- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 46
Amin herkes ınsallah en kısa zamanda anne oluruz hepimizHepımız için inşallah tüm anne olmak isteyenler bütün burda ki arkadaslarıma Allah nasip etsin en guzel şekilde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin herkes ınsallah en kısa zamanda anne oluruz hepimizHepımız için inşallah tüm anne olmak isteyenler bütün burda ki arkadaslarıma Allah nasip etsin en guzel şekilde![]()
merhaba cnm burdakı arkadaslar emın ol anne olmak ıcın butun yolları denemiştir. en son care donasyona karar verdik hepimiz. bende öyle. bulent tırasta yaptırdım gecen sene para tuzagından baska bırsey degıl hıc bır faydasını göremedım. yaşım da 28 dı yaptırdıgımda üstelik.
M MNSKR Z zoryolÇok doğru söylüyorsunuz. her yolu denedik Ot, kök, bilmem ne macunu, yok şunun suyu, yok bunun kabuğu, tüp bebek denemeleri, yok şu gün dene bu gün dene. Artık yapılacak hiç bir şey kalmıyor elinde. kalbin anne olmak için yanıp tutuşuyor ama olmuyor işte. son çare donasyon. inşallah buraya kadar deneyip uğraşıp sonuç alamayanlar olarak bu son çarede anne olabiliriz. Allah isteyen her kadına nasip etsin anneliği inşallah.
Avrupada yurtdışı giriş çıkış yasakları çok ciddi durumda şuan. Tr ninde ne yapacağı hic belli olmuyor. Merkez tedaviyi yapar ama siz oraya gidebilirseniz yapar. Taze embriyo koyduracaksaniz büyük risk donmuşsa transfer iptal olup sonraki ay tekrar hazirlanabilirsiniz. Iyi düşünmek lazım. Zor karar.yarın ilaç tedavisine başlama kararı aldım ama covid-19 dolayısı ile alınan önlemler beni biraz endişelendirdi. Ya 20 gun sonra uçuşlar iptal olursa . Üniversiteler üç hafta kapatıldı. Bir yanım diyor ki gündem maşallah 2020 de hiç bitmiyor , beklemekte anlamsız...Off ne yapmalı kafam karıştı.Merkezle konuştum onlar tedavileri yapıyorlarmış. Ne yapmalı ?????
Canım bende erteledim bugün çok şükür daha bisey yok türkiyede ama senin kararın tabiki ama ortalık biraz durulsun derim ben önlemler yeni başladı yinede senin kararın canim benim inan bak şablonlarımız daha önemli benim kronik hasimato rahatsızlığım var inanılmaz korkuyorum ve erteledim neolurolmaz allah korusun ülkemizi tüm herkesiyarın ilaç tedavisine başlama kararı aldım ama covid-19 dolayısı ile alınan önlemler beni biraz endişelendirdi. Ya 20 gun sonra uçuşlar iptal olursa . Üniversiteler üç hafta kapatıldı. Bir yanım diyor ki gündem maşallah 2020 de hiç bitmiyor , beklemekte anlamsız...Off ne yapmalı kafam karıştı.Merkezle konuştum onlar tedavileri yapıyorlarmış. Ne yapmalı ?????
Inşallah çok beklemeyiz biranönce biter bu durum 2 ay kadar biter virüs ınsallah.sagligimiz daha önemli canim hepimizin.Canım bende erteledim bugün çok şükür daha bisey yok türkiyede ama senin kararın tabiki ama ortalık biraz durulsun derim ben önlemler yeni başladı yinede senin kararın canim benim inan bak şablonlarımız daha önemli benim kronik hasimato rahatsızlığım var inanılmaz korkuyorum ve erteledim neolurolmaz allah korusun ülkemizi tüm herkesi![]()
orkideciğim hiç üzülme ben de onu araştırmıştım ama zaten deneme aşamasında hala olumlu sonuç alanlar çok çok az doktorlarda bunu söyluyor zaten içini ferah tut sen bence...kusura bakmayın hatırlayamamış olabilirim sizin çocugunuz var mı ne bilim donasyon ile mi detay vermeniz mumkun muM MNSKR Z zoryol
Bende herseyi denmistim kendi sartlarim geregi, ama ozaman PRP yoktu simdi gorunce uzuldum acikcasi biraz, denemedigim icin, acele ettim dedim kendi kendime kizdim sanki. ama diyorsunuz ki bir ise yaramadi bizde de, suan icim rahat etti biraz kendimi suçlamayayim acele ettigim icin ozaman. Tesekkur ederim. insan cocugu olsa bile hala acaba kendiminde olur muydu diye dusunemeden edemiyor bazen iste. Birseyi eksik mi yaptim, birseyleri denemedim kacirdim mi diye dusunuyorsun. o caresizlik hissi o olmama hissi oyle derin yer ediyor ki insana kolay kolay gitmiyor![]()
Birşey sormak istiyorum. Bu dediginiz şey özel mesaj yolu ile de yapılabilir. Özel mesajlarımızı da takip ediyor musunuz?Yıllardır uyarıyoruz ama bir kulağınızdan giriyor birinden çıkıyor.
Burada paylaşmanız gereken şu merkeze gidin ismimi verin şu kadar indirim alın denildiği zaman ben bunda iyi niyet aramıyorum ve gerçekten bu mesajlar ciddi olarak sıkıntı yaratmaya başlamıştır.
İndirim almak için sizin isminizi neden veriyoruz?
Bu merkez ile organik bir bağınız mı var?
Sürekli X merkezi kötüleyip, 2 gün sonra adı değişmiş bir merkezi sanki yeni bir merkez gibi övme merakı nedir?
Hiç bir merkeze gidince ben Kadınlar Kulübü'nden geldim dediğinizde bir indirim yapması söz konusu değildir.
Hiç bir merkeze gidince X isimli kişinin adını verdiğinizde bir indirim yapması söz konusu değildir.
Bu yönlendirme ciddi bir suçtur. Şaka gibi geliyor bazılarına ama inanın çok büyük cezası var.
Bu başlık sizin deneyimlerinizi paylaşmanız için açılmıştır, üyeleri X merkeze yönlendirme için değil.
Bu konuda son uyarımdır, tekrarı olması durumunda kalıcı olarak üyelik iptali yapılacaktır.
Mutlaka bir otokontrol sistemleri vardır diye düşünüyorum ... yani sistem devam ediyor dimi yine isim vermeden tecrübelerimizi, sorularımızı birbirimizle paylaşabiliyor muyuzBirşey sormak istiyorum. Bu dediginiz şey özel mesaj yolu ile de yapılabilir. Özel mesajlarımızı da takip ediyor musunuz?
umarım öyledir, sabahtan beri kimse yazmamış da merak ettim...Mesela benim gorustuğum bi merkez vardı hatta gittim istanbulda bire bir gorustum ve hiç memnun kalmadım bunu soyleyemıcwk mıyız ya da su an tedavı oldugum merkezden memnunum bunu soyleyemıcek mıyım? Bence bunda problem yok ismimi soyle indirim yaparlar falan denınce problem
Şikâyet ederseniz görebiliyoruz. Bu bahsettiğim olay alenen siteye yazılmış.Birşey sormak istiyorum. Bu dediginiz şey özel mesaj yolu ile de yapılabilir. Özel mesajlarımızı da takip ediyor musunuz?
umarım öyledir, sabahtan beri kimse yazmamış da merak ettim...