- 28 Aralık 2019
- 192
- 270
- 33
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence iyi olacak...kendi yumurtanızla tedavi olmanız çok iyi olmuş...4 yumurtada gayet güzel belki arkadanda gelen olur.takviye kullandıysanız çok daha güzelini yapmışsınız diyeceğim.Selam evet ben almanyada yasiyorum,bizimkisi sperm donosyonu,evet kendi yumurtalarimla olacak insallah ,bu arada yasimda 41 ister istemez korku var ya olmazsa diye
Sperm donasyonuda yasak degilmi
bence iyi olacak...kendi yumurtanızla tedavi olmanız çok iyi olmuş...4 yumurtada gayet güzel belki arkadanda gelen olur.takviye kullandıysanız çok daha güzelini yapmışsınız diyeceğim.
benim türkiyede 43 yaşında bahçeci fulyada tedavim oldu burayla alakam o anlamda yok.ama yaş itibariyle çok alakam var :))
bugün bende düşündüm inanın 42.5 yaşda zor evlendim hemen tüp bebeğe gittim.bugün 46 yaşındayım ve tedavi masraflarını kredi çekmiştim yani ödüyorum bir süre daha.
ama bugün düşündüm de şu an 46 yaşımda iyi ki zamanında tedavi olmuşum ve çocuğum olmuş. 44 yaşında anne olduğumu düşünürsem, para bir şekilde bulunuyor ama adetimin de bu sefer az olduğunu düşünürsem çok şanslı hissettim bir an kendimiilk defa adetin azalması beni üzmedi.kendime hayret ettim. demek birşey başarmışım bu hayatta ve içim huzur doldu
sizde iyi ki kendi yumurtamla olmuş ve bunu denemeden diğerine geçmemişim dersiniz inşallah inanın ilerde arkaya baktığınızda paranın nasılda bulunduğunu ama herşeyin zamanı olduğunu hatırladım bugün
Yumurta donayonu yasak sperm yasak degil canimSperm donasyonuda yasak degilmi
Vitamin almadim sadece 2 aydir folikasit kullaniyorumKorkma inanki rahat olmak cok önemli yumurtalarini güclendirmek icin ekstra vitaminler aliyomusun
Aynen canim adimiz alamanciya cikmis bikere,kolay kazanilmiyor paralar,siz yumurta donosyonu mu yaptiracaksiniz?Bende almanyada yasiyorum canim seni anliyorum ama isin kötüsü kibrisa gitince parali oluyoruz almanci oluyoruzkimse kimsenin halinden anlamaz
Insallah en kisa zamanda hava yollari acilirda tedaviye basladiniz canim,yasin kacEvet benim yumurta donasyonu
Daha önce tedavi oldunuz mu ilk mi olacakEvet benim yumurta donasyonu
Çok geçmiş olsun. Allah bir an önce hepimize bebiş nasip eder inşallahCanim benim hikayem biraz uzun zamani gelince herseyi anlaticam ama sunu Bulli cok cektim bide ben gögüs kanseri tedavisi gördüm seneler önce