- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
İyi olur. Teşekkür ederimEvet her donörün bir numarası var kimlik no gibi. Bu numaralı donörü istiyorum demistim. Çıkardıkları liste sanırım bende var hâlâ özelden yollarım size. Hangi özellikler var incelersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi olur. Teşekkür ederimEvet her donörün bir numarası var kimlik no gibi. Bu numaralı donörü istiyorum demistim. Çıkardıkları liste sanırım bende var hâlâ özelden yollarım size. Hangi özellikler var incelersiniz
Canim yazdıklarına aynen katılıyorum bide zaten kişiye özel donor bulamadıkları zamanda alternatif seçenekleri oluyor gynolife ta önce fotoğraflarını yolluyorum sonra listeyi dolduruyosun 2 gün sonra listenin onaylanıp onaylanmasıyla dair telefon açıyorlar listeyi birdaha doldurdum ben bu sefer hemen 1 gün icinde bulunuyor zaten donörler benim birebir benzeri bulunmuyor zaten senin isteklerine en yakın özellikli donoru sana soyluyorlar yadina boyuna kilosuna kadar soylendi bize gynolifte titizlikle seciliyor donorlerEvet her donörün bir numarası var kimlik no gibi. Bu numaralı donörü istiyorum demistim. Çıkardıkları liste sanırım bende var hâlâ özelden yollarım size. Hangi özellikler var incelersiniz
Günaydın kızlar.kan verdim biraz önce öğleden sonra alacakmışım.Bekliyorum.Allah ım hayırlısını nasip etsin ,çok heyecanlıyım
Canim benim hadi ınsallah güzel haberlerini bekliyoruz heyecanliyim kardesimGünaydın kızlar.kan verdim biraz önce öğleden sonra alacakmışım.Bekliyorum.Allah ım hayırlısını nasip etsin ,çok heyecanlıyım
Rabbim vatana millete hayırlı,ailesine saygılı bir evlat nasip etsin sana canim benimCanim benim hadi ınsallah güzel haberlerini bekliyoruz heyecanliyim kardesim
biz de senin adina heyecanliyiz. Hayirlisi ile bizi sevindirGünaydın kızlar.kan verdim biraz önce öğleden sonra alacakmışım.Bekliyorum.Allah ım hayırlısını nasip etsin ,çok heyecanlıyım
Zaza’m kan doktoru Hematoloji oluyor. İmunoloji bağışıklık la ilgili doktor diye biliyorum.Ennurcum bende miyom ameliyatı geçirdim
Acaba onamı bağlı bu düşükler
Ben imunolojı doktora randevu alıcam
Bakalım o ne bulucak kanımda
Gecmis olsun canim bebis iyimi? Doktor ne diyorTeşekkür ederim arkadaşım bundan önce bi kez daha kanama olmuştu 8. Haftaydı sanırım tam hatırlamıyorum ama o hemen kesilmişti. Şu an 16+5 deyim. Bu defa ki kanamanın hiç şakası yoktu valla ciddi anlamda sanki vücudumda ki bütün kan boşaldışükür şimdilik bi sıkıntı yok inşallah tekrarlamaz ama risk var tabi ki. Yukarı çıkmaz ise doğuma kadar kanama riski olduğu gibi doğumda riskli. Erken doğum ve kanamalı doğum riski varmış. Allah sonumuzu hayıretsin canım sana da çok geçmiş olsun sağlıkla bebişini kucağına al inşallah
![]()
Ben elimde yikiyordum ayakta yikamak daha mantikli ama ikinci transferde 5 gunden itibaren ise basladm ve neredeyse unutuyordum tamamen cocuklarin ayakkapisi osu busu derken baya haraket ediyordum ama eve geldikden sonra yatiyordum sende dengele cok fazla haraketsizlikde iyi digilMerhaba kızlar test sonucuna kadar olan süreçte bulaşık makinesi doldurup boşalttınız mı?? Eğilmek gerekiyor ya? Yapılabilir mi??
Ah kuzum dikkat etmek gerekiyormus böyle dönemlerde ama iste mecbur kalınca işleri yapmak zorunda kalıyorsun.ben neler duydum ya dikkat etmeden süpürge yapanlar hiç yatmadan bütün işlerini yapanlar hamile olduklarını duymuştum nasip kısmet işi bu rabbim nasip edince dünyanın işini yaparsan yap oluyo sanırım.Bazı tutan arkadaşlarım dikkat ettik dediler eşim de yoğun çalışıyor ondan istemeye çekiniyorum
Ben hiçbirşey yapmadım ama çalışmaya başladıktan sonra iş yerinde aşırı yoğundum çok ayakta kaldım açıkçası hiçte dikkat etmedim ve 5.haftada sancılı bir şekilde kanamam oldu ondan sonra oturdum totomun üstüne artık hiçbirşey yapmıyorum 1 aydır rapor izin falan derken çalışmadım. 12 haftayı evde tamamlayacagim kısmetse. Yoğun çalışırken aman dedim millet hamileyken kayak yapıyor çok nazlı olmayayım ama ilahi kuvvet oturttu yerime :)Merhaba kızlar test sonucuna kadar olan süreçte bulaşık makinesi doldurup boşalttınız mı?? Eğilmek gerekiyor ya? Yapılabilir mi??
HBende şöyle bir durum olmuştu. Bir liste verdiler bana kendi özelliklerimi ya da istediğim özellikleri oraya girip kuruma yolladim. Ertesi gün onlar işaretlediğim özelliklere uygun 6 donörün ayrıntılı listesini yolladılar. Hobileri meslekleri vücut tipleri kiloları boy göz hatta karakteristik yapisi(neşeli mesafeli girişken soğuk vs) gibi baya ayrıntılı bir liste. Ben o 6 kişi arasından seçtim donörü. 10 yada 15 gün sonraydı tedavi başladı. Karar vereceğiniz kurumdan böyle bir şey talep edin isterseniz.
hangi merkez acaba?Bende şöyle bir durum olmuştu. Bir liste verdiler bana kendi özelliklerimi ya da istediğim özellikleri oraya girip kuruma yolladim. Ertesi gün onlar işaretlediğim özelliklere uygun 6 donörün ayrıntılı listesini yolladılar. Hobileri meslekleri vücut tipleri kiloları boy göz hatta karakteristik yapisi(neşeli mesafeli girişken soğuk vs) gibi baya ayrıntılı bir liste. Ben o 6 kişi arasından seçtim donörü. 10 yada 15 gün sonraydı tedavi başladı. Karar vereceğiniz kurumdan böyle bir şey talep edin isterseniz.
Aynen böyle söyledi. 2 gün önce ilk kez konuştuk sadece telefonda göz saç ten rengimi söyledim 2 gün sonunda bulduk hemen başlayalım dedilerDonörü bulmakta birşey yok ama derlerseki donoru bulduk hemen bugün tedaviye başlayalım ozaman şüphelenin.
Anladım canım çok geçmiş olsun. Sağolasın amin amin inşallah bebeklerimizi kucağımıza sapasağlam aldığımız günleri görürüz. Ben de henüz kanama olmadı bakalım doktorum bir dahaki kontrolde beni bilgilendirecek miTeşekkür ederim arkadaşım bundan önce bi kez daha kanama olmuştu 8. Haftaydı sanırım tam hatırlamıyorum ama o hemen kesilmişti. Şu an 16+5 deyim. Bu defa ki kanamanın hiç şakası yoktu valla ciddi anlamda sanki vücudumda ki bütün kan boşaldışükür şimdilik bi sıkıntı yok inşallah tekrarlamaz ama risk var tabi ki. Yukarı çıkmaz ise doğuma kadar kanama riski olduğu gibi doğumda riskli. Erken doğum ve kanamalı doğum riski varmış. Allah sonumuzu hayıretsin canım sana da çok geçmiş olsun sağlıkla bebişini kucağına al inşallah
![]()