- 4 Mart 2018
- 444
- 3.404
- 63
Sanıyorum aizin başarıyla sonuçlanmış donasyon transferiniz hayırlı olsunDoğru diyorsun zazam. Şu da var kendimden bahsedeyim 5 embriyo oluştu ilk 2 kondu 1.5 ayda sonlandı sonra 2 embriyo kondu çok şükür devam ediyor. Transferi eylem hanım yaptı tutmasada suçlayamam. Düşsede suçlayamam sadece ilgili ve işini iyi yapan bir Dr. Olarak görürüm. Çok iyi kalite denen embriyo bile olmadımı olmuyor benim hastane beklentim hijyenik ilgili soruları cevaplayan kadro. transfer sonrası da uzaktan yine bilgi desteği alacağım hastane ve doktordu beklentilerimi karşıladılar bu bana yetti. Sabahın 6 sında eylem hanım sorduğum sorunun cevabını verdi bu ilgi bana zaten yetti. Şu var hangi merkez olursa olsun 10 yada 1 embriyo olsun Allah ol dediyse oluyor ne yüksek kalite ne düşük kalite bu bile sorun olmuyor. Gidecek kardeşlerim hiç bir şeye kafa takmasın araştırıp içine sinen yere gitsin gerisi Allaha kalmış yiyecek ekmeği olan bu dünyaya bir şekilde gelecek. Ben böyle düşünüyorum güvenin sakin olun inanın dikkatli olun ve dua edin. Kendi yaşadıklarımdan bunu çıkardım. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin Allah.