Bebeklerin kiloları olması gerekenin altında hala 31+0 deler 1400 gr lar ikiside. Şimdi de serviksin kısalmış 1.5 cm e inmiş. Kızın kafasıda iyice aşağıda. Nolucak bilmiyorum. Bilinmezlik içinde bekliyorum
Bildigim kadariyla 20den hatda benim doktorum 22,24den az olursa dikis atilir demisti, son haftalardami kisalmis o rahim agzi? Bu arada onceden de mi kilolari geriydi yoksa son haftalarmi? Sana muz, toz nesquikli sut, kasar peyniri oneririm , 1 haftada 790q almisti bi bayan o dq bi hafta sonra acik dogum yapmak zorunda kalmisti ve boyle beslenmisti

Bildigim kadariyla 20den hatda benim doktorum 22,24den az olursa dikis atilir demisti, son haftalardami kisalmis o rahim agzi? Bu arada onceden de mi kilolari geriydi yoksa son haftalarmi? Sana muz, toz nesquikli sut, kasar peyniri oneririm , 1 haftada 790q almisti bi bayan o dq bi hafta sonra acik dogum yapmak zorunda kalmisti ve boyle beslenmisti
Sonradan azalmış uzunluk. Daha önceki ölçümlerde 3.5-4 cm di.
Kilo geriliği 28. Haftada başladı daha önce yoktu

Kızlar gittiğiniz doktora donasyon olduğunu söylediniz mi? Söylemezsek anlar mı?
Ben söyledim çünkü herşeyimi biliyordu menapoz olduğumdan ameliyatlarimakadar ozaman söylemek zorunda kaldim bide anladı zatenkıbrıslı doktorum rahat ol bizim oralarda böyle şeyler yasal sen merak etme dedi içim rahatlamıştı sen kontrole gittiginde soylemende sakınca olmaz diye düşünüyorum sen bebek kontrolüne gideceksin sormaz bile.

tahmın ettıgım gibi negatıf test sonucu. Sanki hic bir sey konulmamıs hıcbır ıslem yapılmamıs gibi. 0 ya 0. Bu embryo da sorun varsa donmuslarda cop bence. Gercekten yoruldum. Daha evvel tutunmuslardı bu sefer o bıle olmamıs. Bır de 18.ci gun teansfer yaptı bence hata ıdı 19.cu gun olmalı ıdı daha evvel hep 19.cu gun konuşmustu cunku. Daha yazacak cok sey var ama susacagım artık.
Çok çok üzüldüm canım.
İnşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat gelir kucağına.

Doğuş'tu senin merkezin di mi?
Yanlış hatırlıyorsam kusura bakma, bugünlerde kafam hiç yerinde değil.
Benim tüp bebek doktorum Doğuş'u çok övüyor.

Canım kalkmadan yatacaksın gerekirse sürgü verecekler. Benim de rahim açılmıştı 3-4 cm açıklık vardı. 22. Haftada bebeğin ayakları kanala girdiği için ve rahimde incelme olduğundan bana da dikişe atamamışlardı o halde bile yatarak 2 hafta daha dayanmıştık. (WC bile yasaktı) hiç kalkma

Onun için demedm bir doktor tanıdığımız var ona gitmemde ısrar ediyorlarda söylemesem ne olur anlar mı diye merak ettim
Bence gitme birsürü soru soracak nerde yaptırdın doktorun kim vs. Muayeneyle farketmez ama sen açık verebilirsin. Gerçi şöylede bir durum var farkederse ve kimseye söylemeyin dersen bir doktor böyle bir bilgiyi asla kimseyle paylaşmaz. Hem etik olarak hemde yasal olarak paylaşamaz.

Kızlar yazmak istemedim ama okuyorumda şu transfer işlerine başlamadan eşimizle ince detaylarına kadar olumlu ve olumsuzlukları yapılacak üç kağıtları konuşalım iyice karar verelim transfermi evlatlıkmı olsun yada hiç mi olmasın diye. Şu saatten sonra burada bunları konuşmak yazmak, donasyon kararı almış olan, başlayan, hamile olan yada doğum yapan evladı olan kardeşimizi incitebilir düşüğe sebep olabilir soğuyabilir yada birşey olmaz... yok sperm, yok Dna, yok kardeş yumurta, bunlar fasafiso bu yola girdiysek.sülalemde kimse kimseye benzemiyor şartmı benzemek. Dna gen çok önemli değilmi kaç kişimizin anne ve babası yanında evlat olarak evli olup ana babamıza aynı çatı altında sahip çıkıyoruz memleket te huzurevi yetmiyor bumu Dna bumu gen Ayyy olmasın benden doğuran ben olayım babası eşim olsun ha olmadı komple embriyo olsun ne olacak hayırsız olacaksa sağlıksız olacaksa kendimizden olanda kişiliksiz olur sağlıksız olur. Merkezlere güven konusu ise evet paramız sağlığımız duygularımız söz konusu ama kendimize yetmediğimiz yaşa gelince yada erken menopozsak yada yolunda gitmeyen tedaviler varsa bizi buralara getiriyor evlat istiyorsak buna mecburuz. Kafamızı bulandırmayalım herşeyi hazmederek yola çıkanlar var buraya üye olmadan takipçiler var anne olmak için yanıyorsa içleri herşeyi göze aldılarsa onları incitmeyelim. Eşlerimizle konuşalım detayları bu benim fikrim. Ben pişman değilim rencide olmayacak karakterim de var anne olmak istedim Rabbim nasip etti mutluyum mutluysam olay bitmiştir kararı vermek önemli ya böyle ya evlatlık ya hiç yazarken kırıcı olduysam affedin. Bunlar benim düşüncem.
bukadar dogru anlatılır . arkadaşım ben çok denedim ama olmadı halada denemekteyim bizde eşımle tam kararımızı aldık bu konuları dahi hiç konuşmadık çünkü baştam biz anne ve baba olmayı seçtik eger rabbim verirse bizim evladımız olucak ötesi yok tabıkı bu benim fikrim ve gerçekten çok irdelendikçe insanın kafası karışıyor irdelemeyin bebişleri olan bu yolda tüm annelere saygıyla selamlıyorum öpün koklayın bizler içinde evler bebek kokusu dolsun olsun yaaa herkesin olsun

bukadar dogru anlatılır . arkadaşım ben çok denedim ama olmadı halada denemekteyim bizde eşımle tam kararımızı aldık bu konuları dahi hiç konuşmadık çünkü baştam biz anne ve baba olmayı seçtik eger rabbim verirse bizim evladımız olucak ötesi yok tabıkı bu benim fikrim ve gerçekten çok irdelendikçe insanın kafası karışıyor irdelemeyin bebişleri olan bu yolda tüm annelere saygıyla selamlıyorum öpün koklayın bizler içinde evler bebek kokusu dolsun olsun yaaa herkesin olsun
Aynen bu kadar, canım. Çok eşelemeye kimseyi üzmeye kimsenin hakkı yok. Hassas düşünmek yazmak en güzeli

Çok çok üzüldüm canım.
İnşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat gelir kucağına.

Doğuş'tu senin merkezin di mi?
Yanlış hatırlıyorsam kusura bakma, bugünlerde kafam hiç yerinde değil.
Benim tüp bebek doktorum Doğuş'u çok övüyor.

ben iyi ya da kotu demiyorum, diyemiyorum... 3 kere yaptim. 2.cisinde hamilelik oldu bes aya kadar da gitti ama aksilik oldu. Dolayisi ile bir sey diyemiyorum. Gidip gorusun bence.

ben iyi ya da kotu demiyorum, diyemiyorum... 3 kere yaptim. 2.cisinde hamilelik oldu bes aya kadar da gitti ama aksilik oldu. Dolayisi ile bir sey diyemiyorum. Gidip gorusun bence.
bir daha denememe karari aldim ben. Cok yorgunum cunku. Ve artik inancim kalmadi nasip degilmis . Ayni seyleri deneyip degisik sonuc beklemek delilik cunku.

bir daha denememe karari aldim ben. Cok yorgunum cunku. Ve artik inancim kalmadi nasip degilmis . Ayni seyleri deneyip degisik sonuc beklemek delilik cunku.
senin adına çok üzgünüm arkadaşım neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bende her negatiften sonra aynı senin gibi düşünüyorum fakat acı hafifledikçe ve yine aaynı istek başlayınca tekrar başlıyoruz bu sefer merkez degiştir belki tedavin başka yer ve ülke olabilir bende aynı merkezde 3 sefer negatif hepside bizde negatif alalı 4 ay oldu şimdi başka ülke başka tedavi şeklini deniyecegiz rabbim kısmet ederse bu sefer ukrayna dedik sende vazgeçme bir kez daha dene vakti saati var demekki üzüntünü yaşa ama yola devam çok çok geçmiş olsun sevgiler

Rabbim yardimciniz olsun ikiz hamilelik genellikle risklidir ve surekli etrafmdan bunu duydum ki zaten cogu bilmiyor insallah saglikla kucagina al stres yapma doktor kontrolunde kal gerekse doguma kadar yat hastanede , yemekde soylediklerim direk bebege geciyo kilo aldiriyo becere bildigin akdwrla oyle seyler ye ki bebislerin kilosu da artsin

Seni cok iyi anliyorum maddi manevi cokuyo insan eger ki maddi anlamda durumun iyiyse 3,4 ay ara ver kendini topla ve tekrardan basla

Aynı şeyleri deneyip değişik sonuç alınır..haklısın ne desen ama nolur nolur vazgeçme bu sonuncu üzüntün olsun Allah’ıma havale ediyorum seni zazamı isteyen tüm arkadaşlarımı

Canım şuan çok çok yeni acın ,Dilerim bir an önce kalbin ferahla ve anne olmaj isteğin ağır basar ve seni güzel bir istek sarar.Gücünü kuvvetini toplar inşallah her şeyr yeniden başlarsın.Bu son olsun ,sonu çok güzel olsun 🙏🙏

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
Hayırlısı olsun hepimiz için.
Bu zorlu yolda Allah'ım hepimize yardım etsin inşallah.

Şu anda acın çok taze.
Ne desen haklısın.
Sakinleşip, aldığın hormon ilaçların da etkisi geçince daha farklı düşüneceksin belki de.
Malum bu tedavi de insanın sinir sistemini alt üst ediyor.
Allah'ım doğru kararı almana yardım etsin, zorumuzu kolaylaştırsın inşallah.

Back
X