Kesinlikle haklısın canım rabbim yavrunu sağlıkla sana bağışlasın, bende en baştan beri sevinip heyecanlanıyorum ama şimdi tahlil sonuçlarını beklerken korkudan ağlayinca ilk hareketinde sevinç çığlığı atıp aynı anda ağlayinca o ellerini birbirine tutunca ya donasyon tüp normal öyle bisey yok aşk ya şimdiden canımı veririm minik adama, arkadaşım çok haklı evlat sahibi olamayan hiç vakit kaybetmesin denesin, rabbim hepimize kucağımiza almayı nasip etsin🙏🙏🙏
Inşallah bizlerde anne oluruz rabbimin izniyle bu sefer yüzümüz güler insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Gynolife da oldu çok teşekkürler Allahım hepimiz sağlıkla Allah’ın mucizesini tadalım inşallah. Çok ağladım çok karşıydım. Bu gün 12. Gün dü hiç idrar yeti yapmadım kan verdim ama çok heyecanlandım. Görünce inanamadım. Allahım sen hepimize bu mucizeyi tamamlayıp hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eyle. Herkesin hikayesi çok farklı amaç çok ortak yanımız var.
Çok yazmıyorum grupta ama çok okuyorum hepimize bol bol dua ediyorum.

Gynolife da oldu çok teşekkürler Allahım hepimiz sağlıkla Allah’ın mucizesini tadalım inşallah. Çok ağladım çok karşıydım. Bu gün 12. Gün dü hiç idrar yeti yapmadım kan verdim ama çok heyecanlandım. Görünce inanamadım. Allahım sen hepimize bu mucizeyi tamamlayıp hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eyle. Herkesin hikayesi çok farklı amaç çok ortak yanımız var.
Çok güzel bir duygu demi bende gynolife ınsallah busefer rabbim nasip ederde anne olurum isteyen herkese rabbim nasip etsin

Hayirli olsun arkadasim , Rabbim tamamina erdirsin , kucagina almayi nasil etsin insallah

Ilkinde çok büyük tek miyom çıktı nerdeyse bi çocuk büyüklerindeydi zazam, ıkincisi 5 cm den fzlydi bu düşüğe neden olabilir diyip aldilar, 2. Ameliyattan snr yapışıklık oldu laparoskopi yaptilar
Offf canım sende az çekmemişin
Yapışıklık rahim içindemiydi?

Ben yine basladim canim 4 tane embriyonun vardi hamile kalmasaydım hic gitmiycektim 2gunden buyana estrofem alıyorum bakalim ne olcak insallah hayirlisi olur hakkimizda
Nolursun sonucunu yaz banada umut ver
Benimde 4 embriyom kaldı

Arkadaslar Merhaba
Bugun ikinci kez ultrason a gittim, bebegim 11 hafta 1 gunluk olmus, boyu 4.17 kalp atisi 171

kalp atisini duyup hareketlerini gorunce hem agladim hem guldum, gulusumle hareket etmeye basladi bildigin takla atiyordu, her guldugumde ayni sey oldu, cok duygusal anlar yasadim, bunun hic boyle olucagini dusunmemistim, ilk ultrason da bile bu kadar yogun degildi duygularim, ama bugun o kucuk elini kolunu hareketini gordukce nasil agladim,
Arkadaslar, donasyon yapmak isteyipde tedirgin olanlar halen emin olmayanlar sizlere sesleniyorum; nolur vazgecmeyin , benim iki evladim daha var inanin boyle duygular hissetmedim onceleri yada hatirlamiyorum, inanin daha ultrason goruntusunde bunlar hissediliyorsa ben kucagima aldigimda naparim bilmiyorum, lutfen kararsiz kalmatin yasayin bu duygulari pes etmeyin , Rabbim her isteyen arkadsima bu duyguyu tattirsin insallah ! Dualarim sizinle 🙏🙏🙏

çok güzel duygular bunlar, çok mutlu oldum senin adına içim kıpır kıpır oldu. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Kooocaman öpüyorum :KK200::nazar:

Merhaba bana transferden sonra limondan ve bitki çayından uzak dur dediler bende kaçındım onlardan elimden geldiğince bir de baharattan uzak dur demişlerdi uzak durdum narı falan de yeme diyenler oldu ama çoğu ananas ve nar ye dedi bende yedim abartmadan şimdi ikizlerim 4 aylık olmak üzere inşalah muvaffak olursun
aaa ben sureklı lımon yedım ondan mı olmadı acaba

aaa ben sureklı lımon yedım ondan mı olmadı acaba
Kuzum kendi i suçlama rabbim istedikten sonra hepsi bahane canim ben dikkat ettim herşeye ananasda yedim kabak cekirdegide fakat bak olmayınca olmuyor nane maydonoz bule yemedim ben fazla kıpırdamadım ufak tekel işler dışında ama bak sonuç negatif oldu nasip kısmet meselesi rabbim ol deyince oluyor olma deyincede olmuyor hiç kendini suçlama simdilik kismetimizde yokmuş ınsallah rabbim bizlerinde yüzüne gülecek birgün

Bi konuda bilginizi almak istiyorum. BeniM gitmeme 7 ay gibi bi süre var. Ama ben şimdiden histeroskopi rahim filmi ya da Laparoskopi gbi şeyleri hallettiriyim diyorum
Sizce erken mi? Yapisiklik falan tekrar ediyormus ya o zamana kadar ya tekrar ederse diyorum.

Bi konuda bilginizi almak istiyorum. BeniM gitmeme 7 ay gibi bi süre var. Ama ben şimdiden histeroskopi rahim filmi ya da Laparoskopi gbi şeyleri hallettiriyim diyorum
Sizce erken mi? Yapisiklik falan tekrar ediyormus ya o zamana kadar ya tekrar ederse diyorum.
Ben de sizin gibi düşünüyorum normalde nisanda transfer düşünüyordum çünkü embriyo donasyonu istedim ama maalesef bu yapışıklık durumu çıktı ameliyat olmam gerekebilir. Olduktan sonra embriyolar transfer edilsin diyorum herhalde nisana olmaz mecburen haziran temmuzu beklerim

Sanki biraz erken gibi. Histeroskopi zaten transferden bir birbuçuk ay önce yapılıyor rahmi kanlandırmak için embriyo daha iyi tutunuyor. bana böyle yapmışlardı. HSG yi de yine transferden 2-3 ay önce yaptırmanda fayda var. dediğim gibi bunlar benim tecrübelerim doktorum bana bu şekile yaptırmıştı.

Hayırlısı olsun inşallah.

Back
X