İlk defa oldu canım, dr cumartesi gordu evet ince dedi.. bende dedm suan sıyah geliyor ama bikac gune aktıf kanamaya gecer dedim ama aktifleşmedi.. o sıyah kan da gitti, şaşkınım🙄
Ozaman sorun hormonlarda
Üzülme öbür siklüste her şey yolunda olucak
Bir sürü stres çektik bu dönemlerde
Benimde adet olmuyor artık 40 gün oldu

canımm hoş geldin iyiyim çok şükür sen nasılsın bizde aynen tedaviyi durdurduk yollar acılınca artık hiç bir şey diyemiyoum nasipte kısmetde varsa ukrayna ya devam cnm inan seni görünce çok sevindım işe tam anlamıyla geri döndüm çok karışık çalışıyoruz bir acıyoruz bir kapatıyoruz ondan yoktum ama sizleri hiç bir zaman unutmadım arkadaşım
Benim iş rejimimi görsen ağlarsın
Şu an canı sıkılan eczaneye geliyor😂😂

teşekkür ederim cnm benim bu sefer onuda deniyeyim ama sankı bu sefer ukraynada nadiya klinik te başlamiştım tedaviye bu virüs olunca ilaçları bırak dendi inanırmısınız tam 7 gün kanama yaşadım normalde 3 gün zor oluyordu oda ilaçla ogul otu bir adıda melissa çayı olabilirmi acaba

Herseyin hayirlisi olur insallah. Evet melisa cayi. 7 gün kanama olmasida kalinlasmis oldugunu gösteriyo kismet iste bu durum herseyi durdurdu saglik olsun artik ne diyelim hakkinda hayirlisi canim

Haberleri izlediniz mi normalleşme 4 aşamada olcakmış yurt dışı uçuşlar bu aşamanın 4. Aşamasındaymış. Ocak ayı gibi öngörüyolar. Ben mi yanlış anladım diye kendimden şüphe duydum

Haberleri izlediniz mi normalleşme 4 aşamada olcakmış yurt dışı uçuşlar bu aşamanın 4. Aşamasındaymış. Ocak ayı gibi öngörüyolar. Ben mi yanlış anladım diye kendimden şüphe duydum
Evet bende dınledım ama ydısı olarak kıbrısı almıyorlar bence zaten vaka sayısı yok daha cok avrupa gibi gelıyor bana avrupa yıkılıyor bu sekılde onlara kapıları acmazlar🤷🏻‍♀️

Kıbrıstaki merkezle konuştugumda en gec haziran ortası beklıyoruz demişti bir bıldıklerı vardır elbet diye dusunuyorum

Atv haberde de de uçuş takvimini açıklamış thy yurtiçi için haziran temmuzdan itibaren yurtdışı da temmuz aşamalı bir şekilde açılıyor demişler.

Atv haberde de de uçuş takvimini açıklamış thy yurtiçi için haziran temmuzdan itibaren yurtdışı da temmuz aşamalı bir şekilde açılıyor demişler.
Anlayamadım canım haziranda mı temmuzda mı aşamalı acılcakmış? Bana haziran gbi korona olmayan ülkelere acılır gbı gelıyo. Bi de ekonomisini süşünler kıbrısın sonucta bıze baglı kıbrıs

Baktım gemıye 17 mayıs pazar gununden itibaren gidiş var canım
Anlayamadım canım haziranda mı temmuzda mı aşamalı acılcakmış? Bana haziran gbi korona olmayan ülkelere acılır gbı gelıyo. Bi de ekonomisini süşünler kıbrısın sonucta bıze baglı kıbrıs
Temmuz için Aşama aşama her şehir hangi ay yayınlanmıştı. Tel aviv afganistan vs. Yurt içi için de haziran dedi sanırım kıbrıs da yurtiçi kategoride.

Back
X