ben de 3 tup bebek 1 düşük 3 dananasyon atlattım hepsi negativ ben 3 danansyonu batumda atlas klnikte yaptım 3 cü de negatif batumu düşünenen varsa diye yazıyorum çünkü benim hala orada 6 adet donmuş emriyom var ama batumu bıraktık bir sürü para çöp oldu parayı geçtım 4 aydır hala kendime gelemedim şimdi ukraynayı düşünüyoruz orayla görüşüyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı diyelim
Allah çok zor bir sınavdan geçiriyor gerçek bizleri tez zamanda güzel günler nasip etsin hepimize

ben de 3 tup bebek 1 düşük 3 dananasyon atlattım hepsi negativ ben 3 danansyonu batumda atlas klnikte yaptım 3 cü de negatif batumu düşünenen varsa diye yazıyorum çünkü benim hala orada 6 adet donmuş emriyom var ama batumu bıraktık bir sürü para çöp oldu parayı geçtım 4 aydır hala kendime gelemedim şimdi ukraynayı düşünüyoruz orayla görüşüyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı diyelim
ukrayna inşallah sizin için çok iyi gelir :dua::dua:

Beni tanıyanlar görenler biliyor çirkin kadın değilim
Kara kaşım gözüm var
İnşallah Allahım bana sarışın,mani,yeşil gözlü bir evlat versin
Ve en önemlisi sağlıklı olsun tabii
Tabii bu benim isteyim
Rabbim her kesi isteyine nail etsin
Zazacım çok hoştu anlatman.benim evet türkiyede kendi ve eşim ama bebeğim sarışın mavi gözlü beyaz tenli yok böyle bir güzellik :)) ben çocuğun hiçbirşeyini düşünemeden sadece bir çocuk istemiştim Allahtan hiçbirşey ayırt edemezdim ve Allah çok güzel bir çocuk verdi hayatın bana verebileceği en güzel sürpriz hediye :KK61:
bir yandan da sen Allahtan sarışın mavi gözlü bebeğini iste inş. o duanda kabul olur :KK66:
bizim sarışınlık nereden geliyor ? ben kahverengi gözlü kumral işte röfle vs sarışın olabiliyorum.eşimin ailesi bulgaristanda yaşayan türkler ve taaa 1940 da türkiyeye ailesi göç etmek zorunda kalmış malum eziyetler sebebiyle.
eşimin anne tarafında bir rus kadar güzel sarışın mavi gözlü manken gibi kadınlar varmış erkeklerde de var. 1 nesil geçip oğlumu bulmuş bu genler :))
bizim ki bulgaristanı bilmediği halde eşim yeşil gözlü ama adamın spermler mükemmelmiş.
malesef bir çocukla konuyu kapattı ve bahçeci fulyada 1 sağlıklı embriyomuz var.ama alamıyoruz çook problemler var hayatımızda.

Nerdesiniz zelittam,mavisufim,mentham,yeniden48
Akideciğim
Hepsi britishte anne oldular
İnşallah bende şerefle yazarım size british Hasan Bankeroğlu
Ve en önemlisi tatlı bebeğim var diye
Allahım duysun sesimi🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canim Zazam burnumun diregi sizladi...Insallah Hasan Bey senin anne olmana vesile olacak..Insallah bu sene sonunda bebegini kucagina alirsin guzel arkadasim..
Daha once yazmak istedim hep elim bir turlu gitmedi..Bu sefer ki kaybini kabullenemedim..Cok ama cok uzuldum..Neden neden bu kadar kayip..Insallah en kisa surede caresi bulunsun..Saglikla yavrunu kucakla..Rahim hazirligi icin acaba baska bir doktor mu denesen ...Biliyorsun benimde rahimim esit kalinlasmiyor 3 cizgi olmuyordu..Hazirlayan canim doktorum 4 ay ugrasmisti ama yinede istedigi gibi 3 cizgi olmamisti..Bana iyi dusunun donasyonda sansin bu 3 cizgi nedeniyle dusuyor diyerek uyarmisti.. Sende baska bir goze mi gostersen rahmini acaba bu sefer...
Ben biritsh den cok memnun kaldim..Donorumuzun bulunmasi 2 hafta surdu..4 alternatif onerdiler..Ama nedense icim hep rahatti ve guvendim doktorlarima ve merkeze..cok sukur ki guvenimizin karslilgini aldik ve ilk seferde minik kuzularim geldi..Acikcasi merkez secerken baska merkezlede konusmadim.. ozaman bahceciydi direk oraya basladim..Bahceci olmasi guven verdi..Simdi ismi degismis olabilir ama teknoloji ayni teknoloji ..Aslinda is labratuarda bitiyor..Iyi bir labraturar saglikli embriyo demek..Tabi transferde onemli..Ama hazirlik sureci zaten klinikten bagimsiz ilerliyor.. O nedenle tavsiyem iyi labratuvar ve iyi hazirlik..
Zazam canim cok gecmis olsun ..dusuklerinin sebebi insallah en kisa surede anlasilir kuzum..Tum kalbimle duacinim...

Kuzum toksoplazmanın ne olduğunu biliyorum ve 20 yaşımdan 3-4 defa kan vererek onu kontrol etmişim
Her şey yolunda o kısım
Benim toksaplamazma pozitifdi..cocuklugumdan beri kedilerle uyurum:) korkmayin..onemli olan hamilelik basladiginda bakteriyi almamak..yoksa oncesinde alip pozitif olabilir...

Nerdesiniz zelittam,mavisufim,mentham,yeniden48
Akideciğim
Hepsi britishte anne oldular
İnşallah bende şerefle yazarım size british Hasan Bankeroğlu
Ve en önemlisi tatlı bebeğim var diye
Allahım duysun sesimi🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dr hasan bankeroğlu senın bebeğinin tutmama nedeni hakkında ne dedi zazacım?

Zazacım çok hoştu anlatman.benim evet türkiyede kendi ve eşim ama bebeğim sarışın mavi gözlü beyaz tenli yok böyle bir güzellik :)) ben çocuğun hiçbirşeyini düşünemeden sadece bir çocuk istemiştim Allahtan hiçbirşey ayırt edemezdim ve Allah çok güzel bir çocuk verdi hayatın bana verebileceği en güzel sürpriz hediye :KK61:
bir yandan da sen Allahtan sarışın mavi gözlü bebeğini iste inş. o duanda kabul olur :KK66:
bizim sarışınlık nereden geliyor ? ben kahverengi gözlü kumral işte röfle vs sarışın olabiliyorum.eşimin ailesi bulgaristanda yaşayan türkler ve taaa 1940 da türkiyeye ailesi göç etmek zorunda kalmış malum eziyetler sebebiyle.
eşimin anne tarafında bir rus kadar güzel sarışın mavi gözlü manken gibi kadınlar varmış erkeklerde de var. 1 nesil geçip oğlumu bulmuş bu genler :))
bizim ki bulgaristanı bilmediği halde eşim yeşil gözlü ama adamın spermler mükemmelmiş.
malesef bir çocukla konuyu kapattı ve bahçeci fulyada 1 sağlıklı embriyomuz var.ama alamıyoruz çook problemler var hayatımızda.
Allah yavrunuzu korusun
İnşallah problemler çözülür ve oğlunuzun kardeşini alırsınız

Canim Zazam burnumun diregi sizladi...Insallah Hasan Bey senin anne olmana vesile olacak..Insallah bu sene sonunda bebegini kucagina alirsin guzel arkadasim..
Daha once yazmak istedim hep elim bir turlu gitmedi..Bu sefer ki kaybini kabullenemedim..Cok ama cok uzuldum..Neden neden bu kadar kayip..Insallah en kisa surede caresi bulunsun..Saglikla yavrunu kucakla..Rahim hazirligi icin acaba baska bir doktor mu denesen ...Biliyorsun benimde rahimim esit kalinlasmiyor 3 cizgi olmuyordu..Hazirlayan canim doktorum 4 ay ugrasmisti ama yinede istedigi gibi 3 cizgi olmamisti..Bana iyi dusunun donasyonda sansin bu 3 cizgi nedeniyle dusuyor diyerek uyarmisti.. Sende baska bir goze mi gostersen rahmini acaba bu sefer...
Ben biritsh den cok memnun kaldim..Donorumuzun bulunmasi 2 hafta surdu..4 alternatif onerdiler..Ama nedense icim hep rahatti ve guvendim doktorlarima ve merkeze..cok sukur ki guvenimizin karslilgini aldik ve ilk seferde minik kuzularim geldi..Acikcasi merkez secerken baska merkezlede konusmadim.. ozaman bahceciydi direk oraya basladim..Bahceci olmasi guven verdi..Simdi ismi degismis olabilir ama teknoloji ayni teknoloji ..Aslinda is labratuarda bitiyor..Iyi bir labraturar saglikli embriyo demek..Tabi transferde onemli..Ama hazirlik sureci zaten klinikten bagimsiz ilerliyor.. O nedenle tavsiyem iyi labratuvar ve iyi hazirlik..
Zazam canim cok gecmis olsun ..dusuklerinin sebebi insallah en kisa surede anlasilir kuzum..Tum kalbimle duacinim...
Amiiin mavim inşallah çare bulunur
Doktorumu değiştim başkası hazırlıyacak beni ve imunologlada görüşücem
İnşallah çare bulurlar bana
İnşallah o kanımdaki zehiri bulurlar benim yavrularımı benden alan zehri😢

Dr hasan bankeroğlu senın bebeğinin tutmama nedeni hakkında ne dedi zazacım?
Bebeklerim hep tutundu britishte buda sağlam embriyo veriyorlar bana anlamına geliyor
Hasan beyde imunolog görsün diyor
Benim sorun tutunan embriyolar bir müdet sonra rahimden düşmesi
Neden böyle eminlikle sağlam embriyolar diyorum,çünkü başka merkezde 6 negativim var,buda salam olmayan embriyo transferi demektir

Kızlar benim piskoljım şimdi öyle bir durumda ki,bana destek güç veren doktor,arkadaş,dost benim güç kuvvetimdir
Ama bana destek vermeyenle ver sen kısırsın anlamına gelen kelimeler söylemeler bana çok acı veriyor
Yaram sızlıyor
Çok istiyorum anne olum,bebeklerimin düşmesinin sebebini bilim,ilacını bulum
Evlatlarımı kucağıma alınca o doktor ve insanların gözüne sokum ben kısın değilim
Rabbim banada verdi
Çareside buydu
Hiç bir anne olmak isteyen kadının hayallerini almayın elinden😢😢😢

toplaplazma çiftlerın kan uyuşmazlıgı oldugu zaman olan bir hastalıktır.
Toksoplazma kedi dışkısından ve çiğ etten insana bulaşan bir parazittir. Ilk defa gebelikte bu paraziti alacak olursaniz bebekte sakatlık olma ihtimali çok yüksektir. Yani kan uyusmazligiyla ilgili bir şey değil.

son ana kadar ümidini yitirme rabbim büyüktür ama işin en zor kısmı eşler oluyor negatiften sonra bende çok yıkılıyorum ama bu arada eşimide kaldırmak zorunda kalıyorum inanın onlarda çok üzülüyorlar bu durumda eşim adına bende çok çaresiz kalıyorum ne diyelim hayırlısı diyelim bakalım kan testınde çıkıcak bekle hemen öyle üzülme ya tuttularsa bilemessinki

Amiiin mavim inşallah çare bulunur
Doktorumu değiştim başkası hazırlıyacak beni ve imunologlada görüşücem
İnşallah çare bulurlar bana
İnşallah o kanımdaki zehiri bulurlar benim yavrularımı benden alan zehri😢
Zaza şimdiki doktorun kim hazırlayacak olan

Eklentiler

• 61927093-16F7-453D-8636-D91AA835BAB2.webp
    61927093-16F7-453D-8636-D91AA835BAB2.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 127
Kızlar benim piskoljım şimdi öyle bir durumda ki,bana destek güç veren doktor,arkadaş,dost benim güç kuvvetimdir
Ama bana destek vermeyenle ver sen kısırsın anlamına gelen kelimeler söylemeler bana çok acı veriyor
Yaram sızlıyor
Çok istiyorum anne olum,bebeklerimin düşmesinin sebebini bilim,ilacını bulum
Evlatlarımı kucağıma alınca o doktor ve insanların gözüne sokum ben kısın değilim
Rabbim banada verdi
Çareside buydu
Hiç bir anne olmak isteyen kadının hayallerini almayın elinden😢😢😢
Ah zazam ah bırak konuşsun patavatsızlar.Seni en iyi bizler anlarız.Ama derdi veren Allahım dermanını da veriyor.Elbet sen de mükafat alacaksın.Bizim donasyona gitmemiz bile aslında ne kadar hasret içinde ve çaresiz olduğumuzu gösteriyor.Millet aman şimdi hamile kalmayım şu ayda kalırsam tam bana göre olur diye seçim yapıyor.Biz ise bir daha anne olamayacaksın bu imkansız hiç yumurtan yok cümlesini duyup tokadı suratımıza laaaaapppp diye yiyip yeniden umut arayan pes etmeyen insanlarız.işte bu yüzden bizi ancak biz anlarız.❤️❤️

Back
X