- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Sen cansın seceyBu aşağıdaki linktede bilgiler mevcut, incelemenizi tavsiye ederim.
Sayfa Bulunmadı
zeynepkamilkdch.saglik.gov.tr
Bayılıyorum senin bu kadar araştırmalarına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen cansın seceyBu aşağıdaki linktede bilgiler mevcut, incelemenizi tavsiye ederim.
Sayfa Bulunmadı
zeynepkamilkdch.saglik.gov.tr
Insallah ikiz canim tek olsa bile rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar şimdi benim ilk beta 1200 kusur (12. Gün),ikincisi de 2600 falan.(14.gün)
Kese ne zaman görünür acaba? İkiz mi tek mi acaba meraktayım.(gerçi sağlıklı olsun da en önemlisi o)![]()
Cuma gunu gorursunKızlar şimdi benim ilk beta 1200 kusur (12. Gün),ikincisi de 2600 falan.(14.gün)
Kese ne zaman görünür acaba? İkiz mi tek mi acaba meraktayım.(gerçi sağlıklı olsun da en önemlisi o)![]()
Ben batumda atlas klinikte 3 kez denedim hepside negatif sizinki hangi klinik kimseye de önermiyorum batumuTecrübesi olana varmı acaba????
Değer 5000 olunca daha net gözüküyor keseKızlar şimdi benim ilk beta 1200 kusur (12. Gün),ikincisi de 2600 falan.(14.gün)
Hiç korkmayın ikizlerime 33+4de dünyaya geldiler rahim.kisaligim.1cm 'di ve bebeklerin kilolu.oldugu hâlde rahim ağzı.idare etti fakat asla kalkmadım hep yattım tek.cozumu yatmak magnezyum tedavisi aldım 3 ay boyunca rahimağzı idare etti ama.suyum erkenden geldiBebeklerin kiloları olması gerekenin altında hala 31+0 deler 1400 gr lar ikiside. Şimdi de serviksin kısalmış 1.5 cm e inmiş. Kızın kafasıda iyice aşağıda. Nolucak bilmiyorum. Bilinmezlik içinde bekliyorum
Ben Batum tüp bebek merkezi ile görüştüm. Sadece mesajla Bilgi verdiler. Sizlerle paylaşmak istedim Araştırıyorum hala , yani birşeye başlamış yada karar vermiş değilimBen batumda atlas klinikte 3 kez denedim hepside negatif sizinki hangi klinik kimseye de önermiyorum batumu
Siz tecrübe sordunuz ben cvp ladim tabiki herkesin kendi karariBen Batum tüp bebek merkezi ile görüştüm. Sadece mesajla Bilgi verdiler. Sizlerle paylaşmak istedim Araştırıyorum hala , yani birşeye başlamış yada karar vermiş değilim
Umarım birilerine derman olurSen cansın secey
Bayılıyorum senin bu kadar araştırmalarına
Hiç korkmayın ikizlerime 33+4de dünyaya geldiler rahim.kisaligim.1cm 'di ve bebeklerin kilolu.oldugu hâlde rahim ağzı.idare etti fakat asla kalkmadım hep yattım tek.cozumu yatmak magnezyum tedavisi aldım 3 ay boyunca rahimağzı idare etti ama.suyum erkenden geldi
Canim bu sekilde bi kac hafta bekleyemezlermi bebisler? Herseyden onemlisi sagliklari tabii ki ama kilo da onemli bu arada yakin akrabamRahim ağzı 1-1.5 cm arası devam ediyor. Ben yinede yatış istedim. 31+3 olduk. Burada düzenli takip serum ve NST yapılarak kalmak istedim. 32. Haftayı doldurup 1.500 gr a erişirsek çok rahatlıcam. Sonrası artık Allaha kalmış. Dualarımız sizlerle
Canim bu sekilde bi kac hafta bekleyemezlermi bebisler? Herseyden onemlisi sagliklari tabii ki ama kilo da onemli bu arada yakin akrabam
Yillar once 1700,1500 gibi dogurmustucikizlerirni saglikli aktif ve de sinifds her kesden uzunlar![]()
Olucak zazam olucak derdimize ortak olan zazam senin en kısa zamanda herşeyin mükemmel olacağına inanıyorum canim ınsallah rabbimin izniyle bulunacak ve yüzün gülecek kuzumAmiiin mavim inşallah çare bulunur
Doktorumu değiştim başkası hazırlıyacak beni ve imunologlada görüşücem
İnşallah çare bulurlar bana
İnşallah o kanımdaki zehiri bulurlar benim yavrularımı benden alan zehri![]()
Allah yardımcın olsun canım doğum kilosuna çok takılma ölçüm yanlış çıkabiliyor bende doğumdan 1 saat önce ile doğduğu an 800 gr fark vardı ultrason hep doğru rakamı vermiyormuş. Kiloları daha yüksek olabilir. varsayalım az Allah şifalarını versin kuvöz le atlatırlar olumlu düşün sıkılmaRahim ağzı 1-1.5 cm arası devam ediyor. Ben yinede yatış istedim. 31+3 olduk. Burada düzenli takip serum ve NST yapılarak kalmak istedim. 32. Haftayı doldurup 1.500 gr a erişirsek çok rahatlıcam. Sonrası artık Allaha kalmış. Dualarımız sizlerle
Kızlar kese ne zaman görünür ya merak ediyorum.bu korkular hiç bitmez bence kucağımıza alana kadar mı yoksa ömür boyu mu artık bilmiyorumşimdi testi tekrarlıcaz ya yine heyecan tuttu allah korusun dış gebelik olmasın diye korktum.ne bileyim işte bazıları belki bana kızıyordur ama insanın korkuları hiç bitmiyor.Değerim yüksek olunca böyle bir korku işte.
![]()
Sancım geldi hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum
34. Haftayı gördünmü korkma.zaten kuveze girerler. Benimkilerin tek.avantaji kilolulardi oglum.2900 kızım.2700 dogdu 33+4de dogdukRahim ağzı 1-1.5 cm arası devam ediyor. Ben yinede yatış istedim. 31+3 olduk. Burada düzenli takip serum ve NST yapılarak kalmak istedim. 32. Haftayı doldurup 1.500 gr a erişirsek çok rahatlıcam. Sonrası artık Allaha kalmış. Dualarımız sizlerle
Gittiği yere kadar beklemek istiyorlar zaten. 1.500 gr ı geçerlerse hayatta kalma ve sağlıklı yaşama ihtimalleri çok yüksekmiş. Ama artık benim karnımda kilo alımları çok çok azaldı
bir daha denememe karari aldim ben. Cok yorgunum cunku. Ve artik inancim kalmadi nasip degilmis . Ayni seyleri deneyip degisik sonuc beklemek delilik cunku.