Aminnnnnnn rabbimTesşekkür ederim Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnnn rabbimTesşekkür ederim Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Canım aynen sana katılıyorum euro 8 olucak yakında nerdeyse bu merkezler için büyük fırsat.fiat düşer ınsallah.oyle umut ediyorum.Evet euro cok fena oldu ya napıcaz bılmıyorum Allah bilir ilaç fiytlarıda yükselmiştir belkiucak biletlerınıde pahalıya satcaklarmış baya dıye duydum hadi hayırlısı
zaten sehirler arası otobus biletleri 400 lirayı bulmuş
İnşallah tüm isteyen ve buradaki arkadaşlara Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder![]()
Bence hiç vakıt kaybetmeden yumurtanı toplattır embrıyonu dondur ondan sonra tüplerine baktrırsın cunku kadınlarda her gecen gun bizim aleyımızeArkadaşlar nasılsınız. Ben bugün ilaçlı rahim filmi çektirdim. Görüştüğüm merkezler gerek yok demişti ama iyiki de çektirdim çünkü sağ tupte sorun çıktı. Görüntüleri murat beye gönderdim. Yumurta toplamadan sonra laparoskopi onerdi. Sonrasında donmus embriyo transferi yaparız dedi. Böyle bi durumla karşılaşan var mı aranızda.
Anladığım kadarıyla hidrosalpinks çıkmış sağ tüpteArkadaşlar nasılsınız. Ben bugün ilaçlı rahim filmi çektirdim. Görüştüğüm merkezler gerek yok demişti ama iyiki de çektirdim çünkü sağ tupte sorun çıktı. Görüntüleri murat beye gönderdim. Yumurta toplamadan sonra laparoskopi onerdi. Sonrasında donmus embriyo transferi yaparız dedi. Böyle bi durumla karşılaşan var mı aranızda.
Evet aynen canım. Öncelikle yumurta toplatip sonra tuplere bakicam. İnşallah herşey yolunda giderBence hiç vakıt kaybetmeden yumurtanı toplattır embrıyonu dondur ondan sonra tüplerine baktrırsın cunku kadınlarda her gecen gun bizim aleyımıze
Evet öyle gerçekten. Şimdi de şöyle bi sorun var. Gynolife hidrosalpenks diyor ve laparoskopi öneriyor ama düşündüğümdiğer merkez sıkıntı yok diyor. Burda güvendiğim bir hekim de gynolife ile aynı fikirde. Gel de karar ver şimdi merkez konusundaAnladığım kadarıyla hidrosalpinks çıkmış sağ tüpte
Bak gördünmü iyikide yaptırdın hsg yi
Yapmasaydın öylece transferin olucaktı ve içine konulan embriyolar ölücekti![]()
Amin. Allah razı olsun. Rabbim evladına tez zamanda şifa versin. Sağlıkla ve mutlulukla kalın.Arkadaşlar slmlar eskilerden kimler burada bilemiyorum. inşallah pozitifi gören çok annemiz vardır sayfaları okumak isterdim ama çok vaktim olmuyor maalesef . öncelikle bu formu bulup takip ederek hem pisikolojik olarak hemde burada arkadaşların anlatım deneyim tecrübelerinden çok fayda gördüğümü belirteyim 3 tup bebek 2 aşılama sonrası negatif gördükten sonra donasyon olmaya karar verdim ve bu formdaki arkdaşları takip ederek kafamda bu fikri netleştirdim 2018 temmuz gynolifede donasyon oldum pozitif derken degerlerim düşmeye başlayınca paniklemiştim ve 2 haftada agır bi kanama geçirdim ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR kuzum beni bırakmadı 37 haftada sezeryanla doğum yaptım dünya tatlısı bir kızım oldu Hayatım degişmişti sanki mutluluğun bu kadar güzel bir duygu oldugunu bile unutmuştum çünki hep iğne ilaç dr tedavi onu yemeyim bunu içmeyim çevredeki insanların baskıcı tutumu vs maddi manevi tükenmiştim AMA o minicik kuzumu kucagıma aldığımda herşeye degdiğini anladım şimdi kuzum 13 aylık yavaş yavaş yurumeye başladık Dogum sonrası 2. ayımızda besin allerjisi teşhisi kondu hep özel beslenme hep özel bakım halindeyiz ama olsun öncesi o kadar çok sıkıntılarla mücadele ettim ki kuzumu kucagıma almak için, şimdide onun saglığını düzene sokmak için canla başla mücadele ediyorum bu nedenle bu formdanda maalesef uzak kaldım eski arkadaşlarıma minnettarım yeni ve eski tüm arkadaşlarada bu yoldaki mücadelelerinden asla vazgeçmeyin demek istiyorum hayat bi savaş sonuçta bu savaşı azmeden kazanır unutmayın Allahım bu mübarek gecede isteyen uğraşan tüm kadınlarımızı anne olmayı nasip etsin inşallah ve bu korona illetinden hepimizi korusun Selamlar ve sevgilerimle
Bence sıkıntı var hemde büyükEvet öyle gerçekten. Şimdi de şöyle bi sorun var. Gynolife hidrosalpenks diyor ve laparoskopi öneriyor ama düşündüğümdiğer merkez sıkıntı yok diyor. Burda güvendiğim bir hekim de gynolife ile aynı fikirde. Gel de karar ver şimdi merkez konusunda
Adınıza çok sevindim canım kardeşimArkadaşlar slmlar eskilerden kimler burada bilemiyorum. inşallah pozitifi gören çok annemiz vardır sayfaları okumak isterdim ama çok vaktim olmuyor maalesef . öncelikle bu formu bulup takip ederek hem pisikolojik olarak hemde burada arkadaşların anlatım deneyim tecrübelerinden çok fayda gördüğümü belirteyim 3 tup bebek 2 aşılama sonrası negatif gördükten sonra donasyon olmaya karar verdim ve bu formdaki arkdaşları takip ederek kafamda bu fikri netleştirdim 2018 temmuz gynolifede donasyon oldum pozitif derken degerlerim düşmeye başlayınca paniklemiştim ve 2 haftada agır bi kanama geçirdim ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR kuzum beni bırakmadı 37 haftada sezeryanla doğum yaptım dünya tatlısı bir kızım oldu Hayatım degişmişti sanki mutluluğun bu kadar güzel bir duygu oldugunu bile unutmuştum çünki hep iğne ilaç dr tedavi onu yemeyim bunu içmeyim çevredeki insanların baskıcı tutumu vs maddi manevi tükenmiştim AMA o minicik kuzumu kucagıma aldığımda herşeye degdiğini anladım şimdi kuzum 13 aylık yavaş yavaş yurumeye başladık Dogum sonrası 2. ayımızda besin allerjisi teşhisi kondu hep özel beslenme hep özel bakım halindeyiz ama olsun öncesi o kadar çok sıkıntılarla mücadele ettim ki kuzumu kucagıma almak için, şimdide onun saglığını düzene sokmak için canla başla mücadele ediyorum bu nedenle bu formdanda maalesef uzak kaldım eski arkadaşlarıma minnettarım yeni ve eski tüm arkadaşlarada bu yoldaki mücadelelerinden asla vazgeçmeyin demek istiyorum hayat bi savaş sonuçta bu savaşı azmeden kazanır unutmayın Allahım bu mübarek gecede isteyen uğraşan tüm kadınlarımızı anne olmayı nasip etsin inşallah ve bu korona illetinden hepimizi korusun Selamlar ve sevgilerimle
Teşekkür ederim arkadaşım, amin inşallahHayalet, senin kaçıncı denemendi neredeydi tedavin???
Ha bi de kac yaşındasın arkadasım
Allah bagıslasın, saglıkla, huzurla olsun doğumun![]()
Canım bende oldum hidrosalpinks ameliyatı geçmişte benim iki tüpümü aldılar çok çektim ben bundan iyi bir doktor bulmamda önemli sana bunları akıl vermek için söylemiyorum sakın beni yanlış anlama ben yıllarca çok sıkıntı çektim bundan o yüzden söyledim sana ınsallah bu sıkıntıdan kurtulursun canim ve biran önce tedavini olursun ve yavruna kavuşursun insallahhh canim gelmiş geçmiş olur inşallah.Evet öyle gerçekten. Şimdi de şöyle bi sorun var. Gynolife hidrosalpenks diyor ve laparoskopi öneriyor ama düşündüğümdiğer merkez sıkıntı yok diyor. Burda güvendiğim bir hekim de gynolife ile aynı fikirde. Gel de karar ver şimdi merkez konusunda
Yoksa size hidrosalpenks ameliyatı olmadan mı transfer yapıldıCanım bende oldum hidrosalpinks ameliyatı geçmişte benim iki tüpümü aldılar çok çektim ben bundan iyi bir doktor bulmamda önemli sana bunları akıl vermek için söylemiyorum sakın beni yanlış anlama ben yıllarca çok sıkıntı çektim bundan o yüzden söyledim sana ınsallah bu sıkıntıdan kurtulursun canim ve biran önce tedavini olursun ve yavruna kavuşursun insallahhh canim gelmiş geçmiş olur inşallah.![]()
Yok canim ben 8 yıl önce ilk evlendiğim sırada cıktı bende. evlendikten 1 sene sonra cıktı bebegim olmadı doktor doktor gezdim bir kişide demedi hidroselpinks var bile demedi kimse bilemedi en sonunda bir doktor bilmişti çok uğraştık canim benim tüplerim iyice şişmiş ti denemelerim oldu olmadı aralarda doktor bana ameliyat olmazsan tup bebek dahi tutmaz demişti ameliyatı oldum tup bebek denemem oldu başarısız oldu yumurta çıkmadı büyümedi meğersem menapoz olmuşum erken menapoz donasyana sonra karar verdik ilk denemem olumsuz oldu böyle canim hidrosalpinks çok etkiliyo vücudu tüplerim bitmişti benim ben son haddine gelmiştim aynı zamanda içindeki sıvı yumurtamın birini çürütmüştü rabbim evlerden uzak tutsun hiç korkma hiç üzülme ben çok ağlamıştım iyi bir doktor buldum özelde mecbur alındı benim tüplerim ama inan şimdi olsa sagligim için inan ameliyat olurdum .ki benim çok ameliyat geçmişim olmasına rağmen ister istemez insan tedirgin oluyor ama alındı çok şükür kurtuldum.insallah canim rabbimden dileğim sende iyi olacaksın hiç sıkma caniniYoksa size hidrosalpenks ameliyatı olmadan mı transfer yapıldı
Tradiaos arkadasın anlattgına gore bıraz önemli bişey nasıl diğer merkez bişey olmaz dıyo anlayamadım. İnsan hayatıyla oynuyorlar insanlıkta kalmamış artık inanamıyorum ya para için...Yoksa size hidrosalpenks ameliyatı olmadan mı transfer yapıldı
Yumurtalıklarda sorun var mı ? Zarar vermiş miYoksa size hidrosalpenks ameliyatı olmadan mı transfer yapıldı
Yumurtalıkarda sorun yokYumurtalıklarda sorun var mı ? Zarar vermiş mi
Amin canım inşallah hallolur çarçabuk. Tedirginim çok. Zaten Kıbrıs süreci yeterince zor üstüne bu problemler koyuyor insanaYok canim ben 8 yıl önce ilk evlendiğim sırada cıktı bende. evlendikten 1 sene sonra cıktı bebegim olmadı doktor doktor gezdim bir kişide demedi hidroselpinks var bile demedi kimse bilemedi en sonunda bir doktor bilmişti çok uğraştık canim benim tüplerim iyice şişmiş ti denemelerim oldu olmadı aralarda doktor bana ameliyat olmazsan tup bebek dahi tutmaz demişti ameliyatı oldum tup bebek denemem oldu başarısız oldu yumurta çıkmadı büyümedi meğersem menapoz olmuşum erken menapoz donasyana sonra karar verdik ilk denemem olumsuz oldu böyle canim hidrosalpinks çok etkiliyo vücudu tüplerim bitmişti benim ben son haddine gelmiştim aynı zamanda içindeki sıvı yumurtamın birini çürütmüştü rabbim evlerden uzak tutsun hiç korkma hiç üzülme ben çok ağlamıştım iyi bir doktor buldum özelde mecbur alındı benim tüplerim ama inan şimdi olsa sagligim için inan ameliyat olurdum .ki benim çok ameliyat geçmişim olmasına rağmen ister istemez insan tedirgin oluyor ama alındı çok şükür kurtuldum.insallah canim rabbimden dileğim sende iyi olacaksın hiç sıkma canini
Ay cok şükürYumurtalıkarda sorun yok