Zaten hamile kalamayan donasyonla hamile kalan biri bu konu hakkında zaten kararını vermiştir. Bir mesaj okudu diye çocuk düşmez ya da bunun sorumlusu mesajı yazan olmaz. Bir mesaji çocuk kaybetmekle iliskilendirmeniz oldukça saçma. Araştırıp gelsin demişsiniz . Donasyon nedir nerde yapilir diyenle, donasyon hakkındaki dini görüş nedir demek arasında bence hiç bir fark yok. İkisi de aynı konuda fikir alışverişi yapma ve kendi görüşünü açıklama . Ayrıca şunu da belirteyim zaten donasyon konusunda yönlendirme yapmak zaten suç , kanunda cezası var. Herkes kendi kararını verir ama herkes de görüşünü açıklayabilir .
Çok merak ediyorum sizin çocuğunuz varmı ve neden buradaki insanları üzmek için böyle şeyler söylüyorsunuz kimse bu kararı keyfinden almıyor çoğumuz uzun yıllar evliyiz ve inanin bana kimse bu duruma düşmek istemez herşey imtihan ,kimseye neyin doğru neyin yanlış olduğunu da öğretmek kimseye düşmez velevki herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor,bilmese bile araştırmayida herkes biliyor ,eğer bir anne iseniz Rabbim evladinizin güzel günlerini göstersin eğer ki değilseniz bırakın insanlar ve kendim için diyorum zaten yeterince yaraliyiz burası destek olma ve tecrübe paylaşımı yeri buraya girip azda olsa kendimize umut arıyoruz daha fazla çıkmaza girmek için değil...

Çok merak ediyorum sizin çocuğunuz varmı ve neden buradaki insanları üzmek için böyle şeyler söylüyorsunuz kimse bu kararı keyfinden almıyor çoğumuz uzun yıllar evliyiz ve inanin bana kimse bu duruma düşmek istemez herşey imtihan ,kimseye neyin doğru neyin yanlış olduğunu da öğretmek kimseye düşmez velevki herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor,bilmese bile araştırmayida herkes biliyor ,eğer bir anne iseniz Rabbim evladinizin güzel günlerini göstersin eğer ki değilseniz bırakın insanlar ve kendim için diyorum zaten yeterince yaraliyiz burası destek olma ve tecrübe paylaşımı yeri buraya girip azda olsa kendimize umut arıyoruz daha fazla çıkmaza girmek için değil...
Katılıyorum sana canım yaşamayan bizim durumu anlamaz bekara koca boşamak kolay bu senin düşüncen yapmak istemezsen yapma kimse seni zorlanmıyor ya da bu foruma katılma biz istiyoruz ve başarıcaz insanların morelini bozmana gerek yok umarım sende birgün anneliği tadarsın bizde bizde çok istemiyoruz bu durumu ya evlatlık olucak ya bu ben bunu seçtim

Katılıyorum sana canım yaşamayan bizim durumu anlamaz bekara koca boşamak kolay bu senin düşüncen yapmak istemezsen yapma kimse seni zorlanmıyor ya da bu foruma katılma biz istiyoruz ve başarıcaz insanların morelini bozmana gerek yok umarım sende birgün anneliği tadarsın bizde bizde çok istemiyoruz bu durumu ya evlatlık olucak ya bu ben bunu seçtim
İnşallah tüm isteyen ve buradaki arkadaşlara Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder 💕

Merhaba kızlar uzun zamandır bişey yazmasamda bütün yazılanları okuyorum. zor bir süreçten geçiyoruz bu zorluklarda bizim sınavımız maalesef. Her okuduğumda herbirinize ayrı ayrı dua ediyorum, Allahım hepinizin yolunu açık etsin, geç olsun ama güç olmasın 🙏
Biz çok şükür riskli haftaları atlattık psikolojik olarak artık biraz daha rahatım. Benim için çok mu çok zor bir süreçti ama değer mi? inanın sonuna kadar değer. Allahım bu duyguyu en kısa sürede hepinize yaşatsın 🙏
Bu arada 31. Haftaya girdik bebeğin gelişim maşallah çok iyi. Doktor 38+ alırız dedi. İnşallah okadar bekler benim minnoş🙏

Merhaba kızlar uzun zamandır bişey yazmasamda bütün yazılanları okuyorum. zor bir süreçten geçiyoruz bu zorluklarda bizim sınavımız maalesef. Her okuduğumda herbirinize ayrı ayrı dua ediyorum, Allahım hepinizin yolunu açık etsin, geç olsun ama güç olmasın 🙏
Biz çok şükür riskli haftaları atlattık psikolojik olarak artık biraz daha rahatım. Benim için çok mu çok zor bir süreçti ama değer mi? inanın sonuna kadar değer. Allahım bu duyguyu en kısa sürede hepinize yaşatsın 🙏
Bu arada 31. Haftaya girdik bebeğin gelişim maşallah çok iyi. Doktor 38+ alırız dedi. İnşallah okadar bekler benim minnoş🙏
İns canım senin yumurta donasyon mu

merhaba ne güzel bir haber çok sevindim sizin için..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK66: bebeğinizi zamanı gelince kucağınıza alın inş.hep yatarak mı bugünlere geldiniz rahim ağzı dikilmesi gerekenler var siz o grupta değilsiniz değil mi ? ben inanın bunu merak ettim sizde var mı diye.sizi ve eski mesajlarınızı biliyorum böyle birşey yoktu.neyse bebişin gelmesine halen var yazın sıcaklarda bekliyoruz inş. kızınız mı oğlunuz mu geliyor :KK25::KK68:

canım sizdeki sorun neydi takip ediyorum ama aklımdan çıkıyor benim yumurta sayım az eşimde de sperm dna hasarı var
[/QUO
ohhhhh çooook şükür hep seni merak etmiştim çok ama çok sevindim hayırlısı ile az kaldı kavuşacaksın evladına sevgiyle kal cnm benim

Kızlar ben normal de brissh gitcektüm ama bugün hit yazdım hemen cevap veriyorlar diğeri ilgi yok yazıyorsun 2 gün sonra arıyor kafam karışık bu eura da kaldı başını gidiyor napcam bilmiyorum
Evet euro cok fena oldu ya napıcaz bılmıyorum Allah bilir ilaç fiytlarıda yükselmiştir belki🙄 ucak biletlerınıde pahalıya satcaklarmış baya dıye duydum hadi hayırlısı😣 zaten sehirler arası otobus biletleri 400 lirayı bulmuş

merhaba ne güzel bir haber çok sevindim sizin için..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK66: bebeğinizi zamanı gelince kucağınıza alın inş.hep yatarak mı bugünlere geldiniz rahim ağzı dikilmesi gerekenler var siz o grupta değilsiniz değil mi ? ben inanın bunu merak ettim sizde var mı diye.sizi ve eski mesajlarınızı biliyorum böyle birşey yoktu.neyse bebişin gelmesine halen var yazın sıcaklarda bekliyoruz inş. kızınız mı oğlunuz mu geliyor :KK25::KK68:
Evet canım benim hep yatarak geçti ilk bebeklerim erken doğum olduğu için zaten riskliydi birde bu hamileliğimde de çok kanamam oldu plesanta previa dendi. Her nekadar daha iyi olsam da bu defa da korkumdan kalmıyorum 🙈
Rahim açıklığı olmadı çok şükür rahim dikilmesine gerek kalmadı.
Cinsiyeti de oğlan, Allahım inşallah hepinizin yolunu açık etsin bu süreç bitince işleriniz su gibi aksın kolaylıkla geçsin, sıra ile güzel haberlerinizi alalım🙏

Esra kimsenin etkisinde kalma derim tamamen kendi mantiginla ve icgüdünle merkeze karar ver derim.sahsen ben hislerime hep güvenmisimdir mesela sende biyere karar verirsin mantiken ama icinden bir his kücük kücük hayir der gibi olurya hemen icgüdüne ses ver inan hisler cok sey anlatir aslinda. Umarim tedavin iyi gecer ve o cift cizgiyi görürsün

Evet canım benim hep yatarak geçti ilk bebeklerim erken doğum olduğu için zaten riskliydi birde bu hamileliğimde de çok kanamam oldu plesanta previa dendi. Her nekadar daha iyi olsam da bu defa da korkumdan kalmıyorum 🙈
Cinsiyeti de oğlan, Allahım inşallah hepinizin yolunu açık etsin bu süreç bitince işleriniz su gibi aksın kolaylıkla geçsin, sıra ile güzel haberlerinizi alalım🙏
evet sevindim öyle bir sorun değilmiş öpüyorum :KK68:

Hayaalll canım arkadaşım çok zor günler geçirdin
Çok şükür bu gününe
Okadar mutlu oldum senin bu günlerine
Az kaldı oğluşini kucağına almana
İnşallah bundan sonra her şey yağ gibi gider🤲❤️😘

Kızlar ben normal de brissh gitcektüm ama bugün hit yazdım hemen cevap veriyorlar diğeri ilgi yok yazıyorsun 2 gün sonra arıyor kafam karışık bu eura da kaldı başını gidiyor napcam bilmiyorum
Seçim senin
Karışamayız işine
Ama ben halil beyim merkezinden memnun kalmadım

Hayalet, senin kaçıncı denemendi neredeydi tedavin???
Ha bi de kac yaşındasın arkadasım🧿🧿🧿
Allah bagıslasın, saglıkla, huzurla olsun doğumun🧿🧿🧿

Arkadaşlar nasılsınız. Ben bugün ilaçlı rahim filmi çektirdim. Görüştüğüm merkezler gerek yok demişti ama iyiki de çektirdim çünkü sağ tupte sorun çıktı. Görüntüleri murat beye gönderdim. Yumurta toplamadan sonra laparoskopi onerdi. Sonrasında donmus embriyo transferi yaparız dedi. Böyle bi durumla karşılaşan var mı aranızda.

Hadi bakalım inşallah 12 gunu beraber beklıcez guzel haberlerle gelsin☺️🙏🙏 bende hormon testlerımı bi daha yaptrcam bu ay bir problem var mı önlemimi alım
Canım inşallah hayırlı haberlerimizi alırız bende hormon testlerimi yeniletecegim benim yaşadığım şehirde hastaneler hasta kabul etmeye başladı ben özel bir klinikte yaptıracam doktorum çağırdı orda çalışıyor historoskopini yapalım dedi ama ben yinede mayıs sonunu bekliycem burda yasaklar kalktı çok şükür haftasonlari yasak olmayacak haftaya cumartesi gidecem testlerimi yaptırmaya ınsallah canim seninde güzel haberlerini alırız hepimiz artık anne olalim.

Back
X