısını önermedi doktor bilimsel kanıtlanmışlığı yok dedi. Tutan ondan tuttu sanıyo dedi. 200 manat istediler gebelik aşısına. Belki çok ısrar etsem celaleddin bey yapardı ama çok ısrar etmedim sonrasında. Bidaha gidersem yaparım. İnş tutar da gitmem tabi. Transferim ilk kez bu kadar rahat oldu o konuda Celaleddin beyin hakkını yiyemem. İlaçsız 2500 euro gibi bişey istiolar sanırım. Donörü gördüm resim olarak bana benziyordu.
hayrlısı olsun sonu müjdeli bol bebekli olsun

Dün doktorumu aramıştım ilacımı bittiğini söylemek için enfeksiyon ilaçlarımı almam gerekti bu mücadelemi gördüğü halde bana bazen olmuyorsa zorlamamak lazım dedi kalbimi acıttı bu sözü çekemeyen anlamaz dedim bende kapativerdim suratına bunlar niye bukadar acımasız yoksa benmi çok alınganım anlamadim.insallah rabbim isteyen herkese mis kokulu evlat nasip etsin.

Allah'ım razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim acımı paylaştın.
Biz donasyon yolundaydık aslında
Bir anda kaderimizde bunları yaşamak varmış
Biliyorum sağlıklı olsa kalırdı, biliyorum donasyon denemeli
Ama yine de çok ağır oldu
Allah'ım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Amin canim amin🙏

Burayı okudukça kafam karıştı
Çok soru sordum. Bide bisey daha soracaktım. Sizce kıbrısa görüşme için gidilmeli mi yoksa telde mi karar vereyim merkeze? Uçak biletleri çok pahalida

Allah'ım razı olsun amin inşallah çok teşekkür ederim arkadaşım.
Zor tabii ki Allah'ım beterinden korusun da bu da çok zor geliyor bana yalan değil.
Toparlanmak istiyorum iyi olmak istiyorum ama bir bebek mızırdaması beni darmadağın ediyor.
Derdi veren Rabbim dermanı verir diyorum, ona sığınıyorum....
çok acı çok zor...ama geçecek allahım sabrını verecek en kısa sürede anne olmanızı çektiğiniz tüm bu acıları bebeğinizle unutmanızı diliyorum

Çok soru sordum. Bide bisey daha soracaktım. Sizce kıbrısa görüşme için gidilmeli mi yoksa telde mi karar vereyim merkeze? Uçak biletleri çok pahalida
Ben telefonda karar verdim zaten deli masraf yapılıyor içinize sinerse gerek yok gitmeye bence

Turkiyede varmi yumurta sperm donasyonu yapanyer
Hanımefendi mesajlarınızı okudum buraya aniden girip sorduğunuz sorular garip geldi çünkü..amacınız donasyon yaptırmak değil anladığım kadarıyla..Türkiye’de tüp bebek için oluşturulan embriyolarınızın çalındığına dair bir paranoya geliştirmişsiniz..öyle olmuyor bu işler..kinse sizin embriyolarınızı çalmaz.. 20-21 yaşında donörlerle çalışıyor gittiğimiz merkezler..paronoyanız için doğru sayfada değilsiniz..lütfen..lütfen...

Nerelerde var el altindan yapan yerler vardir belki turkiyede bilen yokmu
Canım maalesef yok
Kibrisa giden oluyor fakat telefonda da konuşabilirsin canim

Back
X