Asil korku keseler ve kalp atisi randevusunda oluyo surekli bisiy olcak korkusu bide 7,8 haftasindan sonra azda olsa akinti artiyo ve bi sicaklik basiyodu beni tualetde yasadim nerdeyse kan geldimi diye cok sukur ondan sonra hicbi kanama falan olmadi suanda iyi bi doktor ariyorum detayli ultrason icin suandan bile korkulu ruyalar gormeye basladim bir gidib gelsemde hersey yolunda diye yazsam suraya 😂yani dogana kadar telas bitmiyo bide 20 haftadam sonra rahima gzi yetmezligi korkusu var 25mm asagidaysa serklaj falan yaptirmamiz gerekmis allah korusun ani dusuk oluyomus , ikizlerde bide 32 hafta sonrasi heran gelr diye ciger ignesi falan derken dogurunca oh diycez 😂 bu arada ikinci kan degerin kac cikti? Bende 4 kat artmisti 2000lerdeydi ve bana ucuz ola bilr olrsa korkma en az artis gosteren birini alrz falan diyodular
Nee üçüz müü benim de ikinci artış 2500 den fazlaydı.iki embriyo konulunca üçüz olur mu ki 🙄

Asil korku keseler ve kalp atisi randevusunda oluyo surekli bisiy olcak korkusu bide 7,8 haftasindan sonra azda olsa akinti artiyo ve bi sicaklik basiyodu beni tualetde yasadim nerdeyse kan geldimi diye cok sukur ondan sonra hicbi kanama falan olmadi suanda iyi bi doktor ariyorum detayli ultrason icin suandan bile korkulu ruyalar gormeye basladim bir gidib gelsemde hersey yolunda diye yazsam suraya 😂yani dogana kadar telas bitmiyo bide 20 haftadam sonra rahima gzi yetmezligi korkusu var 25mm asagidaysa serklaj falan yaptirmamiz gerekmis allah korusun ani dusuk oluyomus , ikizlerde bide 32 hafta sonrasi heran gelr diye ciger ignesi falan derken dogurunca oh diycez 😂 bu arada ikinci kan degerin kac cikti? Bende 4 kat artmisti 2000lerdeydi ve bana ucuz ola bilr olrsa korkma en az artis gosteren birini alrz falan diyodular
Canım benim ikiye katlamış 1095 belki de birdir😊

Canim sen gecen demistin ozel bolge yakin yerde agri olursa sorun diye, ben iste cok ayakta kaliyorum evde olunca agri olmuyo isin sonunda baya baski oluyo aci digilde sanki bebisler asg gelmis gibi eve gelib fitil koyup uyuyorum hicbisey olmuyo qaliba bu baski umarim bisiy yoktur bebislerimin
Canım ayakta çok durunca bendede oluyordu aşağı çekilir gibi kasılma o rahim kasılıyormuş yani ben genelde öle olunca yatıyordum ayaklarımın arasına yastık koyup soluma. Magnezyum sitrat içiyordu m Dr ağrı olunca rahatlatır iç demişti. Birde en çok kasılma olan dönem 4. Ay dı bende 5. Ay rahat 6.ay nefeste baskı burun tıkanması oldu 7. Ayda ödem 8-9 derken bir bakmışım zaman dolmuş haydi doğuma. Hafta hafta gebelik diye google dan takip ediyordum. Her yazılan bilgi aynı çıktı bende bu hafta şu olacak yazıyordu tıpatıp bende oldu. Ayaklarımı hafif Yüksek yatmakta rahatlatıyor du. Endişe ettiğini doktoruna söyle hemen temkinli olmak iyidir. Ağrı kasılma batma sızı gebelik boyunca oluyor hep yürek ağızda oluyor. Bebeğin ve rahmin büyüdüğünü normal olduğunu bildiğimiz halde.

Son düzenleme:
Benim de bazen özel bölgemin içine ağrı geliyor ama süreki olan bir ağrı değil ara sıra oluyor gidiyor.neden oluyor ki acaba? Progesteron artışından mı kaynaklanıyor ?
Canım bende 4. Ayda öyle bir oluyordu ki sanki bıçak batıyo ani bir sızı ama afedersin söylemek tuhaf dıştan el ile bastırıp acıyı dindirmek istiyordum anlık olup geçiyordu kanama filan olmadı rahim yukarı esniyormuş doktora sormuştum normal korkma dedi 2 günde bir olunca da 2 3. Kez oluyordu yürüyüşe çıktığımda oldu birgün ayyy sokakta kal geldi. Bekledim geçsin.

Ben
Zazacım gittin mi doktora bagısıklık için? Bazı hastalıklardan bahsedılıyor çolyak falan o hastalıkların belirtileri var mı sende? Cok guzel bi yazı var... En Yaygın 14 Otoimmün Hastalık ve Belirtileri
Ben kan tahlili verdim kanda pozitif çıktı çölyak. Sordum çölyak hastası var mı diye ama cevap veren olmadı. Araştırdığım kadarıyla çölyak da düşüklere neden oluyor ve bazen çölyak hiç belirti de vermiyormuş. Benim şüpheye düşmenin tek nedeni kardeşimde çıkması. İki gün önce endoskopi yapıldı, en kesin sonuç onda çıkıyor. Haftaya biyopsi sonucunu öğrenirim. Zaza abla ailende çölyak hastası var mı

Ben

Ben kan tahlili verdim kanda pozitif çıktı çölyak. Sordum çölyak hastası var mı diye ama cevap veren olmadı. Araştırdığım kadarıyla çölyak da düşüklere neden oluyor ve bazen çölyak hiç belirti de vermiyormuş. Benim şüpheye düşmenin tek nedeni kardeşimde çıkması. İki gün önce endoskopi yapıldı, en kesin sonuç onda çıkıyor. Haftaya biyopsi sonucunu öğrenirim. Zaza abla ailende çölyak hastası var mı
Yok kuzum
Ailede öyle hastlığı olan yok

Back
X