3.500euro oradaki işlem bedeli yani sadece.
öncesinde burada hazırlık yapılıyor, ilaçlar falan. ilaveten yol - konaklama vs.
peki benim yumurtalarım burada donduruldu,burdan oraya öyle rahat götürülebiliyor mu ki acaba 🤔
Benım 4000 euro idi sperm donasyonu yani işlem bedeli... su an euro cok arttı ben yaptrdgmda 6.30 idi... hayır bıldgm kadarıyla burdan oraya göturemıyosunuz galıba bi arayıp sorun merkezlere. Benım degerlerım normal gorunuyor su anlık eger benım tutarsa daha iyi bir örnek olcam smdi öneremıyorum ne oldgnu gormedım cunku.. sizin amh fsh e2 degerlerınız ve yasınız Kaç?

3.500euro oradaki işlem bedeli yani sadece.
öncesinde burada hazırlık yapılıyor, ilaçlar falan. ilaveten yol - konaklama vs.
peki benim yumurtalarım burada donduruldu,burdan oraya öyle rahat götürülebiliyor mu ki acaba 🤔
Büyük ihtimal tutuyor dıyolar o yuzden umutlanmak istıyorum 🙏🙏 virusten dolayı gidemıyorum sonucunu bilemicem inşallah tutar 🙄

Benım 4000 euro idi sperm donasyonu yani işlem bedeli... su an euro cok arttı ben yaptrdgmda 6.30 idi... hayır bıldgm kadarıyla burdan oraya göturemıyosunuz galıba bi arayıp sorun merkezlere. Benım degerlerım normal gorunuyor su anlık eger benım tutarsa daha iyi bir örnek olcam smdi öneremıyorum ne oldgnu gormedım cunku.. sizin amh fsh e2 degerlerınız ve yasınız Kaç?
evet bir yandan da klinik bakıyorum :/
Ben geç evlenenlerdenim, yaş 38 :) erken menopoz teşhisinden ötürü apar topar yumurta toplamaya başladık evlenmeden. Tek tük toplandı ama sonra da eşim de azospermi çıktı kromozom sebepli :( ve sonra da virüs hortlayınca kafamdaki deli sorularla bir başıma kaldım:(

evet bir yandan da klinik bakıyorum :/
Ben geç evlenenlerdenim, yaş 38 :) erken menopoz teşhisinden ötürü apar topar yumurta toplamaya başladık evlenmeden. Tek tük toplandı ama sonra da eşim de azospermi çıktı kromozom sebepli :KK43: ve sonra da virüs hortlayınca kafamdaki deli sorularla bir başıma kaldım:KK43:
Bence bu sebeplerden dolayı sizde acele edın tedavıler başladgnda inşallah ne oldugnu gorucez.. az kaldı gibi duruyo🙏🙏 bende eşimle cok uğrastım hep guzel olucak dıye bekledık ama hiç bişey olmadı 5cc embrıyomuz oldu ama genetığı iyi olmadgı için tutmadı... belki burdan goturuluyodur yumurta bi sorun onu. Virüs herkesin psikolojısını bpzdu zaten

Mesela burdan bi arkadasımız bana ilk basta cok yardımı oldu Allah razı olsun ama ben don

ben sperm donasyonu yaptırdım peki yerın öbur gun eşim cocukları nufusuna alıp sonra rededebılır mı? Soyadını gerı alabılır mı?
Orda da şöyle bir durum var ; normal sartlarda evlilik birliği icerisinde doğan çocuğun babası kocadır. Ya da bosanma durumunda 300 gün icinde dogan bebegin babasi eski kocadir. Fakat baba da sonradan cocugun kendine ait olmadigini iddia ederek soy bağınin reddi davasi acabilir. Ayni zamanda cocuk kendisi de soy bağının reddi davasi acabilir.

Orda da şöyle bir durum var ; normal sartlarda evlilik birliği icerisinde doğan çocuğun babası kocadır. Ya da bosanma durumunda 300 gün icinde dogan bebegin babasi eski kocadir. Fakat baba da sonradan cocugun kendine ait olmadigini iddia ederek soy bağınin reddi davasi acabilir. Ayni zamanda cocuk kendisi de soy bağının reddi davasi acabilir.
Tesekkür ederim bilgi için... allahhhhhhhh dıyorum sadece cok fenaymış ☺️

Bence bu sebeplerden dolayı sizde acele edın tedavıler başladgnda inşallah ne oldugnu gorucez.. az kaldı gibi duruyo🙏🙏 bende eşimle cok uğrastım hep guzel olucak dıye bekledık ama hiç bişey olmadı 5cc embrıyomuz oldu ama genetığı iyi olmadgı için tutmadı... belki burdan goturuluyodur yumurta bi sorun onu. Virüs herkesin psikolojısını bpzdu zaten
Allahım dileyen & çaba gösteren herkese kısmet eder inşallah 🙏🏻 Umarım darısı başımıza 😇
Sanırım Mayıs ayında ortalık biraz daha düzelmiş olur ve bu yönde adımları atıyor olacağız daha fazla vakit kaybetmeden 🤗

Allahım dileyen & çaba gösteren herkese kısmet eder inşallah 🙏🏻 Umarım darısı başımıza 😇
Sanırım Mayıs ayında ortalık biraz daha düzelmiş olur ve bu yönde adımları atıyor olacağız daha fazla vakit kaybetmeden 🤗
Allahımdan dileğim burdaki butun arkadaslarımın tez vakıtte anne olması🙏 Eger boyle giderse bn haziran adetımle tedavıme baslıcam haziranın 10 u gbi vakit kaybetmk istemıyorum 🌸

Allahımdan dileğim burdaki butun arkadaslarımın tez vakıtte anne olması🙏 Eger boyle giderse bn haziran adetımle tedavıme baslıcam haziranın 10 u gbi vakit kaybetmk istemıyorum 🌸

Kuzum nasılsın öncelikle..
Konuştun mu gynolife ile haziran okeylestiniz mi

Kuzum nasılsın öncelikle..
Konuştun mu gynolife ile haziran okeylestiniz mi
İyiyim kuzucum vakaların bu durumu benı daha iyi ettı🥰 sende iyisindir inşallah... hayır daha konuşmadım ama burda bir arkadasımızdan duymuştum gynolife acılcak yakında dıye hatta senden bıle gormuş olablrım😃 hazirana kadar zaten coktan acılmış olur türkiyede bu kadar vaka varken burası bıle acıcak 2 haftaya. Gynolife haftaya yazım diyorum bu haftada gecsın bi haftaya yazıcam merkezlerı ne zmn acılcak bir bilgi alım dıyorum

Hepinizi çok özlemiştim,hele ki bu günlerde biz bir birimize lamızız.kızlar lütfen maske takmadan veya yüzünüzü bir şeyle kapatmadan dışarı çıkmayın
Gözlükte takın dışarıda
Artık elleri söylemiyorum bunu biliyorsunuz
Virüs partikülleri havada bir kaç saat asıldığını söylemeye başladılar
Az kaldı bu işkenceye
Rabbim büyük
Ben inanıyorum mübarek Ramazan ayında bu dert biticek
Temuz ayında inşallah güzel sonuçlarımızı paylaşıcaz
Dualarımızı bol bol yapalım
çoktan beri girmiyordum bir bakayım dedim var ne yok diye. seni görünce sevindim. hoşgeldin

İyiyim kuzucum vakaların bu durumu benı daha iyi ettı🥰 sende iyisindir inşallah... hayır daha konuşmadım ama burda bir arkadasımızdan duymuştum gynolife acılcak yakında dıye hatta senden bıle gormuş olablrım😃 hazirana kadar zaten coktan acılmış olur türkiyede bu kadar vaka varken burası bıle acıcak 2 haftaya. Gynolife haftaya yazım diyorum bu haftada gecsın bi haftaya yazıcam merkezlerı ne zmn acılcak bir bilgi alım dıyorum
Canım gynolife mayısta açılıyor enis bey öyle dedi yinede bir sor sen yinede rabbim ınsallah tez zamanda bu virüsten bizi kurtarır.🤲🤲🤲

Canım mayısta acılması birseyi degistırmıyor ki, ülkeden öıkamıyoruz ki:((
Ama yıne de moral oluyor..

Back
X