arakadaşlar 2020 çok iyi geldi sanki hepnize sizden bişi rica etsem kim nerden hangi doktordan gebe kaldı iki kelimeyle yazssa olurmu rica etsem çok hayra girer ona göre danışmak istediğimizde özelden yazarız burda her defasında rahatsızlık vrmyiz baya bebeişli günler geçiryoruz şuan. ama zama sana da duacıyım baya ocaktan geride okudum önce heveslendim sonra devam ettiğimde baya bi canım sıkıldı allah herşeyin hayırlısını veriri vardır bundada bir hayır Neyse bu Fındık Ane olmak isityorum felan şuan ezberimde olanlar geriside yazarsa lütfennnnnn....
Baku medical plaza ,Dr Celalettin Ornek ikinci deneme 5. Gun embrio ile hamileyim!

Siz nasıl güzel kardeşlersiniz.Kendi öz kardeşimi aramadan size haber verdim 🙏 Allahım dualarınızı esirgemeyen dillerinize kendi hamilelik haberlerinizle de şükür dedirtsin 🙏 Sizler de bu güzel haberi alın ve inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım.😍😍❤️
Hayırlı olsun .
Inşallah değerin güzelce katların.Hamileliğin rahat ve huzurlu geçsin.sağlıklı bebeğin /lerin olsun.
Rabbim anneliğini mutluluk içinde yaşamanı nasip etsin.

Hepinizden Allah razı olsun.Allah dualarımızı kabul etsin.Anne yüreği taşıyan tüm kadınlara evladını emzirmeyi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.🙏🙏
O kadar sevindim ki ,hissetmiştim de olacak diye.Sağlıkla kucağınıza alın, uğuru ,bereketi ile dünyaya gelsin inşallah❤️❤️❤️

Ben şaşkınlığımı ve kızgınlığımı üstümden atmış değilim. Bugün Hasan Beyle görüştüm. Bana “uygun donör buldugunu söyledi. Şukadarını söylim baştan hiç bir talebim olmadı. Ne din/ırk ... tek temennim bana benzemesiydi. Kaldıki sayfalarında reklam yapıyorlar: en geniş donör havuzunu sahibiz, size en uygun donörü bulmak için vs. Bana “uygun” buldugu donör: benden 12 cm uzun, gözleri ela benimki kahverengi. Dedimki hocam, bana pek uygun degil sanırım. Verdiği cevab şu: 3-5 cm’e bakıyorsan sen bu işe hiç kalkışma. Pardon? Benim hiç bir talebim olmadı baştan. Sadece bana benzesin istedim. Bumu benzerlik?bumu profesyonellik? Soruyorum sizede? Benmi yalnış düşünüyorum. Ozaman reklamlarını iyi yapmasınlar en geniş donör havuzuna sahibiz diye. O kız yarın tedaviye başlıcak eger sen istemiyorsan söyle ben başkasını bulurum diyor. Sanki bukadar basitmiş gibi herşey. Anlatamıcam uslubunu. Bugünün enerjisinde var birsey diyor. 3-4 kişi tedaviye başlamadan iptal etmiş bugün bana onların nazlarını anlatıyor. Biz burda neyiz? İnsan değilmiyiz?onlar için sadece para ifade ediyoruz. Cok yazık. Şuan britishe karar vermişken, tekrardan kendime başka bir hastane arıcam
İşte sana canlı şahit cevabı freş yumurta kullandıklarına şahit
İşte dürüst cevabı
Başka merkezin hemşireleri gibi donörleri tıpkı sen diğerek anlatıp sonra doğurduğunun farklı olduğunu görüyorsun
Donör özelliği çok arama sana tavsiyem,aldanırsın
Önemli olan sağlıklı insan yumurtası
Gerisini Allahtan dile
Şekil veren Odur

Z Zaza74 günlerdir üzüntünü paylaşıyorum tüm kalbimle. Lafın bittigi yer. Allah hepimizin kalbine göre versin ve en hayırlısından versin. Herşeyin başı saglık. Herşey geçici bu dünyada. Mutluluklar, üzüntüler... biraz zaman... öpüyorum seni
Çok teşekkür ederim canım
İnşallah rabbim tatırır bizlere o niymeti
İmunoloğa randevu aldım salıya
Benim yavrularımı öldüren o killer hücreleri neymiş bakalım
İnşallah çare bulurlar buna

Merhaba Zaza
Bi kadının yazısını okumuştum. Birkaç düşüşü varmış. Sebebi ise toksoplazma diye bir şeyin pozitif cikmasiymis
Doktor bebek durmaz demiş. Seninle paylaşmak istedim. Bi araştırsan :)
Tokaoplazma negativ bende

Çok çok şükür
Çok çok sevindim
Sağlıklı kucağına alıp bizleri de duanda eksik etmezsin inşallah
Her duam olduğu gibi yine söylüyorum Allah tez zamanda sizlere de nasip etsin.Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.Duamdasınız 🙏😍

Bence gayet haklısın. Sonuçta yüz yapısı, kaş yapısı zaten benzerliği aranamıyor bari göz rengi.saç rengi , 'ten rengi benzeri bulunabilmeli.,Benim bildiğim (yakın arkadaşlarımda şahit olduğum ) 4 _ 5 benzer donör seçiyorlar karakteristik özelliklerine göre kişi kendi seçiyor donörünü.Yumurta donosyonu ruhsal olarakda zorlu bi süreç o sebeple en içinize sinen merkezde tedavi olmalısınız bence. Dilerim nerde denerseniz deneyin sağlıklı bebeleriniz gönlünüzce olsun.
İnan morcum bir donör yanında 2-3 uydurma veriyorlar
Küçücük kıbrısta nerde okadar donör sayı

İnan morcum bir donör yanında 2-3 uydurma veriyorlar
Küçücük kıbrısta nerde okadar donör sayı
Olabilir zazacım.kimseye tamamen güvenemeyiz ama doğum yapan 7_ 8 arkadaşımızla konuştuğumuzda hep çok benzer bebekleri olmuştu. Örneğin Artemis geldi aklıma çok benziyo demisti kendisine bebeği için.
Rabbim sağlıklı bebekler versin ilk başta sana.sonra tüm uğraşan kadınlara.

Back
X