bu tetkik ve tahlil mevzularını ben de çok düşündüm neden önceden istemiyorlar diye.Sonra şöyle bir fikir sahibi oldum.Zaten belli ki bi durum var ki doğal yolla çocuk sahibi olamadık ta bu yollara başvurduk.Bu merkezler her hastayı tek tek inceleme yoluna gitselerdi emin olun kimseye donasyon,tüp vs yapamazlardı (zaman kaybetmekten).Anca Her başarısızlık onlar için araştırma konusu olabilir .Ben buradan okuduğum tahlil ve testleri kendim yaptırdım.Bunlar için doktordan vs den bilgi almanıza gerek yok.Her test araştırması uniq(biricik,kişiye özel) tir.Yani kimi sürekli düşük yapar sebebini başka araştırmalı,kiminin hiç yumurtası yoktur,kiminin spermleri sorunludur vs uzar gider.
Önce Hsg yi bu yolda olan her kadın yapmalı bence,sonra hormon testleri için endokrinoloji ye gidin detaylı troid vs yaptırın ,(Arzu ediliyorsa cd 56 testi) ,tam kan sayımı,pıhtılaşma testi bunları yaptırabilirsiniz.
Eşler için spermiyogram,genetik test ,karyotip mutlaka yaptırın.
Ben gittim bi özel lab. a istediklerimi söyledim cd 56 üç günde ,diğerlerini aynı gün sonuçlarını aldım.Zaten dünya paralar ödüyoruz.En azından içiniz rahat eder.Değerlerde varsa bir artı eksi ilgili dr kimse ona görünün.Tüpçü , donasyoncu anlamaz, ilgili bölüm kimse en iyi o anlar.
Bunları doktorlar istemez.Bu site ve konu niye var:)) gözümüzü açalım da boşa para, zaman ve Umut kaybetmeyelim diye:)Gerisi de bol bol dua ve tevekkül.
Çok çok teşekkürler b u site ve her biriniz iyi ki varsiniz ....

Ben de tüüüüüm deneyimlerini açık kalplilikle paylaşan arkadaşlarıma minnettarım. Yeşilada , zaza ve daha nice nice arkadaşlarım.o yüzden geçmiş iletileri okumak , okurken bizimle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşımızın tüm mesajlarına bakmak, izlediği yolları görmek,notlar almak çok önemli.Bu konu olmasa benim donasyondan bile haberim olmazdı.:) Bunun değerini bilip iyice okuyalım üşenmeden.

Gynolife canım ama onu sormadım merkezin bizden istemediği bizim yaptırmanız gereken testleri örneğin histeroskobi gibi..
Merkez maalesef söylemiyor testleri sadece adetin üçüncü günü yapılan testi yaptırın diyolar bide ultrasonda baktirin yer diyolar demekki yetmiyomus ben bunu anladim

Hepiniz umarım en kısa zamanda anne olursunuz çok yardımcı oluyorsunuz eğer ben burayı okumasaydım kıbrısta doktorumun ilk söylediği merkeze gidip orda yaptıracaktım sayenizde bir sürü şey öğrendim.araştırdıkça yeni şeyler öğreniyorum iyi ki varsınız.
Siz hangi merkezi seçtiniz kıbrısta..

Gynolife canım ama onu sormadım merkezin bizden istemediği bizim yaptırmanız gereken testleri örneğin histeroskobi gibi..
Canim bence lutfen sor , bazen bazi hastane ve dr lar icun lazim bu, sen ittir zorla onlari! Bunalt biraz bildinler ki bilgili bos insan degilsin, direk tedaviye baslama lutfen !

evet yonlendırenlere 1000 euro verıyorlarmıs. Bana burada ki hekım soyledı. Etık mı bılemem ama netıce de boyle bır sey varmıs. Lakın bu durum sadece Gynolife ıcın gecerlı degıl. Benım sımdıkı dr um mesela dunya ıvf dedı bır dıgerı euro ıvf dedı... Cesıt cesıt ama ben mesela ınatla dogus a gıttım 🤣 . Sımdı bakınıyorum. Zaten euro bazlı ve asırı pahalı. Allah guc kuvvet sabır versın hem manevı hem maddı anlamda. Hesap yaptım 3 senedır harcadıgımız para ıle son model araba ya da ortalama bır yerde dukkan alabılıyormusuz... TR de kı ıslemler + Kıbrıs a gecıs oradakıler , buradakı takıpler, labler, fılmler, hsgler, ılaclar vs. Sonucta sıfır olunca ınsan cok uzuluyor. En onemlısı kadın olarak yedıgımız hormonlar. Insanlıktan cıktım resmen. Saclarım dokuluyor, acayıp kılo aldım, sınırlılıgım haf safhada... Allah’a dua edıyorum ıcımdekı umıt dolu yasam sevgısını oldurmesın dıye.

Haklısın sonuna kadar ama yoluma pes etmeden, yılmadan, mücadele ede ede devam etmeliyim..
İstanbulda gitmediğim hastane, özel, klinik, muane Dr kalmadı.
Şerefsiz Mustafa acetto ya bile gittim
Bana rahmin dar milyonda bir kendin gebe kalsan bile bu Rahim ile olmaz dedi. O gün yaşadığım psikolojiyi ifade edemem ise dünya başıma yıkılmıştı.
Dediği Rahim ameliyatlarını kabul etmedim. Sadece muane oldum kendisinde Rabbım korudu.

İlk tüp bebeğe devlette başlamıştin sene 2016 merional 150 ile 60 tane iğne yedim vücudum isilik içinde kıpkırmızı oldu göğüs, bel, göbek kaşıntıdan ölüyordum Dr bana dediği ise milyonda bir sende gördüm başka hastalarda hiç görmedim alerji yapmış dedi. İster devam et ister etme sonlandır demişti. 60 iğneyi kaşıntıdan öle öle yaptırdım.
Ve hiç devlette 1 ay yumurtam görülmedi.

Canım senin başına ne oyunlar açtığını açık yaz burda belki burunları ovulur
Ben hep diyorum ve diyecem,ben o merkezin başarısını yüksek tutarım titiz davranarak zor vakayı anne etsin.yoksa sorunu olmayan kolay hastalar merdiven altı bir yerdede deneseler anne olma şansı yüksek
Gynolifede çok arkadaşlarımız içinde yeşiladamda ilk denemede yandı.paraları çöpe gitti
Araştırmadan direk tedaviye alındılar ve sonuç hüsran
Lütfen yeni katılan ve gizli takip eden arkadaşlar iyice araştırın.gynolyfede karar verdiyseniz üçgünlük embriyo transferine katiyyen razı olmayın
İşinizi başta çözün
Doktor istemese sizden detaylı histeroskopi,hsg,ultrason,sperm analizi,kendiniz bunları yaptırın.
Gözünüzü dört açın
Bu paralar gökten zembille dökülmüyor
Heleki bu zamanda euro baş alıp artıyor
Birde unutmayın bu sayfada her merkezin ajanları oturup dört gözle burayı takip ediyor
Beyenmediyiniz her şeyi yazın kendilerine çeki düzen versinler
Bazen yalancı üyelerde var merkeze müşteri toplamak için yalandan yazıyorlar hamile kaldım,memnun kaldım
Allahım inşallah her şeyi görüyor
Bizim çektiğimizin 10 katını yaşatsı onlara
Lütfen dikkatli olun kardeşlerim🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Geriden 3000 den başlayan ileri doğru okumaya başladım
Merkezleri tek tek not alıyorum.
İlk burda istenilecek tahliller
histeroskopi,hsg,ultrason,sperm analizi mi??
histeroskopi yaptırmama gerek yok çünkü benim rahimde hiç bir sorun yok.
Birisi cikipta illa olmalısın diyemez dimi?

Hepiniz umarım en kısa zamanda anne olursunuz çok yardımcı oluyorsunuz eğer ben burayı okumasaydım kıbrısta doktorumun ilk söylediği merkeze gidip orda yaptıracaktım sayenizde bir sürü şey öğrendim.araştırdıkça yeni şeyler öğreniyorum iyi ki varsınız.

Kesinlikle katılıyorum canım sana çünkü bende bu yolda sizlerle yürüyorum.
5, 6senelik bu postta olan kardeşlerim, ablalarım hiç pes etmemişler.
Ve onların yani sizlerin mücadelesini gördükçe ben bin kat daha çok hırslaniyorum, yanlışı doğruyu öğreniyorum.
Bu yazımı okuyan herkese iyi ki varsınız.
Rabbım yüzünüzü tez zamanda hayırlısı ile güldürsün🙏

Kesinlikle katılıyorum canım sana çünkü bende bu yolda sizlerle yürüyorum.
5, 6senelik bu postta olan kardeşlerim, ablalarım hiç pes etmemişler.
Ve onların yani sizlerin mücadelesini gördükçe ben bin kat daha çok hırslaniyorum, yanlışı doğruyu öğreniyorum.
Bu yazımı okuyan herkese iyi ki varsınız.
Rabbım yüzünüzü tez zamanda hayırlısı ile güldürsün🙏
Rabbim seninde yüzünü güldürsün canim🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲

Geriden 3000 den başlayan ileri doğru okumaya başladım
Merkezleri tek tek not alıyorum.
İlk burda istenilecek tahliller
histeroskopi,hsg,ultrason,sperm analizi mi??
histeroskopi yaptırmama gerek yok çünkü benim rahimde hiç bir sorun yok.
Birisi cikipta illa olmalısın diyemez dimi?
Rahminde sorun yoksa yaptırmama gerek yok zaten sadece kan testiyle ultrason ve sperm testi istiyolar.

Rahminde sorun yoksa yaptırmama gerek yok zaten sadece kan testiyle ultrason ve sperm testi istiyolar.

Yok yok sorun..
Benim sadece eski 2016 Rahim flimim
Eşimin 2019 sperm testi
Zaten temmuz gibi yumurta donasyonu düşünüyoruz.
6 aya kadar bütün testlerimi yenilerim
Hemde aydan aya trioid tahlillerimi kontrol ederim.

Arkadaslar slm
Iki-uc gundur inanilmaz halsizlik ve karin agrisi ile birlikte kasik agrim var, yarin dr kontrolum var oyle bekliyorum. Endise etmelimiyim? Bu halsizlik mahvediyo arada carpinti da oluyor. Daha simdiden boyle olursa geri kalan 6 ay nasil gecicek?

Arkadaslar slm
Iki-uc gundur inanilmaz halsizlik ve karin agrisi ile birlikte kasik agrim var, yarin dr kontrolum var oyle bekliyorum. Endise etmelimiyim? Bu halsizlik mahvediyo arada carpinti da oluyor. Daha simdiden boyle olursa geri kalan 6 ay nasil gecicek?
Canım benim ınsallah iyi olur herşey sen hic kafana takma ınsallah yoktur bir sıkıntı dualarım seninle🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Back
X