[/Amhınıza bakılırsa biraz elınızı cabuk tutsanız iyi olur su virus olaylarından sonra vakıt kaybetmeden gidin bence🙏İnşallah tutar bılemıcem klinikten %50 ihtimal verdiler ne olacagını gorucem su virusu bi atlatsak keşke🙏 5. Gun embrıyosu benım

5.gun olmasi cok iyi. Evet bende sabırsızlanıyorum bi an önce gidebilsek keşke. Kalite arttırmak için kullandiginiz takviye ilaçlar oldu mu

5.gun olmasi cok iyi. Evet bende sabırsızlanıyorum bi an önce gidebilsek keşke. Kalite arttırmak için kullandiginiz takviye ilaçlar oldu mu
Ama her 5. Gun embrıyosuda tutmuyo işte inşallah benım tutar🙏 Bna doktorum dhea vermişti o bir hormon sormadan danısmadan kullanmayın derım q10 ve gonomax kullandım bi de dhea hormonuyla birlikte.

Dhea 3 ay kullanın diyorlar günde 3kez fakat burdaki doktorum gerek yok dedi multifer diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum bende. Havuzsisteminde yumurtalar toplandiktan sonra nasıl bi yol izleniyor

İnşallah bu sefer olacak gönülden inanıyorum evladına kavuşacaksın arkadaşım 🤲🤲🤲😍😍😍
Şuan herkes eminim aynı psikolojidedir.
Hele ben 3 gün önce şok markete gittim alışveriş yapmaya rafta pembiş ve açık mavi rengi örme yünden bebek patigi gördüm içime birden Bi heyecan geldi.
Dedim kendi kendime al kızım sen bunlardan Bi mavi Bi pembe ikiz istiyorum allahım dedim ne olur uğurum olsun bunlar dedim Rabbıme 🤲❤ eve geldim eşime gösterdim dur dedi ağlama şimdi gözlerim doldu 😔 boğazıma takildi nefesim dedim kızımız ile oğlumuzun ilk patikleri 🤲❤ kaldırdım ilk 3 sene önce ilk tüp bebekte aldığım tulumun yanına patikleri başucumda ufak sandıkta duruyorlar Bi umut 🤲❤☺
Canımsın yaa
Çok duygulandım
Rabbim seni ilk denemende bile sevindirsin
Tüm kalbimle diliyorum❤️🤲

1.17 amh ım yaşım 30. Aslında su an 3 embrıyom var 5. Gun ama havuz yapım dedım daha şansım olur dıye dusundum
Çok güzel düşündün
İmkanın varsa havuza 2-3 blastokist ekle
Amh gayet güzel
Bu evde kal günlerde arı sütü,ko q 10 ,folat,böyle takviyelerle yumurtanı güçlendir

Soyle soylım amh 1.17 fsh 7.9 lh 10 e2 66 12 yumurtam cıktı. Sadece amh olarak degerlendırılmemesi gerekıyormuş.
Önemli olan amh
Geride kalan hormonlar tedaviyle yolına giriyor
Unutma eskilerden morkanatlarımı oku,amh birin altı ve 39 yaşında,çok iyi yumurta kalitesini artırdı ve şimdi bal böreklerine kavuştu

Dhea 3 ay kullanın diyorlar günde 3kez fakat burdaki doktorum gerek yok dedi multifer diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum bende. Havuzsisteminde yumurtalar toplandiktan sonra nasıl bi yol izleniyor
Evet gunde 3 kez kullandım ama ben biraz fazla kullandım galıba kasım ayında Turkiyede tüp bebek denedım orda kullandım bi sonra subatta kıbrısa gidicem diye ocak ayından bi başladım 1.5 ay kadar yıne kullandım smdi kullanmıyorum ama duruma gore kapıların acılmasına gore kullanmak istıyorum bakalım 3 ayı da gecerse korkuyorum

Önemli olan amh
Geride kalan hormonlar tedaviyle yolına giriyor
Unutma eskilerden morkanatlarımı oku,amh birin altı ve 39 yaşında,çok iyi yumurta kalitesini artırdı ve şimdi bal böreklerine kavuştu
Fsh için hayıt otu aslan pencemı cayı içiyorum canım artık ne kadar yoluna sokar bılemıcem duzenli içiyorum, doktor herangı bı ılaç vermedı cunku.. polende sabahları 1 tatlı kaşığı alıyorum.. biesteron ne kadar sure içilmeli zazacıgım? Ben kasımda içtim bi ama cok az kasımda tüp bebek yaptrdım sonra ocak 10 gbi başladım subat sonu tup bebek oldu o zamana kadar kullandım.. mayıs ortası gbi tekrar kullansam bi sakıncası olur mu?

Hangisi daha kalitelıyse onu koyduruyosun cunku 2 kere yumurta topluyorlar hem maliyetı bi daha denemekten cok daha ucuz.. 2 kere toplandgı için havuzunda daha fazla embrıyo oluyo bu da daha fazla sans demek☺️

Fsh için hayıt otu aslan pencemı cayı içiyorum canım artık ne kadar yoluna sokar bılemıcem duzenli içiyorum, doktor herangı bı ılaç vermedı cunku.. polende sabahları 1 tatlı kaşığı alıyorum.. biesteron ne kadar sure içilmeli zazacıgım? Ben kasımda içtim bi ama cok az kasımda tüp bebek yaptrdım sonra ocak 10 gbi başladım subat sonu tup bebek oldu o zamana kadar kullandım.. mayıs ortası gbi tekrar kullansam bi sakıncası olur mu?
Biosteronu 3 ay kullan
Sabah biosteron
Gece melatonin
Biliyorum pahalı,ama bunlar ikisi sabah akşam süreçle iyi oluyor
Promotil women var toz saşe her gün bir toz suda karıştır iç
D vitaminine baktır düşük olmasın

Biosteronu 3 ay kullan
Sabah biosteron
Gece melatonin
Biliyorum pahalı,ama bunlar ikisi sabah akşam süreçle iyi oluyor
Promotil women var toz saşe her gün bir toz suda karıştır iç
D vitaminine baktır düşük olmasın
Ben biraz biesteronu fazla mı kullanmışım ? Hala kullanırsam problem yapar mı kist falan? Melatonınıde duydum ama uyku problemım olmadgı için hormon oldgu için korktum acıkcası alsam problem olur mu? D vitamınıme baktrdım iyi degerleri

Senin havuzda olan beşinci güne tam kvamına gelmiş bir embriyon var
2 grayde de olanların şansı düşük
İnan havuz yapmana sevindim😄
Aynen oyle bana daha mantıklı geldi☺️ Bi de cozduruldugunde gradelerının artma ihtimali varmış bakalım nasıl oluyo bılmıyorum.. allah hiç birimizin kucagını boş bırakmasın 🙏🙏

Amh çok düşük,ama madi ve manevi gücün varsa deneye bilirsin kendi yumurtanla
Yoksa,hazır embriyo yaptır
Antral folikul sayısına ve tedaviye başlayınca yumurta gelişimine göre hareket ederiz denildi. 0.01 le gebe kalanları düşününce şansım varmış gibi geliyor bana. Bi başlayabilseydik keşke

Ayyy ne kadar guzel yazmıssın içim kıpır kıpır oldu benımde🌹 ayyyy bende ne zaman kavuscam bebegıme diye dusun dusun butun gun başka hiç bişey yapmıyorum, bende cok istıyorum keşke ikizlerım olsa yaaaa ayyyyyy ne guzelll olur yaaa🥰

Sağol canım benim 😍
Olumlu pozitif düşünelim bundan sonra hep olacak inşallahhhh allahin izni ile 🤩 🤲✌️❤️

Enis bey ne zaman Turkiyeden tedavıye başlıcakları hakkında bilgi verdı mı canım 😃

Canım şimdi baktım WhatsApp yazışmalarimiza enis beyle en son 14 nisanda yazmış bana.
Yavaş yavaş iş yerini açmaya başlıyoruz demiş. 👍 Türkiye ile ilgilidir bişey demedi ama..

Canımsın yaa
Çok duygulandım
Rabbim seni ilk denemende bile sevindirsin
Tüm kalbimle diliyorum❤️🤲

Sende benim canımsın zaza ablacım çok çok sağol 🥰 🥰 🥰
Gözlerimi doldurdun abla 🤲 inşallah inşallah allahım isteyen mücadele eden bizim gibi herkese nasip etsin anne olmayı inşallah 🤲🤲❤️❤️

Back
X