bi korona virüsümüz eksikti. Bende ki gelişmeleri paylaşmak istiyorum kızlar , sonunda 5. güne giden 6 embriyo oluşturuldu. Estrofeme başladım bir yumurta arada çatlamış transfer iptal edildi. Yeniden denicem ,Acaip hırs yaptım ben bebelerimi alıcam sonunda Allahın izniyle. Tv de beşiz kız doğuran bir çift vardı. O kadar hasretim ki beşiz, onuz hepsine razıyım yeter ki sağlıkla sıhhatle, gelsinler.
bir ikiz yakışır size inşallah :dua::dua:

Bakan açıklama yapıp duruyor. Allah korusun ama sanki bizdede olacak gibi.
Amin sagolun. Tedavinizi yaz yada bahara denk getirmeye çalışın korkunuz daha az olur. Malum kötü havalarda uçak biraz sallanıyor.
evet kısmetse ağustos sonu eylül gibi kesin karar verip uygulamaya geçmek istiyoruz. şuan araştırıyorum sizlerden bilgi alıyorum deneyimlerinizden...Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah

bi korona virüsümüz eksikti. Bende ki gelişmeleri paylaşmak istiyorum kızlar , sonunda 5. güne giden 6 embriyo oluşturuldu. Estrofeme başladım bir yumurta arada çatlamış transfer iptal edildi. Yeniden denicem ,Acaip hırs yaptım ben bebelerimi alıcam sonunda Allahın izniyle. Tv de beşiz kız doğuran bir çift vardı. O kadar hasretim ki beşiz, onuz hepsine razıyım yeter ki sağlıkla sıhhatle, gelsinler.
hadi hayırlısı olsun ikizler gelsin

Dünya sağlık örgütü açıklama yaptı virüsün nasıl davrandığını bilmiyoruz yazın geçecek diye birşey söyleyemeyiz dediler.
Ben istanbuldayım tahliller, rahim kontrolu için bu hafta sonu özel bir hastaneye gidecektim sanırım erteleyeceğim bunu
:( Allahım vardır bir hayır dıyorum ama inşallah çok uzamadan çözümlenir bu durum

Kızlar bende nisanda gıdecektım kıbrısa donasyona başlayacaktım. bu sekılde nasıl gıdılır nasıl olur bılmıyorum. cok canım sıkkın. kıbrısta okullar pazartesıye kadar tatil edilmiş. turistin haricinde kıbrıslı 65 yasındakı bır bayanda da vıruse rastlanmış karantınaya alınmış. Allahım sen koru. bır an önce su bela gıtsın başımızdann :(((

Ben ozel okulda calisiyorum farkli bi ulke, dun bi toplanti oldu,iki haftadir burda okullar kapaliydi zaten, okulumuzun sahibi geldi ve boyle digerse tum dunyada okullar uzun sure kapali kalicak,devlet maas veriyo ama bizden beklemeyin dedi... bizim okul parali ozel ve dolarle 15bin civari yani az para digil fakat biz i paranin hepsini vermiyolarki ... neyse ki maddi acitan her kesin sikinti cekecegi belli... ozel kiresler de baglanmis ve ogretmenlere maas odenmiycegi soylendi cocuk para yatirmiyor ders yok diye ve haklida bende cocugunm aylarla evde otursa neden o kadar para yatirayimki okula...

Kızlar irandan acıklama geldi aşısı bulunmuş galiba korona nın☺️
Umarim oyledur yoksa bazen dusun dusun kafayi yiyorum... calistigim yerde bir ogrymen rus kanalinda resmi aciklama yapilmis cocuklar ve hamileler tasiyici ola biliyor kendileri hastalanmiyo ve ya zarar gormuyo diye ne kadar dogru bilemem

Kızlar bende nisanda gıdecektım kıbrısa donasyona başlayacaktım. bu sekılde nasıl gıdılır nasıl olur bılmıyorum. cok canım sıkkın. kıbrısta okullar pazartesıye kadar tatil edilmiş. turistin haricinde kıbrıslı 65 yasındakı bır bayanda da vıruse rastlanmış karantınaya alınmış. Allahım sen koru. bır an önce su bela gıtsın başımızdann :KK43:((
Kıbrıslılarada sıcradıysa yandık

Umarim oyledur yoksa bazen dusun dusun kafayi yiyorum... calistigim yerde bir ogrymen rus kanalinda resmi aciklama yapilmis cocuklar ve hamileler tasiyici ola biliyor kendileri hastalanmiyo ve ya zarar gormuyo diye ne kadar dogru bilemem
Bende okudum bugün. Çindeki araştırmalara göre hasta anneden bebeğe geçiş saptanmamış. Bununla ilgili bir düşük yada erken doğum vakası bildirilmemiş. Anne sutundede virüse rastlanmamış.

Ben ozel okulda calisiyorum farkli bi ulke, dun bi toplanti oldu,iki haftadir burda okullar kapaliydi zaten, okulumuzun sahibi geldi ve boyle digerse tum dunyada okullar uzun sure kapali kalicak,devlet maas veriyo ama bizden beklemeyin dedi... bizim okul parali ozel ve dolarle 15bin civari yani az para digil fakat biz i paranin hepsini vermiyolarki ... neyse ki maddi acitan her kesin sikinti cekecegi belli... ozel kiresler de baglanmis ve ogretmenlere maas odenmiycegi soylendi cocuk para yatirmiyor ders yok diye ve haklida bende cocugunm aylarla evde otursa neden o kadar para yatirayimki okula...
Canim sesin cikmiyo nasilsin? Hamilelik nasil? Sen nerde yasiyorsun ki?

Kızlar bende nisanda gıdecektım kıbrısa donasyona başlayacaktım. bu sekılde nasıl gıdılır nasıl olur bılmıyorum. cok canım sıkkın. kıbrısta okullar pazartesıye kadar tatil edilmiş. turistin haricinde kıbrıslı 65 yasındakı bır bayanda da vıruse rastlanmış karantınaya alınmış. Allahım sen koru. bır an önce su bela gıtsın başımızdann :(((
Insallah canim ınsallah bende nisanın 3. haftası gidecektim neolacak bilmiyorum sanırım erteleyeceğim.

Canim sesin cikmiyo nasilsin? Hamilelik nasil? Sen nerde yasiyorsun ki?
Suan almanyadayim biyle giderse esimle turkiyeye geri donucez, suankij iyiyim 5,6 haftadir ki doktor randevum yok pazartesi detayli ultrasona giricem cok korkuyorum hem virusten hem de bisi cikar diye, bubarada son iki gundur hafif kipirdamalar hiss etneye basladim karnimda bayaaaa cikti nerdeyse 9 aylik gibi duruyo ogretmen arkadaslarim haftaji az soyledigimi dusunuyor🙆‍♀️😂

Suan almanyadayim biyle giderse esimle turkiyeye geri donucez, suankij iyiyim 5,6 haftadir ki doktor randevum yok pazartesi detayli ultrasona giricem cok korkuyorum hem virusten hem de bisi cikar diye, bubarada son iki gundur hafif kipirdamalar hiss etneye basladim karnimda bayaaaa cikti nerdeyse 9 aylik gibi duruyo ogretmen arkadaslarim haftaji az soyledigimi dusunuyor🙆‍♀️😂
Canim korkma bisey olmaz insallah!
bende 16 hafta oldum benimde kipirdiyor hissediyorum aramizda 4 hafta var , bazilarininnkarni buyuk oluyo evet ama senin ikiz zaten ondan buyuktur. Benim henuzcok buyuk degil kiloda almadim dikkat etmeye calisiyorum . Rabbim saglikla aldirsin kucagina

Back
X