- 7 Kasım 2019
- 293
- 1.374
- 43
rica etsem bana da yollar mısınız :)İsteyenlere yolladim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica etsem bana da yollar mısınız :)İsteyenlere yolladim
İsteyenlere yolladim
Canım sordum 1 temmuz da açılacakmıdr. sorsana cnm daha yi bilgi alabilirsin ama bildiğim kadarıyla daha kapılar kapalı
Canım indirim yapmıyorlarmi ısrar et lütfen ben de gynolifte tedavi görüyorum ilk tedavimde 5000 euro demişlerdi ben indirimde ısrar ettim 4500 euro ödedim ben öbür tedavilerim icinde indirim aldım lütfen sende indirim iste canim ısrar etBeni de geçen gynolifetan aradılar 13 haziran gibi yolların açılmasını bekliyoruz, Kıbrıs’ta bu konuda çok sıkıntı yaşanmadı dediler. Fiyatları yine sordum ama aldığım cevap yine aynı oldubiz zatrn hep 5000 euro alıyoruz dedi.
Canım söylediğin çok iyi oldu çok teşekkür ederim. Bana normalde 6000 di ama gelince görüşelim dediler. Ben de başka merkezler 5000 deyince bizde de öyle olur dedi. Bir de ben ngs istiyorum embriyolara genetik inceleme yapılsın diye, ona da 2500 euro dedi embriyo başı, bu inanılmaz yüksek bir rakam. British aynı işleme 500 euro istedi embriyo başına anlamadım ben bu işi. Şu an tek beklediğim yolların açılması , eşimle de konuştuk madem bu kadar para verilecek uzaktan uzağa olmasın dedik. Gidip doktorlarla birebir görüşüp içimize sinenen gitmeye karar verdik. Zaten hep 2 merkez arasındayım british ve gynolife ama geçen kolon hastanesini de meraktan aradım zehra hanımdı yanlış hatırlamıyorsam o kadar güzel ilgilendiki hatta sonrasında da birkaç kere aradılar gidip yerinde görmek en güzeli diye düşünüyorum artık. Hayırlısı hakkımızdaCanım indirim yapmıyorlarmi ısrar et lütfen ben de gynolifte tedavi görüyorum ilk tedavimde 5000 euro demişlerdi ben indirimde ısrar ettim 4500 euro ödedim ben öbür tedavilerim icinde indirim aldım lütfen sende indirim iste canim ısrar et
Canım benim nereyi seçersen ınsallah hayırlısı olur en güzelini yapıyorsun yerinde görmek daha iyi galiba ınsallah içine sinen yeri seçersin hakkımızda hayırlısı ınsallah anne oluruz.Canım söylediğin çok iyi oldu çok teşekkür ederim. Bana normalde 6000 di ama gelince görüşelim dediler. Ben de başka merkezler 5000 deyince bizde de öyle olur dedi. Bir de ben ngs istiyorum embriyolara genetik inceleme yapılsın diye, ona da 2500 euro dedi embriyo başı, bu inanılmaz yüksek bir rakam. British aynı işleme 500 euro istedi embriyo başına anlamadım ben bu işi. Şu an tek beklediğim yolların açılması , eşimle de konuştuk madem bu kadar para verilecek uzaktan uzağa olmasın dedik. Gidip doktorlarla birebir görüşüp içimize sinenen gitmeye karar verdik. Zaten hep 2 merkez arasındayım british ve gynolife ama geçen kolon hastanesini de meraktan aradım zehra hanımdı yanlış hatırlamıyorsam o kadar güzel ilgilendiki hatta sonrasında da birkaç kere aradılar gidip yerinde görmek en güzeli diye düşünüyorum artık. Hayırlısı hakkımızda
Benim alamadığında şu euro artıkça fiat mi arttırıyorlar anlamadim vallahi ben ilk sectigim zaman indirimi istemiştim baya bir ısrardan sonra aldım indirimi gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun.Canım benim nereyi seçersen ınsallah hayırlısı olur en güzelini yapıyorsun yerinde görmek daha iyi galiba ınsallah içine sinen yeri seçersin hakkımızda hayırlısı ınsallah anne oluruz.
amin ınsallah canimArkadaşlar iyi bir haber sağlık turizmi için türkiye 31 ülkeye 20 mayıstan itibaren kapılarını açacakmış. Bu kıbrısa veya diğer ülkelere gidiş açısından olumlu bir gelişme olabilir. Bu hareketlenme açıkçası benim hoşuma gitti kesin bir haber çünkü az önce tesadüfen zaplarken trt haberde geçti. Bence gitmek için bekleyişte olan arkadaşlar için herşey umduğunuzdan kısa sürede yolununa girecek![]()
Peki bu tek transfer için mi gerekli fiyat? Yani tutmadı bir daha mı 6000 ödenecek acabaEvet canım haklısın
Bu ihtimali hiç düşünmemiştim, fikre alışmam lazım galiba
Zaten bir bebişin sıcaklığını düşününce fikrim değişiverdi bile ☺Artık kısmet diyeceğiz. Embriyo donasyonu 6.000€ imiş
Sanırım bu konuda zaza bizden daha iyi bilir ama şöyle bir durum da var. Tedavi gördüğümüz süreçte hep gonal f ya da menopur tarzı ilaçlar kullanıyoruz daha sonrasında cetrotide ovitrelle kullanılıyor, bildiğim kadarıyla da bunların hepsi progesteron seviyesini arttıran ilaçlar. bu ilaçları kullanırken de emndometriumumuz sürekli ölçülüyor ve her gün daha kalın hale gelmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum yoksaSlm arkadaslar estrofemin 12. günü endometriumunuz kac mm oluyo? Cevap verirseniz sevinirim. Birde progestana baslaninca endometrium kalinlasmasi duruyomus bu bilgi dogrumu sizce? Bilgisi olan varmi acaba
Bunu ben de merak ediyorum. Gittiğimiz merkezler bile 2. Kez gidince indirim uyguluyor sonuçtaPeki bu tek transfer için mi gerekli fiyat? Yani tutmadı bir daha mı 6000 ödenecek acaba
Amin canım inşallahh.. her gün yeni bir merkez kafama yatmış olarak uyanıyorum, bir yanım zaten hep tedirgin gerçekten iyi ki bu forum var ve insan yalnız olmadığını anlıyor. Çevremde 1 arkadaşım bile bu süreci yaşamıyor o yüzden anlatabilmem konuşabilmem o kadar zor ki..insan ailesiyle bile paylaşmıyor.Canım benim nereyi seçersen ınsallah hayırlısı olur en güzelini yapıyorsun yerinde görmek daha iyi galiba ınsallah içine sinen yeri seçersin hakkımızda hayırlısı ınsallah anne oluruz.
Hadi inşallah hepimiz için hayırlı olsunArkadaşlar iyi bir haber sağlık turizmi için türkiye 31 ülkeye 20 mayıstan itibaren kapılarını açacakmış. Bu kıbrısa veya diğer ülkelere gidiş açısından olumlu bir gelişme olabilir. Bu hareketlenme açıkçası benim hoşuma gitti kesin bir haber çünkü az önce tesadüfen zaplarken trt haberde geçti. Bence gitmek için bekleyişte olan arkadaşlar için herşey umduğunuzdan kısa sürede yolununa girecek![]()
Canım arkadaşım estrofemin 12 günü endonetriyumun altın değer ölçüsü yok,ama genelde 7 mm üstü ve 11 mm altı iyi deye bilirizSlm arkadaslar estrofemin 12. günü endometriumunuz kac mm oluyo? Cevap verirseniz sevinirim. Birde progestana baslaninca endometrium kalinlasmasi duruyomus bu bilgi dogrumu sizce? Bilgisi olan varmi acaba