Aynen canim ❤️ Suan hamileyim cok sukur dun kontrolden geldim, insanlari kirmak istemiyorum biraz i yuzden az detay veriorum sinucta bu gunlerde negativ alan arkadaslarimiz da var rabbim tez zamanda onlarinda yuzunu guldursun , insallah baslarina gelirde bizi anlarlar ❤️ Kiz oyle boyle digil baya kilor kipir yazik oglumu tekMeliyo esim bu sana benzemis senin gibi cazgir diyo 😂 sen bana evde rahat bermiyosun kizimiz da oglumuza diyo valah dogum sonrasida iste burnu akti oksurdu su kadar kilosu boyumu kisa diye telastan kasi gozu neye benzemis diye dusuncek zaman olmuycak bence
Ne güzel anlatmışsın yüreğin kadar güzel rabbim o evlatlarını sana bagislasin

Biz 6 kardeşiz hiçbirimiz birbirimize benzemiyoruz. Üç esmer, iki sarısın, bir bronz. Annem babam kahve gözlü kardeşlerimin hepsi kahve benimkiler yeşil. Ee demek ki bizden de olsa benzemeyebiliyormuş
Kizz git esra erola uvey falanMisin 😂😂😂😂

Biz 6 kardeşiz hiçbirimiz birbirimize benzemiyoruz. Üç esmer, iki sarısın, bir bronz. Annem babam kahve gözlü kardeşlerimin hepsi kahve benimkiler yeşil. Ee demek ki bizden de olsa benzemeyebiliyormuş
Doğru söylüyosun aslında bak şimdi düşününce bizde kardeşimle benzemiyorum zaten görenlerde kardeş oldugumuzada inanmıyorlar haklisin valla

Benzerliği kafasına takanlara söylüyorum inanın sizden olsa da sizinle alakası olmayabiliyor hiç düşünmeyin bunları. Biz sperm donasyonu için bağışçıyı seçerken ben nasıl seviyorsam öyle seçtim 😂😂😂 kendim örneğim çünkü. Belki bağışçının babası esmer ya da kızkardeşi belki ona çekecek. Eee o kadırını da düşünmeyeceğiz. Aynısı sizler için de geçerli kadını tıpkı kendiniz gibi seçersiniz ama bebek bağışçının babasına da benzeyebilir 😂 çok düşünmeyin bunları, beyin yakar

Ben bağışçıyı renkli gözlü seçtiğimde eşim dedi ki: ama benim gözlerim kahve ya mavi falan olursa dikkat çekmez mi? Niye dikkat çeksin anası yeşil gözlü dedim. Hala bocalıyordu tabi. Biraz sesimi yükseltip dedim ki: hayatım benim annem babam renkli gözlü mü?onların hiç değilse anası renkli gözlü dedim. Sustu ve güldü 😂

Bebeklerin kiloları olması gerekenin altında hala 31+0 deler 1400 gr lar ikiside. Şimdi de serviksin kısalmış 1.5 cm e inmiş. Kızın kafasıda iyice aşağıda. Nolucak bilmiyorum. Bilinmezlik içinde bekliyorum

ama TR dekileri saymazsan donasyonda da 3.undu bu. Halimiz kalmadi artik. Gercekten nasip
Gerçekten üzgünüm tek dileğim yılmaman devam etmen.. bakalım be diyecek merkez..muhtemelen embriyolar şahane rahimde ya da spermde sıkıntı var diyecekler..bu arada benim de 19.gün oldu transfer..

tahmın ettıgım gibi negatıf test sonucu. Sanki hic bir sey konulmamıs hıcbır ıslem yapılmamıs gibi. 0 ya 0. Bu embryo da sorun varsa donmuslarda cop bence. Gercekten yoruldum. Daha evvel tutunmuslardı bu sefer o bıle olmamıs. Bır de 18.ci gun teansfer yaptı bence hata ıdı 19.cu gun olmalı ıdı daha evvel hep 19.cu gun konuşmustu cunku. Daha yazacak cok sey var ama susacagım artık.
Canım allah sabır versin mücadele gücü versin.Dilerim ki donmuşunla bu sefer kucağın dolsun.

Aynen canim ❤ Suan hamileyim cok sukur dun kontrolden geldim, insanlari kirmak istemiyorum biraz i yuzden az detay veriorum sinucta bu gunlerde negativ alan arkadaslarimiz da var rabbim tez zamanda onlarinda yuzunu guldursun , insallah baslarina gelirde bizi anlarlar ❤ Kiz oyle boyle digil baya kilor kipir yazik oglumu tekMeliyo esim bu sana benzemis senin gibi cazgir diyo 😂 sen bana evde rahat bermiyosun kizimiz da oglumuza diyo valah dogum sonrasida iste burnu akti oksurdu su kadar kilosu boyumu kisa diye telastan kasi gozu neye benzemis diye dusuncek zaman olmuycak bence
Cok seviniyorum adina insallah bende senin gibi iyi haber alirim, sali gunu kontrolum var ve cok heyecanliyim

Kızlar gittiğiniz doktora donasyon olduğunu söylediniz mi? Söylemezsek anlar mı?
Devlete soylemedim ora zaten oylesine calistigim yere. Rapor falan vermesi ve ozelde dogum olucagi icin rapor vermesi icin gidiyorum ozeldeki doktora soyledim cunki tum tedaviyi o kontrol ediyo

Cok seviniyorum adina insallah bende senin gibi iyi haber alirim, sali gunu kontrolum var ve cok heyecanliyim
Insallah canim ❤️ Her defasinda stresten bayilcak gibi oluyorum vallah oyle hastaoar geliyorki kulaklarda muzikler, agizda sakiz telefonda birisiyle sakalasa sakalaasq bekliyorlar o sirada gozum sirada benden onceki bayanda icimde dua, aklimda yuzlerle soru ve korkyyla bekliyorum😂

Benzerliği kafasına takanlara söylüyorum inanın sizden olsa da sizinle alakası olmayabiliyor hiç düşünmeyin bunları. Biz sperm donasyonu için bağışçıyı seçerken ben nasıl seviyorsam öyle seçtim 😂😂😂 kendim örneğim çünkü. Belki bağışçının babası esmer ya da kızkardeşi belki ona çekecek. Eee o kadırını da düşünmeyeceğiz. Aynısı sizler için de geçerli kadını tıpkı kendiniz gibi seçersiniz ama bebek bağışçının babasına da benzeyebilir 😂 çok düşünmeyin bunları, beyin yakar
Aynen canim, boy bende 155 neden kisa boylu bayanda direteyimki yazik digiimi dogucak cocuk ileride annesi gibi herkese asagdan yukarimi baksin dedim doktor guldu en az 170 istedim boyunu esimde 185 😂 yani esimde kisa olsa o zaman sorun olrdu bu bebek kime cekmis diye esime cekti diycem masallahlar olsun her ikiside haftasina gore boylari cok uzun ve kilolarida iyi gidiyo sata gore 15.1 okmasi gereken 17hafta falan ciktlar son kontrolde 💙💙 bu arada zaten hic birimiz manken digiliz ve ya dunya guzeli 😂 bebisker daha guzel olsa daha iyi olmazmi dedim icimden donor benden daha guzel ve alimli bi kadindi, gerci kilik kiyafetini esim cok faazla istememisti, bu arada esiminde iste huyunu suyunu bilmeyiz ya kotu kadinsa diye kiz cocugu istemiyordu genetik olarak o kadina benzerwe diye simdi biri kiz diye nerdeyse gobek aticak ben bu sayfaya girmesem bile unuturum donormus neymis diye

Back
X