Ya
ben hiç bilmiyorum canım
Tlfdan giriyorum onun için mi beceremedim.
Dosya ekle kısmına basıyorum.
Hiç bişey acilmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya
ben hiç bilmiyorum canım
Blue canım elinde o liste varsa bana yollayabilirmisinBiz fotoğraf yollamadık. Bize bir liste yolladılar özelliklere dair. Ordan istediğimiz özellikleri seçtik. O özelliklere uyan donor listesini yolladılar bize. Ben çok geniş bir aralıkta seçim yaptım yani 3-4 farklı ırk seçtim fiziksel ozelliklerde cok asiri ayrintiya girmedim buna rağmen sadece 5 aday çıktı karşıma. Yani öyle çok sınırsız bir aday listeleri yok seçicilik olayını fazla abartmamak lazım. Sonra o 5 kişiden özelliklerini en beğendiğimi seçtim. Sadece fiziksel değil sosyal, karakter, eğitim gibi her bilgileri var. Ama şöylede yapılabilir. Mesela 5 aday çıktıktan sonra merkeze kendo fotonuzu yollarsınız ve siz bana en çok benzeyenini secermisiniz dersiniz
Merhaba. Rahim filmi çektiricektiniz sanırım. Çektirdiniz miCanım yolla bekliyorum lütfen
Zaza teşk ederim canım darısı sana ve diğer anne adaylarına RABBİM sizlerinde savaşında yüzünüzü güldürsün inşallah güzel haberini okurum bunu canı gönülden diliyorumAdınıza çok sevindim canım kardeşim
Rabbim yavrunu korusun❤
Canım banada yollayabilirmisin listeyi
Ben diğer ark. Tlf numarasıyla WhatsApptan yolladım. Listeyi burdan ek olarak beceremedim yollamayı.
Bilginiz olsun diye yazdım.
Tamam gerek kalmadı , sağolsun mevsimyaz arkadaş yollamış.
Hayır henüz çektirmedim şu olaylar bi bitsinMerhaba. Rahim filmi çektiricektiniz sanırım. Çektirdiniz mi
Merhaba.Sprem donasyon ile ikizlerime kavuştum.Murat hocayı minnetle anıyorum.Benim amh ım düşüktü .0.35 39 yaşındaydım. 1 bebeğe hamile kalma olasılığım %10 dü..Rabbime şükür. Gynolife da ilk denememdi.Öncesinde 1 kerede dr firdevs uğuz da denedim hiç memnun kalmadım. Seninde hakkında hayırlısı olsun.Merhaba. Sperm donasyonu yaptırmış siniz. Bizde de aynı sorun var ve gynolife seceneklerim arasında. Sizin amh kaçtı ve ilk deneme de mi hamile kaldınız
Amin inşallah teşekkür ederim. Sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Siz havuz mu yaptırdınız yoksa bir kez yumurta toplatip mı denedinizMerhaba.Sprem donasyon ile ikizlerime kavuştum.Murat hocayı minnetle anıyorum.Benim amh ım düşüktü .0.35 39 yaşındaydım. 1 bebeğe hamile kalma olasılığım %10 dü..Rabbime şükür. Gynolife da ilk denememdi.Öncesinde 1 kerede dr firdevs uğuz da denedim hiç memnun kalmadım. Seninde hakkında hayırlısı olsun.
4 yumurtam vardı.4 ü toplandı.3 tanesi 3.gün transfer eďildi.2 sı tutundu.Amin inşallah teşekkür ederim. Sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Siz havuz mu yaptırdınız yoksa bir kez yumurta toplatip mı denediniz
Ne güzel. Çok şanslısınız 4 yumurta ve 3.gün embriyo su. Harika4 yumurtam vardı.4 ü toplandı.3 tanesi 3.gün transfer eďildi.2 sı tutundu.
Insallah kardeşim darısı bizlerin başınaEvet toplam 4 dondurulmusum vardı. Ilk ve en iyi kalitede olan tek olarak yerleştirildi ve kimyasal oldu. Kalan 3 tanenin hepsini istedim zaten 1inin kalitesi kötüydü. O 3 tanedende biri tutundu.
Amin kardeşim amin inşallah 2 tane donmus var benimde ınsallah 2 sinden vazgeçtim ınsallah biri tutar ınsallah darısı hepimizin başına.Amin canım teşekkür ederimçok geçmiş olsun ve en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah
![]()