Baku yu dene canim ! Hersey cok daha seffaf orda! Ben Kibrisa hic sicak bakmadim bu sebeplerden dolayi , isi resmen pazara dokmusler, dr larin genelinde bir vicdan sezinlemedim, bir kac girisimde bulundum icim isinmadi ce solugu Bakude aldim, dr um cok vicdanli buna eminim! Ve ekibi cok ama cok dikkatli ve heyecanla calisiyor, bir gorus derim
Merkezin adı yada doktorunuzun ismi ne acaba?

arakadaşlar 2020 çok iyi geldi sanki hepnize sizden bişi rica etsem kim nerden hangi doktordan gebe kaldı iki kelimeyle yazssa olurmu rica etsem çok hayra girer ona göre danışmak istediğimizde özelden yazarız burda her defasında rahatsızlık vrmyiz baya bebeişli günler geçiryoruz şuan. ama zama sana da duacıyım baya ocaktan geride okudum önce heveslendim sonra devam ettiğimde baya bi canım sıkıldı allah herşeyin hayırlısını veriri vardır bundada bir hayır Neyse bu Fındık Ane olmak isityorum felan şuan ezberimde olanlar geriside yazarsa lütfennnnnn....

Gecmis olsun canim bebis iyimi? Doktor ne diyor
sağol canım minnoşum çok şükür iyi. Doktor yatacaksın dedi sadece wc ye kalkıyorum. Kanama alanı hala mevcut ve kanama tekrarlayabilirmiş. Plesantanın ucu ayrılmış, kanama allahtan plesantanın olduğu kısımda değil alt kışındaymış. Valla artık artık benimde beynim yandı 😔 Allah sonumuzu hayır etsin bütün gün yatıp dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor.

Siz nasıl güzel kardeşlersiniz.Kendi öz kardeşimi aramadan size haber verdim 🙏 Allahım dualarınızı esirgemeyen dillerinize kendi hamilelik haberlerinizle de şükür dedirtsin 🙏 Sizler de bu güzel haberi alın ve inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım.😍😍
Allah tamamını erdirsin cokkkk sevındım 🥰🥰

arakadaşlar 2020 çok iyi geldi sanki hepnize sizden bişi rica etsem kim nerden hangi doktordan gebe kaldı iki kelimeyle yazssa olurmu rica etsem çok hayra girer ona göre danışmak istediğimizde özelden yazarız burda her defasında rahatsızlık vrmyiz baya bebeişli günler geçiryoruz şuan. ama zama sana da duacıyım baya ocaktan geride okudum önce heveslendim sonra devam ettiğimde baya bi canım sıkıldı allah herşeyin hayırlısını veriri vardır bundada bir hayır Neyse bu Fındık Ane olmak isityorum felan şuan ezberimde olanlar geriside yazarsa lütfennnnnn....
Gyno life murat bey ilk deneme de hamileyim🙏

Gynolife Murat Bey 2.deneme(donmuşlarla)

Sevincimi ancak gözyaşları anlatır okadar çok mutluyum ki senin adına çok şey paylaştık seninle seni okadar çok seviyorum ki sende çok değerlisin benim için inan kendim olmus kadar sevindim dört gözle beklediğimi biliyosun çok çok mutluyum senin adina
Canımın içi güzel yüreklimm..Allah hepinize nasip etsin canlarımm.İnşallah sonucu güzel olsun 🥰

Back
X