- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Nolursun yazdıklarımdan alınma,kendim bu duyguyu çok yaşadığım için anlıyorumsperm donasyonu mu yaptınız?
Arkadaşım 46 yaşında ve üçüncü yumurta donasyonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nolursun yazdıklarımdan alınma,kendim bu duyguyu çok yaşadığım için anlıyorumsperm donasyonu mu yaptınız?
bazen endometriyum hazir oluyor (buradaki dr bu rahim hazir bes gun bekleyecek olmasina yazik demisti) ne yapmakEğer rahim zarı hazır değilse estrofem sürecini 20 güne kadar uzatmak olur
Önemli olan progesteron süreci
Progesterona başlarken 5-6 gün sonra transfer olunmalı.işte bundan hesabını yap transfer zamanının
İdeal zamanı ancak progesteronun 5-6 günü
Yani eğer estrofemin 10 günü endometriyum hazırsa ve progesterona başlasan transfer siklüsün 16 gümüne denk gelir
Veya estrofemin 20 günü endometriyum hazırsa artı beş gün progesteron,transfer siklüsün 26 gününe denk gelir
seni seviyorum ruhu okuyan kadinNolursun yazdıklarımdan alınma,kendim bu duyguyu çok yaşadığım için anlıyorum
Rahim hazırsa progesterona kanda bakılır 0.1 ise progesterona başlamak lazımbazen endometriyum hazir oluyor (buradaki dr bu rahim hazir bes gun bekleyecek olmasina yazik demisti) ne yapmak
lazim?
Bende seni çok seviyorum canım kardeşimseni seviyorum ruhu okuyan kadin
Kızlar zaten bu beni yiyip bitirende bir şüphe, ellerinde binlerce donör değil embriyo var ve bunları kullanıyor olabilirler. Asla güvenemiyorumBir gazete haberi buldum. Ingiliz bir kadin kibrista yumurta donasyonu yaptirmis. Kendi yumurtalarindan 2 tane embriyo olusmus. 1 tane de donor yumurtasindan embriyosu varmis. 3nu de transfer etmisler. 3 u de tutunmus. Buraya kadr her sey guzel. Ancak kadin hamilelik surecinde sorunlar yasayip yogun bakimda kalmis ve dogan bebeklerr testler yapildiginda ne kadininin ne kocasinin kan grubu ile uyumlu kan grubu tasimadiklari gorulmus. Dna testleri yapildiginda ise tamamen baskalarina ait sperm ve yumurtalardan olduklari ortaya cikmiskadin merkezi dava etmis. Haber linkini ekliyorum. Umarim yasak degildir. KKTC'de İngiliz kadına tüp bebek şoku
Sizleri germek istemiyorum ancak arastiriyorum ve kararsizlasiyorum. Sizlerle paylasmak istedim. Bilemiyorum belki de guzel bir seyler duyup ceaaretlendirilmeye ihtiyacin var.
Yok cok dogru soyluyorsun benim cahilliğim cok üzüldüm zaten o yuzden o korkuyla boşluga dusup soruverdım içimde ki korkudanNolursun yazdıklarımdan alınma,kendim bu duyguyu çok yaşadığım için anlıyorum
Mutlaka sor bu çok önemli lütfen ama lütfen var çok dondurulmuş yumurta var hazır embiriyo isteyen çok aile var arkadaşlar lütfen hazır dondurulmuslar kullanmayan çok insan var bu yumurtalarında satın alan çok var lütfen sorun doktora söyleyinKızlar zaten bu beni yiyip bitirende bir şüphe, ellerinde binlerce donör değil embriyo var ve bunları kullanıyor olabilirler. Asla güvenemiyorum![]()
Acını anlıyor ve paylaşıyorum.bir daha denememe karari aldim ben. Cok yorgunum cunku. Ve artik inancim kalmadi nasip degilmis . Ayni seyleri deneyip degisik sonuc beklemek delilik cunku.
Dualarım seninleSancım geldi hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun canim sağlıcakla insallahhhSancım geldi hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum
Korkma kuzum,rahmini iyi hazırla,yumurta kalitesini artıra takviyeler yutYok cok dogru soyluyorsun benim cahilliğim cok üzüldüm zaten o yuzden o korkuyla boşluga dusup soruverdım içimde ki korkudaninşallah allah herkesin kucagını doldursun
![]()
Biraz korkumun nedeni amh 1.16 acaba dıyorum kalitesi cok iyi degılmidir :s rahim ve yumurta hakkında bilgileri kıbrısa gönderiyoruz orda ki doktor mu karar verıyo ilaçlara yoksa burda ki doktor mu?Korkma kuzum,rahmini iyi hazırla,yumurta kalitesini artıra takviyeler yut
Sperm zaten kaliteli veriliyor merkezden ondan emin ol.birde yaşadığın yerde iyi tüp bebek uzmanı bul ilaçlarını ayarlasın ve ultrason yapsın
Tecrübesi olana varmı acaba????Dün Batum la görüştüm. Yumurta donasyonu 4000$
Öncelikle Eşim gidip sperm verecek dondurulacak ve 2000$ ödedikten sonra donör aramaya başlıyorlarmış. Ve bulunan donörün resmini de paşlaşaniliriz dediler
Ozele attim canimNumarayı verirmisin canım
Teşekkür ederim canımOzele attim canim
İki doktoruda kullanBiraz korkumun nedeni amh 1.16 acaba dıyorum kalitesi cok iyi degılmidir :s rahim ve yumurta hakkında bilgileri kıbrısa gönderiyoruz orda ki doktor mu karar verıyo ilaçlara yoksa burda ki doktor mu?
Allah'ım yardımcın olsun arkadaşım inşallahSancım geldi hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum
Bu aşağıdaki linktede bilgiler mevcut, incelemenizi tavsiye ederim.Bu sayfayı da inceleyebilirsiniz çok güzel ve faydalı bilgiler var. Tüp bebek başarısızlıkları dese de, transfer sonrası tedavi süreci aynı şekilde ilerliyor ne de olsa...Tüp Bebek Başarısızlıklarına Karşı Önlemler - Neden başarısız oluyor?
Herkese merhaba, Yaklaşık 1 yıl önce 2 kez doğal yollardan ve kalp atışı duyulmadan düşük yaptıktan sonra tabiri caizse deliye döndüm ve doktor doktor gezdim, yurtdışındaki tüm yabancı yayınları taradım, Amerikadaki ünlü kliniklerle ve hastalarıyla yazıştım ve kelimenin tam anlamıyla kafayı...www.kadinlarkulubu.com