Evet kızlar kazenle uzun uzun konuştuk
Ben onları,onlarda beni anladı
Benim bazen dayanamayıp öfkem burayı yönetenleri zor durumda burakmakta oluyor
Sizden ricam buraya yeni katılanlar sayfayı baştan okusunlar ve aynı soruları bin kere sormasınlar
Uzun süre olanları zor durumda burakıyorsunuz,hata benim gibi eski palan içi açıp patlayanları
Ve bunuda eklemek isterim merkezden pozitivde alırsın negativde,pozitiv alıp kucağına alırsın iyi olur,negativ olursa kötü
Ama birde benim gibisi var merkezlerde negativide almış ve pozitivide görmüş.benim övkem bizi ezen doktorlaradır,yoksa negativ değil.
Lütfen yeni katılanlar eski sayfaları okumadan soru sormayın,çünkü bu işin sonu uzun süre sayfada oturanlara partlıyor.
İnsan oğlu nankör olduğunu biliyordum,ama ne yazı ki kendimle baş edemiyorum
Beni yakından tanıyan arkadaşlarım var ve nakadar ağır tempoda çalıştığımı biliyorlar
Negativle,düşükle bile canım yansada sorularınıza cevap vermişim
Bunları Allah görsün.
Çok ağır dönemde yaşıyoruz
Lütfen bir kişiyi suçlamadan önce elinizi kalbinize koyun,çünkü yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz.
Rabbim bu zor günleri tez bir zamanda dünyamızdan alsın.bizleri Aff etsin.
Korona belası tez bir zamanda gitsin başımızdan
Eski günlere dönelim
Bu mübarek cuma günü bol bol dua edelim
Kızlar rabbim hepinizi (beni seven ve sevmiyenleri) korusun🤲🤲🤲
Hoşgeldin zazacım eksikliğin çok hissedildi :)

Bu euro daha nerelere cikicak dünya yaniyor millet hala paralari Yükseltmede off allahim yardim etsin hepimize su mübarek günlerde ben bu aylarda ilk denememi yapicaktim parayi hazirladim gibi smdi ya olmazsa ya ikinciye kalirsa korkusundayim evleneli 4 yil oldu bu olaylarla artik temmuza kalirsam birde tutmazsa cevremde kimse bilmiyor zaten cok zor birde bu durumlar insanin aldigi nefesten bile bıktırıyor beterini vermesin rabbim diyorum :(

Bu euro daha nerelere cikicak dünya yaniyor millet hala paralari Yükseltmede off allahim yardim etsin hepimize su mübarek günlerde ben bu aylarda ilk denememi yapicaktim parayi hazirladim gibi smdi ya olmazsa ya ikinciye kalirsa korkusundayim evleneli 4 yil oldu bu olaylarla artik temmuza kalirsam birde tutmazsa cevremde kimse bilmiyor zaten cok zor birde bu durumlar insanin aldigi nefesten bile bıktırıyor beterini vermesin rabbim diyorum :KK43:
rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu euro daha nerelere cikicak dünya yaniyor millet hala paralari Yükseltmede off allahim yardim etsin hepimize su mübarek günlerde ben bu aylarda ilk denememi yapicaktim parayi hazirladim gibi smdi ya olmazsa ya ikinciye kalirsa korkusundayim evleneli 4 yil oldu bu olaylarla artik temmuza kalirsam birde tutmazsa cevremde kimse bilmiyor zaten cok zor birde bu durumlar insanin aldigi nefesten bile bıktırıyor beterini vermesin rabbim diyorum :KK43:
Benımde aynı şekilde evlenelı 4 yıl oldu temmuza kaldı ve tutmazsa diye düşünüyorum yine 1 sene kıbrısla ugrasıcaz Türkiyede ugrastıgım yetmezmiş gibi😣

Şimdilerde euro alma
İnşallah Rabbim bu bekleme süresinde mucizeler versin hepimize
Piyasa durduğu için euro artıyor
İnşallah inicek

Kızlar size bir şey sorucam
Yakın çevrenizde covit-19 hastalığına yakalanan varmı?

Çok şükür şuana kadar ailem akrabam çevremde kimse olmadı, Rabbim korusun inşallah hiç de olmaz.
Amiiinn
Benim tanıdığım müşterimin eşinde çıkmış.Türkiyenin sayılıp sevilen bilim adamı
Belirtileri 9 gün düşmeyen ateş ve ishal
Allah hocamıza şifa versin
Ve tüm dünyadakı hastalarada

Kızlar size bir şey sorucam
Yakın çevrenizde covit-19 hastalığına yakalanan varmı?
Maalesef var bakkalimiz olmus ayni sokakta oturuyoruz karisi iki çocuğu da olmus adam hastanede 2 tanede tanidigimizi kaybettik akrabamiz degil ama tanıdıgimiz ve cevrede duymayada cok basladik rabbim yardimcimiz olsun:(

Bizimde komsumuz görev yaptığı sağlık ocağında birinde çıkmış kendiside çok şükür testi negatif çıkmış rabbim evlerden uzak tutsun yoksa mahalleyi karantinaya alacaklardı üç gün mahalleye kontrole geldiler apartmanlarımız yanyana balkonlarımız karşılıklı 2 kere testyaptirmis çok şükür negatif çıkmış çok şükür rabbime.

Hayirli kandiller kizlar 🥰Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.
Tedavilerimiz bu durumda ertelendi Ben yazin bile baslayamayacagimizi düsünüp 2 sinde baslamam gereken ilaclarima baslamadim. Bu salginin uzun sürecegini düsünenlerdenim. tanidigim suana kadar türkiyede yasayan bir kisi tedaviyi atlatip evine gönderildi. 3 kisi hastanede tedavide ve bir kisi vefat etti. Ve bu insanlarinda aileleri evde karantinada.Malesef genc yasli tanimiyor bu virus..Ailem türkiyede aklim hep onlardaaa . Gidemiyozda heryer kapali napcaz böyle ya.
Benimde moralim cok bozukkk
Tedaviye baslayamadik ve bu virus ne biliyim ya kaldik evde isede gidemiyoruz😞 Uyu uyan temizlik yemek heb böyle gecior . Disari sadece alisverise gidip geliorum .
Rabbim kandilin hürmetine bu hastaliktan kurtarsin tüm dünyayii. Insallah en yakin zamanda hersey eskisi gibi olur. Rabbim yardimcimiz olsun insallahhh

Maalesef var bakkalimiz olmus ayni sokakta oturuyoruz karisi iki çocuğu da olmus adam hastanede 2 tanede tanidigimizi kaybettik akrabamiz degil ama tanıdıgimiz ve cevrede duymayada cok basladik rabbim yardimcimiz olsun:KK43:
Bakkalınız ve ailesi inşallah çabuk iyileşsin
Ölenlere Allahtan rahmet dileriz
Ölenlerin kronik hastalıkları varmıydı?ve yaşları kaç?

Arkadaslar benım kıbrısta 3ba ve 2 grade li 2 tane 5. Gun embrıyom var dondurulmuş. Burda bi doktor ile gorustum ve bana grade lerine takılma önemli olan grade degıl embrıyonun genetık yapısı dedı. Genetık yapısı iyi ise ne koyarsam koy tutunuyomuş. Yaşımın 30 olmasından dolayı da yumurtada genetik bozukluk olcagını dusunmuyorum dedı. Bu dogru mu bilgisi olan var mı?

Tedavilerimiz bu durumda ertelendi Ben yazin bile baslayamayacagimizi düsünüp 2 sinde baslamam gereken ilaclarima baslamadim. Bu salginin uzun sürecegini düsünenlerdenim. tanidigim suana kadar türkiyede yasayan bir kisi tedaviyi atlatip evine gönderildi. 3 kisi hastanede tedavide ve bir kisi vefat etti. Ve bu insanlarinda aileleri evde karantinada.Malesef genc yasli tanimiyor bu virus..Ailem türkiyede aklim hep onlardaaa . Gidemiyozda heryer kapali napcaz böyle ya.
Tedaviye baslayamadik ve bu virus ne biliyim ya kaldik evde isede gidemiyoruz😞 Uyu uyan temizlik yemek heb böyle gecior . Disari sadece alisverise gidip geliorum .
Rabbim kandilin hürmetine bu hastaliktan kurtarsin tüm dünyayii. Insallah en yakin zamanda hersey eskisi gibi olur. Rabbim yardimcimiz olsun insallahhh
Allahım artık eski gunlerimize donmemizi nasıp eder inşallah🤲🤲🤲 kandılınız mübarek olsun kader arkadaslarım🤲🤲

Beyzacım sen yurtdışındamısın?
Ölenin yaşı kaç?
Benim zanımca hepimiz bu virüse yakalanıcaz
Ve bünyemiz kendisi bu virüsle mücadele ederek antikor üreticek
İnşallah her kes hafif geçirsin bu hastalığı
Tabii bu benim düşüncem
Farklı düşüncelerde görmek isterdik❤️

Arkadaslar benım kıbrısta 3ba ve 2 grade li 2 tane 5. Gun embrıyom var dondurulmuş. Burda bi doktor ile gorustum ve bana grade lerine takılma önemli olan grade degıl embrıyonun genetık yapısı dedı. Genetık yapısı iyi ise ne koyarsam koy tutunuyomuş. Yaşımın 30 olmasından dolayı da yumurtada genetik bozukluk olcagını dusunmuyorum dedı. Bu dogru mu bilgisi olan var mı?
Tabii ki doğru
35 yaşa kadar yumurtalarda kromozomal terslik az görünmektedir
Bildiyim kadarıyla sperm donasyonuydu sizde
Yumurta sayısı kaç toplandı?
Kaç döllendi?

Back
X