Eğer devlet hastanesine gidiyorsanız genel olarak muayene günü almıyorlar. Size gün veriyorlar o gün de neler yapacağınıza dair bilgilendirme yapıyorlar.
merhabala biz ürolojiden randevu aldk bu perşembe için ve cinsel perhiz girildi. gittiğimzde sperm testi için rica edeceği bakalım umarım aynı gün yapılr çalıştığımız için vakit az :işsiz:

Bazen diyorum pes etmeliyim artık yoruldum diyorum psikolojim açıdan sonra toparlaniyorum yola devam diyorum asla pes etmek yok diyorum vakti zamanı gelince olur diyorum kendi kendime buda bir sınav geçicek diye teselli ediyorum kendimi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor herkesin yüzünü güldürsün 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏ınsallah.

Kesinlilke bugünler de geçecek canım. pes etmemeli ve tüm gücümüz ve inancımızla devam etmeliyiz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Kesinlilke bugünler de geçecek canım. pes etmemeli ve tüm gücümüz ve inancımızla devam etmeliyiz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Canımsın saol birtanem sizlerin desteği bu sayfada okuduklarım cesaretlendiriyor canim amin inşallah herkes bebeğine kavuşsun

Canın benim başta Benim de halsizliğim vardı çarpıntı ve nefes darlığı hatta..işimle ilgili sürekli konuşmak ve de düzgün konuşmak durumundaydım inan boğuluyordum nefessiz kalıp..sonra düzeliyor çarpıntı hormonların yükseyor ilaçlar bi yandan merak etme dört aylık hamileyken çok daha iyi olacaksın ta ki yedinci aya kadar sonra da ağırlaşıyorsun..geliyo geçiyor keyfini çıkar prenses gibi dolaş em güzel şey Hamilelik..özlüyorum bile şimdiden o gümleri:) allahım şurda bunu okuyan kim varsa nasip etsin yüreğimden ciğerimden diliyorum..çocuklarım beş aylık oldu asla koparmıyorum burdan..herkes anne olsun herkes mutlu ılsun istiyorum allahım Duysun sesimi..
duysun artık sesımızi ve dualarımızı benım güzel yürekli arkadaşım

Sagol cNim rahatlattin epey , aslinda bunlar sikayet degil endise, hep bisey mi olucak korkusu bitiriyor beni!!! Sagolsun oglum esim prenses gibi davraniyor zaten haklarini yiyemem , esim hele pervane, rabbim basta zaza ma ve onun gibi yillardir burda cabalayan cok degerli anne adaylarina taa yurekten gozlerim dolu dolu dualarimi yolluyorum, kimseyi evlatsiz Koymasin Rabbim , her isteyene cifter cifter nasip etsin Allahim 🙏
çok çokkkk AMİNNN

Kızlar kese etrafında kanam var düşük tehlikesiymiş doktor 10 gün yat kalkma dedi😔
Merhaba korkma lütfen benim de öyleydi bir hafta yattım çok dikkat ettim ertesi hafta ki kontröl de kanama alanı filan kalmamıştı tertemiz demişti doktor senin de öyle olur inşallah

Kızlar kese etrafında kanam var düşük tehlikesiymiş doktor 10 gün yat kalkma dedi😔
Canım 3 hafta önce Şiddetli kanamam oldu o günden beri kanama alanı görünüyor ve kahve rengi kanama hala kesilmedi. Mümkünse yat hiçbir iş yapma geçer canını sıkma.

Kizlar slm
Simdi geldim dr dan , tansiyonum ilk
Iki kez olctub142-98 149-95-sonra132-93/132-92 cikti , dr dedi yorulma etme vs. Su an icin ilac vermicem kontrol et kendini iyi hissetmezsen ara dedi, butun diger halsizlik vs normal dedi , yasimin verdigi zorluklar, ayrica aspirin basladi, 20. Haftadan sonra gobekten igne vericek pihtilasma risk icin ,

bebegin diger gelisimi iyi dedi sorun gorunmuyor dedi

Bu arada nt olcumu yapti sanirim ense kalinligi 2.1 cikti . Herhalde neck tickness kisalmasi ingilizce oda boyun kalinligi demek, kan sonuclarim da 10 gun icinde belli olucak var mi bilgisi olan arkadaslar , ense kalinligi kac olmali?

Kızlar birşey sorucam size. Geçen hamileliğimde 2 doz tetanoz aşısı yaptırmıştım. Son dozu yaptıralı 11 ay olmuş. Sağlık ocağı aşı için çağırıyor doktoruma danıştım yaptırma gerek yok dedi.
Bu arada bi arkadaşım duymuş ne kadar doğruluğu var bilmiyorum tetanoz aşısı rahim açılmasına sebep olabiliyormuş, sağlık ocağında ki hemşireye sormuş o da böyle bir etkisi olabileceğini söylemiş . Benim ki artık tesadüf mü bilmiyorum diğer gebeliğimde aşı olduktan 2 hafta sonra rahim açılmıştı.
Siz hiç böyle birşey duydunuz mu ve sizin doktorlarınız bu konuda ne diyor?

Kizlar slm
Iki kez olctub142-98 149-95-sonra132-93/132-92 cikti , dr dedi yorulma etme vs. Su an icin ilac vermicem kontrol et kendini iyi hissetmezsen ara dedi, butun diger halsizlik vs normal dedi , yasimin verdigi zorluklar, ayrica aspirin basladi, 20. Haftadan sonra gobekten igne vericek pihtilasma risk icin ,

Bu arada nt olcumu yapti sanirim ense kalinligi 2.1 cikti . Herhalde neck tickness kisalmasi ingilizce oda boyun kalinligi demek, kan sonuclarim da 10 gun icinde belli olucak var mi bilgisi olan arkadaslar , ense kalinligi kac olmali?
Canım tansiyonun biraz yüksek lütfen dikkat et. Gerçi doktor fobisi olanlarda da yüksek çıkıyor 🙈 inşallah öyledir sen kendin evde ölçebiliyorsan takip et bakalım nasıl çıkacak. Tuzlu yeme. Limon suyu tansiyonu düşürür aklında bulunsun.
Senin donör kaç yaşındaydı ?

Kizlar slm

Dualarım seninle canım 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲

Canım tansiyonun biraz yüksek lütfen dikkat et. Gerçi doktor fobisi olanlarda da yüksek çıkıyor 🙈 inşallah öyledir sen kendin evde ölçebiliyorsan takip et bakalım nasıl çıkacak. Tuzlu yeme. Limon suyu tansiyonu düşürür aklında bulunsun.
Senin donör kaç yaşındaydı ?
Evet canim yiksek biraz , dikkat ediyorim ve sabahlari duzenli limon suyuna baslicam artik, evde kontrol ederim kendimi , donor 23 yasindaydi

Evet canim yiksek biraz , dikkat ediyorim ve sabahlari duzenli limon suyuna baslicam artik, evde kontrol ederim kendimi , donor 23 yasindaydi
Donör genç, sonucunda sıkıntılı birşey çıkacağını sanmıyorum. Benim donör 26 yaşında olmasına rağmen doktor ikili test yapmasak bile olur demişti. İçimiz rahat etsin diye yapıldı çok şükür birşeyde çıkmadı. Seninde için rahat olsun. İnşallah sonucunda güzel gelecek 🙏

Donör genç, sonucunda sıkıntılı birşey çıkacağını sanmıyorum. Benim donör 26 yaşında olmasına rağmen doktor ikili test yapmasak bile olur demişti. İçimiz rahat etsin diye yapıldı çok şükür birşeyde çıkmadı. Seninde için rahat olsun. İnşallah sonucunda güzel gelecek 🙏
Ins canim insallah bende oyle dusunuyorum,
Sen kac yasindasin canim hamilelikte karsilastigin genel sorunlar neler?

Back
X