Tesekkur ediyorum canim benim cevabiniz icin insallah herkez icin hayirli olur rabbim kimseyi bos dondurmesin bende ozel hastaneye gidiyorum dokrorum prof benimde bakalim pazartesi ne diycek hayirlisi insallah
merhaba çok duygusal bir hamilelik olmuş sizin ki.8. donasyon da yani ciddi bir savaşçının bebeği geliyor tebrik ederim yanaklarınızdan öpüyorum.çünkü aynı yaştayız . korkularım var demişsiniz.bebek doğunca sütünüz gelince vücut gençleşiyor (44 yaşının başlarında anne oldum-benim adetim çok azdı düzeldi doğumdan sonra .. hayır bu saatten sonra adet olmasada olurdu :)) fakat sütünüz gelince eminim vücutta bazı hormonlar gençlik halinize dönüyor)
sadece göbeğinizi doğumdan sonra bağlamayı unutmayın bu yaşta göbek kaldı hep.
bebeğiniz sağlıkla doğacak inşallah buna inanın.doktorunuz ikili testte ultrasonla bebeğe bakıp ikili testin kanla bakılanını istemiyor..benim doktorum öyle yaptı.ikili testi ultrasonla bakıp bitirdi.benim kendi yumurtam bu arada donasyon sanılıyor haklı olarak buradan mesaj attığımda.ama bende kaderdaşınızım.
ayrıca buradaki herkesin dikkat etmesi gerek özel bir hastanede iyi bilinen fazla isim abartmadan bütçenize uygun özel hastanede doğum yapmanız.hamilelik takiplerinizi bu doktorla sürdürmeniz.ben tamamlayıcı hamilelik sağlık sigortası yaptım.medicalparkta doğum spinal sezeryanla oldu.muayeneler rahat doğum rahat herşey mükemmeldi.
ama bu konu çok önemli.40 yaş üzeri bebekleri çok değerli gereken özen gösterip takdiri Allaha bırakmalı.bence emeklerimiz boşa gitmeyecektir.
Son olarak
E
ennurelif
biliyorsundur sizin nift test yaptırmanız yeterli ikili teste gerek yok sizlere de Allah bebeğinizi en kısa sürede versin