Teşekkür ederim canım. testi tekrarladım çok değil ama yine yüksek çıktı. ilaca başladım bande. kesinlilke çok haklısınız her işte bir hayır var.
Senin bu olay bana ders oldu
Bende tsh her zaman iyi çıkıyor diyor ihmal ediyordum baktırmaya

Zazacığım çok teşekkürler tavsiyene.okudum hepsini.şevket hocayla murat hoca arasında kaldım.srnin fikrin benim için önemli
Şefket hocayı duymadım kuzum
Ama Murat beyden iyi sonuçlar alan arkadaşlar çok
Bir tek dikatli ol üç günlük transfer etmesinler

Progestan iğneden dolayı hemoroit sorunu yaşıyorum.3 haftadır bir türlü düzelemedim.kabızlık düzelse bile hemoroit yüzünden tuvaletimi yapamıyorum ve artık hem iğne yerlerinden hem de bu durumdan popumun üstüne oturamaz oldum.biraz açık açık yazıyorum kusura bakmayın ama eminim bir çoğunuz benim gibi olmuştur.nasıl geçiyor bir türlü çözüm bulamadım.hindistan cevizi,zeytin yağı kantaron,lip stick,vazelin falan filan hepsini sürdüm.hatta her gün şiringayla zeytinyağı koyuyorum.hemopropin demiştiniz onu çok zor buldum internetten getirttim bugün iki kez onu da kullandım.Kabızlık için de bütün her şeyi yaptım.iğneler çok zorluyor beni.iğneyi bırakıp fitil kullanan var mı? O nasıl progestan ı jel ya da fitil olarak kullanınca aynı etki oluyor mu? Genel cerraha da gidicem artık ama o da korkutuyor beni😔
Canim igne yerine jel kullansana ! Ben jel ve fitil kullandim igne cekilmez hergun ya!

Teşekkür ederim canım. testi tekrarladım çok değil ama yine yüksek çıktı. ilaca başladım bande. kesinlilke çok haklısınız her işte bir hayır var.
Canım ilaçla dengelenir zaten tiroidin çok geçmiş olsun ben kan verdim yine düşük cıktı geçen hafta verdim yüksek cıktı dengesiz benimkide şimdi tekrarendokronoloji doktoruma gidicem haftaya birde ilaç kullanıyorum hala sebebi bulunamadı alıştım çok geçmiş olsun canim sen hic merak etme sabitlenir ilaclarla

Senin bu olay bana ders oldu
Bende tsh her zaman iyi çıkıyor diyor ihmal ediyordum baktırmaya
Aynisi bende de olmustu her zaman 1/2 arasi cokan deger 6,7 yukselmisti hamiel kalana kadar ilac kullandim suanda da her ay tsh baktiriyoruz 0,1 cikti ilaci kestik suan 1,2 gibi bisiydi doktor 2 kadar yukselorse tekrardan ilaca devam dedi

Ben miyom amelyatı olmuşum ve üstüne 5 gebelik geçirdim kucağıma almasamda
Önemli olan rahim içi kaliteli olsun
Halili ve ya firdevsi düşünüyorsun
Rabbim şansını yüksek etsin nerde denersen dene
Histeroskopi muhakak yaptır
Halil hsg dışında bir şey istemiyor
Ama tavsiyem histeroskopi
teşekkür ederim evet onu çektirmem lazım mutlaka, peki sizin önerebileceğiniz dr merkez var mı malum ciddi rakamlar

Merhaba, kolayliklar dilerim. Forumu takip edemiyorum. Arada bi hizlica bakarim. Mesajinizi gorunce yazmadan edemedim. Birkac kez miyom ameliyati oldum. Menopoza girdim 44 yasinda. Donasyon ilk denemede ikizler oldu cok sukur. 1.5 yasindalar. Cok guzel ama cok da zor.
ayy ne güzel allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :KK200: inşallah allahım bana da nasip eder anneliği. 3 gün önce akşam oturuyorduk evde eşim şimdi şurada ortalar da dolaşan bi çocuğumuz olsa ne güzel olurdu dimi dedi içim cızz etti bend çok istiyorum eşimde çok istiyor inşallah olur bebeğimiz o güze duyguyu tadarız biz de

Hoşgeldin.Benimde 1 yaşında sprem don. Ile kavuştuğum ikizlerim var.Teşekkür ederim.Ben ilk denememi malesef araştırmadığımdan Firdevs uğuz da yaptırdım.orayla anlaşama kadar çok ilgililer .orada yaptırma kararından sonra tl da birini bulana aşkolsun.Eksik ve yetersiz ilaç ayarlamaları ile negatifi yaşadım.Ve bana hazır embriyo yu önerdi.Cunki daha pahalı.kendi yumurtam ile asla olamıyacağını söylediklerinde çok ağladım.Sonucda yum.don. yapan arkadaşlarımda bu fikre alışması kabullenmesi bi süreç alıyor.Bende kendi yumurtama bir şans daha vermek istedim.ve şükür başka merkezde hayalime kavuştum.Benim gibi çok FirdevsZEDE var asla önermiyorum.Dilerim yavruna kavuşursun
ne güzel sağlıkla büyüt bebeklerini kafam karıştı şimdi dr önerebilir misin her şey ticari olmuş insanın duygularıyla nasıl oynarlar böyle herkes yaşattığını yaşasın rabbimden dileğim..

Kıbrıs ta bahçeci yok ki.nereden bahsediyorsunuz?
Bende araştırdım ama KIBRIS TA BAHÇECİ YOK HATTA BAHÇECİ İSTANBUL U ARADIM KIBRIS TA ŞUBELERİ OLMADIĞINI SÖYLEDİLER..AMA YUMURTA DONASYONU YAPTIRANLARDN BAHÇECİNİN ÖETHİNİ ÇOK DUYDUM??MURAT BEY DİYE BİR DOKTORU ÇOK ÖVÜYORLAR!!BAHÇECİ DENİŞEN HANGİ MERKEZ ADINI YADA DOKTORUN SOYADINI PAYLAŞIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM

Bende araştırdım ama KIBRIS TA BAHÇECİ YOK HATTA BAHÇECİ İSTANBUL U ARADIM KIBRIS TA ŞUBELERİ OLMADIĞINI SÖYLEDİLER..AMA YUMURTA DONASYONU YAPTIRANLARDN BAHÇECİNİN ÖETHİNİ ÇOK DUYDUM??MURAT BEY DİYE BİR DOKTORU ÇOK ÖVÜYORLAR!!BAHÇECİ DENİŞEN HANGİ MERKEZ ADINI YADA DOKTORUN SOYADINI PAYLAŞIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM
Murat bey gynolifeta var. Bir de sanırım önceden britishte murat bey vardi(Çok emin degilim) ondanda çok memnunlardı ama galiba ayrilmis. Z Zaza74 daha iyi bilir.

Back
X