Ben

Ben kan tahlili verdim kanda pozitif çıktı çölyak. Sordum çölyak hastası var mı diye ama cevap veren olmadı. Araştırdığım kadarıyla çölyak da düşüklere neden oluyor ve bazen çölyak hiç belirti de vermiyormuş. Benim şüpheye düşmenin tek nedeni kardeşimde çıkması. İki gün önce endoskopi yapıldı, en kesin sonuç onda çıkıyor. Haftaya biyopsi sonucunu öğrenirim. Zaza abla ailende çölyak hastası var mı
Mideden mi yapıldı? endoskopi mide diye bılıyorum..

Bide bu çölyak kanda negatif çıksa bile endoskopide pozitif cikabiliyormus. Asıl kesin endoskopide belli oluyormuş. Doktor demişti

Rahimden sıvı alıp katil hücreye bakiyorlarmis. Cd56, th1, th2 falan bakıyorum google dan hep katil hücre diyor. Yani hepsi aynı kapıya mi çıkıyor anlamadım. Biri beni aydinlatirsa sevinirim. Sonuc olarak hangisini önlem olarak yaptirmaliyim(z) bu katil hücreyi öğrenmek için.

Bayanlar herkese merhaba..Daha önce 2 gebelik kaybım var..Biri 19 diğer 21.haftada..Genetik problemlerden dolayı bebeklerimi kaybediyorum..Kıbrısta donasyon düşünüyoruz..Araştırmalarım Sonucu 3 isim arasında kaldım.. HİT,Firdevs Hanım ve Zehra Şekerci..Yardımlarınızı ve Kıbrıs’ta ki doktorlar hakkında bilgi sahibiyseniz benimle paylaşmanızı rica ediyorum

Bayanlar herkese merhaba..Daha önce 2 gebelik kaybım var..Biri 19 diğer 21.haftada..Genetik problemlerden dolayı bebeklerimi kaybediyorum..Kıbrısta donasyon düşünüyoruz..Araştırmalarım Sonucu 3 isim arasında kaldım.. HİT,Firdevs Hanım ve Zehra Şekerci..Yardımlarınızı ve Kıbrıs’ta ki doktorlar hakkında bilgi sahibiyseniz benimle paylaşmanızı rica ediyorum
Canim kiyamam cok gecmis olsun Rabbim daha fazla kayip verdirmesin, senin yerinde olsam forumun bu topigini bastan sonra okuyup not alip iyice arastirirdim. Burda cok arkadas tum deneyimlerini tum samimiyetleriyle paylasmis , hepimiz tek sebep icin burdayiz !! Kolayliklar dilerim umarim kucagin dolar bir an once 🙏

Kararın hayırlı olsun ve nerede denersen dene ilk denemenden evladına kavuş inşallah
Sana tavsiyem iyice araştır
Bu işte en önemlisi labaratuvar ve embriyolog
Ve tabii ki rahmini tedavi öncesi iyice inceleyen,hazırlayam doktor
Ve eşinin sperm kalitesi ve karyotipi

Back
X