Kızlar yeniyim burda birşey soracaktım benim donör den 20 yumurta toplandı 14 üne işlem yapıldı 8 ı dollendi 5 . Güne 5 embriyo kaldı ama çok şükür ki hepsii 1. Kalite imiş. Kafam karıştı biraz daha fazla embriyo bekliyordum sizce nasıl gebelik ihtimali siz de durumlar nasıldı? İçimi rahatlatin bir hanımlar lütfen

Kızlar yeniyim burda birşey soracaktım benim donör den 20 yumurta toplandı 14 üne işlem yapıldı 8 ı dollendi 5 . Güne 5 embriyo kaldı ama çok şükür ki hepsii 1. Kalite imiş. Kafam karıştı biraz daha fazla embriyo bekliyordum sizce nasıl gebelik ihtimali siz de durumlar nasıldı? İçimi rahatlatin bir hanımlar lütfen
Canim bu biraz sperm kLitesi lie de ilgili, az evet ama sonucta 5 tane 5. Gun cok iyi. Sonucta 1 tane yetiyor degilmi?
Tedavin nerde oldu?

Ins canim insallah bende oyle dusunuyorum,
Sen kac yasindasin canim hamilelikte karsilastigin genel sorunlar neler?

benim 11-12. hafta gibi ( tam hatırlamıyorum haftasını) bi kanamam olmuştu ama hemen kesilmişti. 3 hafta önce yine kanamam oldu ama bu defa kesilmedi oldukça şiddetliydi. 8 gün hastanede yattım yatarken daha da şiddetli bir kanama daha oldu. Hatta bebek kesin gitti diye ağlamaktan içim çıkmıştı 😔 doktor işte biz böyle kanamaya kanama diyoruz demişti. Ozaman anladım ki önceki kanamalarım kanama değilmiş.

Sebebi plesentanın aşağı yerleşimli olması ve plesantanın ucunun ayrılmış olması. Geçen hafta gittiğimde doktora hala kanama alanı vardı ve hala da kanama kahverengi bir şekilde devam ediyor. Tek çaresi de yatak istirahati. Sadece WC ye kalkıyorum hiç bir iş yapmıyorum.
Allahım inşallah bu defa evlat acısını yaşatmaz sağlıkla vaktinde kucağıma alabilirim 🙏hergün elim yüreğimde

Bu arada söylemezsem çatlarım..burda tanışıp arkadaş olduğum arkaslarım var birisi sperm diğerleri yumurta donasyonu..özelden birbirimizi takip ediyoruz böyle güzel bebekler görmedim..onlar kendilerimi Biliyor gerçekten aşırı güzeller..benimkiler de bana güzel tabii..ben çok korkuyordum sağlığı en çnemliSi ama tabi insan güzel de olsun istiyor..tahminen donerler hakkaten güzel :))) endişelenen varsa diye yazıyorum hepinize nasip olsun inşallah
Canım benim Rabbim herkesin gönlündekini versin.Hayal kurduğu vücut bulsun.Tüm bu yolda emek veren başta Zaza olmak üzre güzel, sağlıklı bebekleri olsun.

Son düzenleme:
Mthfr de folik asit vücutta folat formuna cevirilemiyormus bu da folat eksikligine bagli olarak homosistein birikimine yol acarak pihtilasmaya yol açiyormus. Aslında bazı markaların direk metil folat formunda ilaçları var. Doktora danışılarak onu kullanmakta fayda olabilir.
L lavyu demek istediğim benim de buydu... homosistein değerine mutlaka baktır. Tekrarlayan gebelik kaybında asıl sebep

benim 11-12. hafta gibi ( tam hatırlamıyorum haftasını) bi kanamam olmuştu ama hemen kesilmişti. 3 hafta önce yine kanamam oldu ama bu defa kesilmedi oldukça şiddetliydi. 8 gün hastanede yattım yatarken daha da şiddetli bir kanama daha oldu. Hatta bebek kesin gitti diye ağlamaktan içim çıkmıştı 😔 doktor işte biz böyle kanamaya kanama diyoruz demişti. Ozaman anladım ki önceki kanamalarım kanama değilmiş.

Sebebi plesentanın aşağı yerleşimli olması ve plesantanın ucunun ayrılmış olması. Geçen hafta gittiğimde doktora hala kanama alanı vardı ve hala da kanama kahverengi bir şekilde devam ediyor. Tek çaresi de yatak istirahati. Sadece WC ye kalkıyorum hiç bir iş yapmıyorum.
Allahım inşallah bu defa evlat acısını yaşatmaz sağlıkla vaktinde kucağıma alabilirim 🙏hergün elim yüreğimde
Dualarımdasın canım

Saol zazacım Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin🙏 Sonuna kadar gidebilem
Amiiin
Sen bu bebeği kucağına alıcaksın
Ben buna tüm kalbimle inanıyorum
Yat,o kanama alanı çabuk iyileşsin
Katiyyen stres yapma
Allah büyük🙏🏻🙏🏻

Rahminde sorun yoksa yaptırmama gerek yok zaten sadece kan testiyle ultrason ve sperm testi istiyolar.
yalniz mesela onca dr a gittim ben polip varmis gormediler tr de bir hekim bakti gordu. Ofis-hsg yapti ve 2 polip aldi. Gorduk de kaneraya da cekti islemi. Netice de valla cok dikkat etmek lazim.

yalniz mesela onca dr a gittim ben polip varmis gormediler tr de bir hekim bakti gordu. Ofis-hsg yapti ve 2 polip aldi. Gorduk de kaneraya da cekti islemi. Netice de valla cok dikkat etmek lazim.
Çok haklısın canim dikkat etmek gerekiyor ultrasonda herşey görülmüyor ben yalvardım dedimki bakın ben çok kez ameliyat geçirdim yapışıklık oluştuysa ya dedim önce ki ameliyatlardan kalma sorun varsa polip varsa cektireyim dedim sorunsuz olsun dedim gerek yok dediler ısrarla yaptırın yalvar yakar yok gerek yok deseler yaptırsin herkes bence bu sefer yaptıracam ınsallah ultrason rahmin iç kısımlarını görmüyormuş maalesef ben bilmiyordum hicbirdoktorda bunu söylememişti zaten burda okuduklarından öğrendim gözüm açıldı birdaha hicbirini yaptirmadan gitmem.beni merkezin yonlendirdigi doktor sorunun yok demisti suclamiyorum ama hic kontrol etmedi sordugum sorulari gecistirdi ya sorun varsa diye sordugum herseyi gormezden geldi🤲🤲🤲🤲🤲

Kizlar nasilsiniz? Ben 15,16 hafta arasi baya haraket hiss ediyordum aniden icerden bisi bana dokunuyodu pit diye hem kiz hem erkekte hattda kiz erkekten daha aktifti ben icerde erkegi dovuyormu diye saka yapiyorduk son uc belki dort gundur hicbisey yok dun cok az bi kipirmada oldu o kadar o da erkek yapti kizdan ses soluk yok, doktoruma yazdim , gerci ilk hamileliklerde 20 haftaya kadar hsis edilmemesi normal diyolar ama ben hiss edipte sonradan haraketlerin kayb olmasi beni korkuduyo ☹

Kizlar nasilsiniz? Ben 15,16 hafta arasi baya haraket hiss ediyordum aniden icerden bisi bana dokunuyodu pit diye hem kiz hem erkekte hattda kiz erkekten daha aktifti ben icerde erkegi dovuyormu diye saka yapiyorduk son uc belki dort gundur hicbisey yok dun cok az bi kipirmada oldu o kadar o da erkek yapti kizdan ses soluk yok, doktoruma yazdim , gerci ilk hamileliklerde 20 haftaya kadar hsis edilmemesi normal diyolar ama ben hiss edipte sonradan haraketlerin kayb olmasi beni korkuduyo ☹
Canım aynı olay benim bu hamileliğimde oldu 16. Haftada hissediyordum sonra bi kesildi şimdi 20. Haftadayım bi dün hissettim.
korkma sanırım pozisyonlarıyla alakalı.

Canım aynı olay benim bu hamileliğimde oldu 16. Haftada hissediyordum sonra bi kesildi şimdi 20. Haftadayım bi dün hissettim.
korkma sanırım pozisyonlarıyla alakalı.
Internetde arastirdim doktorumlda konustum bisi yok diyo, internete gore bu haftalarda rahi NBC yer degistiriyo daha yukari cikiyo gobek deligi kismina yerlesme icinde bebekler daha cok haraket edib kendi yerlerini bulmaya calisiyolarmis umarim iyidir bebisleerim vallah aklim cikiyo 🥺

Back
X