Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, iyi ki size bişey olmamışNe kadar ç
Ne kadar çok uğraşmış ve acı çekmişsin. Acını yüreğimde hissettim.Dilerim Rabbim yüzüne gülsün.Hayalini kurduğun mucizen gerçek olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, iyi ki size bişey olmamışNe kadar ç
Ne kadar çok uğraşmış ve acı çekmişsin. Acını yüreğimde hissettim.Dilerim Rabbim yüzüne gülsün.Hayalini kurduğun mucizen gerçek olsun.
Canım neler cekmişsin ya cok üzüldüm inşallahh annelik hepımıze nasip olur Allahtan umut hiç bi zaman kesilmez bi bakarsın kendılığınden olurSlm kizlar demistimya zamani gelince anlaticam basimdan gecenleri. Ilk olarak kibrista kefkosada savas özyigite gitmistim yumurta donasyonu icin ama bu konularda hicbir bilgim yoktu.neyse sperm verildi 5 gün sonra transfer dendi transfer günü 3. güne 3 tane embriyonuz var dendi ve ücüde transfer edildi. Kan sonucu pozitifti ve cok mutluyduk fakat 7. Haftada düsük oldu. Tekrar 5000 euro verdik ve bukez yine 3. güne 4 embriyo dendi ve dördüde transfer oldu tabi aradan birbucuk yil gecti bukez bendeki sanssizlik besiz gebelik,alman dr ilk söyledigi redüksiyon yapilmazsa ölürsün. 12. haftada 2 bebegin kalbi durduruldu 3. de kalbi kendiliginden durmustu redüksiyondan 1 hafta sonra. Ve ben asiri enfeksiyondan 17. Haftada ikizkerimi kaybettim 2015 in baslarinda. Zaman gecti hite gittim ayagim kirilsaydi gitmeseydim. Buarada bilgi edindim aci ceke ceke. Ordada 3 transfer ve negatif.aradan yine baya zaman geczi firdevse gittim toplam 5 embriyo 3 ü transfer ama negatif. Yani yillardir varimizi yogumuzu kibrisa yatirdik. Sonra arastirdim pragda yapiliyomus 10 bin euro verdik 6 embriyonuz cikti ilki kimyasal olmustu ama ben mutluluktan cok agladim demekki gebe kalabiliyomusum diye. Neyse 2. transfer gebeydim 14. gün 1400 küsürlerde ve saglam bi bebek dogurcaktim fakat kadin dr arada akintilarim ve karin agrim oldugunu söyledigim halde gecistirip gebelik normaldir diyodu. Oysaki lnceki ikiz kaybini dikkate alip daha farkli olmaliydi. 16. haftada randevuma gittim hersey normal dedi 1 hafta sonra suyum geldi rahim agzi acilmis ve suyum azalmisti 18. haftada bebegimi kaybettim. Bu arada pragda 1 embriyodan fazla konulmuyodu özellikle gecmisimdeki gögüs kanseri yüzünden. Kaldi 4 embriyo tekrar 2 negatif ve kalan 2 embriyo icin cok yalvardim bu benim son sansim bittik artik dedim 2 sini transfer etti. Mayisin 21 inde bugün 8. günüm idrar testi negatif. Allah kimseye yasatmasin dünya basima yikilmis gibiyim napcami bilmiyorum ömrümden ömür gitti. Kadin dr aradim kan vermek icin bosuna ilac almim diye biz haftaya tüm hafta kapaliyiz labratuvarin tel verdi aradim koronadan dolayi direk hasta almiyoruz dedi. Yani bakarmisiniz dag basinda gibiyim caresiz ilaclari alicam 3-5 gün daha idrar testi yapicam ve negatifse ki öyledir. Ilaclari birakicam. Benim hikayem bu. Umarim sizler bebeginize bianonce kavusur mutlu olursunuz
Esracım çok şey yaptırdı arkadaşım ve de en iyi alman doktorlarındaCanım neler cekmişsin ya cok üzüldüm inşallahh annelik hepımıze nasip olur Allahtan umut hiç bi zaman kesilmez bi bakarsın kendılığınden olurrahım filmi cektırmişmiydın acaba canım? Tutmaması rahım kaynaklı olabılır mı? Rahım agzı sorunundan başka rahım içinede baktrdın mı film cektırdın mı?
Biliyorum zazacıgım bende okudum bunları zaten bazen yorumlarda rahım iyi olunca tutuyo muhabbetı donuyo bende merak ettım sadece rahımden mi oluyo bu nedenler diye.. hersey 4 4lük olup tutmayan cok arkadas var hepsını okudum doktorlarda dıyo bılımınde şaşrdgı olaylar var dıye.. hersey Allahtan inşallah hepımız anne olalımEsracım çok şey yaptırdı arkadaşım ve de en iyi alman doktorlarında
Çok şey bende yaptırdım ve de en iyi türk doktorlarında
Bu hayata her kes farklı şeylerle imtihan oluyor
Biri canıyla,biri malıyla,biri evladıyla
Yani 4* 4 rahimlede bazen olmayınca olmuyor
Doktorlar bile diyor,bizim bilgimiz bir bardak suda bir damla kadarı
Çamur gibi embriyo insan oluyor,kristal gibi embriyo çöp oluyor
Ağır kronik hasta sağlıklı bebe taşıyor içinde,bir ton ilaç içerek.Sağlıklı insan bebeğini düşürüyor.
Bu uzun ve zor yolda bende varım ve benim gibi olup, çok susarak takip edenler
Ama onuda gördüm çok çekti sonunda kazandı
Onlar bize umut oluyor
Özelden bana yazanlar var ve onlar bana umut oluyor
İnşallah bizde birilerine umut oluruz
Son sözüm acabalar bitmiyor
Bir tek Allah Ol Derse Oluyor
Cok üzüldüm canim allah sabirlar versin hic kolay seyler yasamamissin,insallah bundan sonra hersey istedigin gibi ilerler,maddi manevi bu yolda hepimiz tükeniyoruz insallah hepimiz bu tedavilerimizde rabbim bizlere hamile kalmayi ve saglikli bi hamileleik gecirip saglikli hayirli evlatlar nasip ederSlm kizlar demistimya zamani gelince anlaticam basimdan gecenleri. Ilk olarak kibrista kefkosada savas özyigite gitmistim yumurta donasyonu icin ama bu konularda hicbir bilgim yoktu.neyse sperm verildi 5 gün sonra transfer dendi transfer günü 3. güne 3 tane embriyonuz var dendi ve ücüde transfer edildi. Kan sonucu pozitifti ve cok mutluyduk fakat 7. Haftada düsük oldu. Tekrar 5000 euro verdik ve bukez yine 3. güne 4 embriyo dendi ve dördüde transfer oldu tabi aradan birbucuk yil gecti bukez bendeki sanssizlik besiz gebelik,alman dr ilk söyledigi redüksiyon yapilmazsa ölürsün. 12. haftada 2 bebegin kalbi durduruldu 3. de kalbi kendiliginden durmustu redüksiyondan 1 hafta sonra. Ve ben asiri enfeksiyondan 17. Haftada ikizkerimi kaybettim 2015 in baslarinda. Zaman gecti hite gittim ayagim kirilsaydi gitmeseydim. Buarada bilgi edindim aci ceke ceke. Ordada 3 transfer ve negatif.aradan yine baya zaman geczi firdevse gittim toplam 5 embriyo 3 ü transfer ama negatif. Yani yillardir varimizi yogumuzu kibrisa yatirdik. Sonra arastirdim pragda yapiliyomus 10 bin euro verdik 6 embriyonuz cikti ilki kimyasal olmustu ama ben mutluluktan cok agladim demekki gebe kalabiliyomusum diye. Neyse 2. transfer gebeydim 14. gün 1400 küsürlerde ve saglam bi bebek dogurcaktim fakat kadin dr arada akintilarim ve karin agrim oldugunu söyledigim halde gecistirip gebelik normaldir diyodu. Oysaki lnceki ikiz kaybini dikkate alip daha farkli olmaliydi. 16. haftada randevuma gittim hersey normal dedi 1 hafta sonra suyum geldi rahim agzi acilmis ve suyum azalmisti 18. haftada bebegimi kaybettim. Bu arada pragda 1 embriyodan fazla konulmuyodu özellikle gecmisimdeki gögüs kanseri yüzünden. Kaldi 4 embriyo tekrar 2 negatif ve kalan 2 embriyo icin cok yalvardim bu benim son sansim bittik artik dedim 2 sini transfer etti. Mayisin 21 inde bugün 8. günüm idrar testi negatif. Allah kimseye yasatmasin dünya basima yikilmis gibiyim napcami bilmiyorum ömrümden ömür gitti. Kadin dr aradim kan vermek icin bosuna ilac almim diye biz haftaya tüm hafta kapaliyiz labratuvarin tel verdi aradim koronadan dolayi direk hasta almiyoruz dedi. Yani bakarmisiniz dag basinda gibiyim caresiz ilaclari alicam 3-5 gün daha idrar testi yapicam ve negatifse ki öyledir. Ilaclari birakicam. Benim hikayem bu. Umarim sizler bebeginize bianonce kavusur mutlu olursunuz
İlac aldığın haldemi suan adet olmuyorsunKızlar size bir şey sorucam,biliyorsunuz en son ocak sonu düşükle sonlanan gebeliğim oldu ve ondan sonra 2 adet ilaçla oldum ve en son mart ayı ilaçla adet oldum ve şu ana kadar adet olamadım
Vede benden bazen şefaf yumurta beyazı gibi akıntılarımda oluyor,sizce ben menopozamı girdim
Sizlerden benim durumumu yaşayan varmı?
Test yaptım negativ çıktı
Hafta başlasın doktora gidip progesterona başlayıp adet olup geride kalan embriyolarımı almak isterim
Mesela ben ilaçla adet oluyorum afedersin o akıntılar Bende de oluyor ama yumurtlamıyorımKızlar size bir şey sorucam,biliyorsunuz en son ocak sonu düşükle sonlanan gebeliğim oldu ve ondan sonra 2 adet ilaçla oldum ve en son mart ayı ilaçla adet oldum ve şu ana kadar adet olamadım
Vede benden bazen şefaf yumurta beyazı gibi akıntılarımda oluyor,sizce ben menopozamı girdim
Hafta başlasın doktora gidip progesterona başlayıp adet olup geride kalan embriyolarımı almak isterim
Canımsın iyiki yazdınMesela ben ilaçla adet oluyorum afedersin o akıntılar Bende de oluyor ama yumurtlamıyorım
HayatımKızlar size bir şey sorucam,biliyorsunuz en son ocak sonu düşükle sonlanan gebeliğim oldu ve ondan sonra 2 adet ilaçla oldum ve en son mart ayı ilaçla adet oldum ve şu ana kadar adet olamadım
Canim menapoz deil bende ilaçla adet olanlardanım menapoz döneminde akıntı olmuyor yaşamış birisi olarak söylüyorum için ferah olsun akıntının olması vücudun hormon üretiyor olmasını gösterir demişti benim doktorum.insallah adet olacaksın.Kızlar size bir şey sorucam,biliyorsunuz en son ocak sonu düşükle sonlanan gebeliğim oldu ve ondan sonra 2 adet ilaçla oldum ve en son mart ayı ilaçla adet oldum ve şu ana kadar adet olamadım
Aynı durumu bende yaşıyorum. Çok eskiden gençlikte adet döngüm 28 günde bir di. Düşük sonrası 3 döngü arka arkaya 35, 37.gün kendiliğinden adet oluyorum. Ondan sonra 3 aya yakın adet olmuyor. Premenepoz dönemindeyiz ,menepoz öncesi adet düzensizliği. Doktoruma sorduğumda yaş itibariyle normal demişti. Beyaz akıntı bende de oluyordu. Şubat ayından beri cyclo kullanıyorum.Kızlar size bir şey sorucam,biliyorsunuz en son ocak sonu düşükle sonlanan gebeliğim oldu ve ondan sonra 2 adet ilaçla oldum ve en son mart ayı ilaçla adet oldum ve şu ana kadar adet olamadım
Peki ilaçla adet olurken geliş şekli nasıl canım? Normal dolu dolumu, yoksa az lekelenme seklindemiHayatım
Canim menapoz deil bende ilaçla adet olanlardanım menapoz döneminde akıntı olmuyor yaşamış birisi olarak söylüyorum için ferah olsun akıntının olması vücudun hormon üretiyor olmasını gösterir demişti benim doktorum.insallah adet olacaksın.
Salı günü randevum var soracam da ,seninle akşam özelden konuştuğumuz şu ortak meme kanseri durumumuz varya, bu yüzden doktoruma şubattan beri cyclo kullanıyorum desem kadın eminim yüzüme aval aval bakıp delirdinmi sen diyecek.Pablo sen bi dr danis istersen bende yillardir menapozdayim ama ilacla gayet dolu doku kanamam oluyo
Bugünden artık progesterona başladımHayatım
Canim menapoz deil bende ilaçla adet olanlardanım menapoz döneminde akıntı olmuyor yaşamış birisi olarak söylüyorum için ferah olsun akıntının olması vücudun hormon üretiyor olmasını gösterir demişti benim doktorum.insallah adet olacaksın.
Pablocum çok teşekkür ederim cevabın içinAynı durumu bende yaşıyorum. Çok eskiden gençlikte adet döngüm 28 günde bir di. Düşük sonrası 3 döngü arka arkaya 35, 37.gün kendiliğinden adet oluyorum. Ondan sonra 3 aya yakın adet olmuyor. Premenepoz dönemindeyiz ,menepoz öncesi adet düzensizliği. Doktoruma sorduğumda yaş itibariyle normal demişti. Beyaz akıntı bende de oluyordu. Şubat ayından beri cyclo kullanıyorum.
Benimde kafamı karıştıran şey cyclo kullandığım halde adetim çok az 2 gün lekelenme şeklinde 3.gün kahverengi akıntı şeklinde bitiyor bu normalmi? . Menepoz olupta İlaçla adet gören arkadaşlar sizde nasıl? Acaba kendi hormonlarimiz azaldığı için ilaçtaki hormon da yetersiz mi kalıyor ki rahimin kalınlaşıp kanlanmasına. Yada başka bir sorunun işaretimi?
Ama senin kullandığın ilaç farklı kuzumPablo sen bi dr danis istersen bende yillardir menapozdayim ama ilacla gayet dolu doku kanamam oluyo
Pablo estradiol dozu düşük olduğu için endometriyum yeterince kalınlaşmıyorSalı günü randevum var soracam da ,seninle akşam özelden konuştuğumuz şu ortak meme kanseri durumumuz varya, bu yüzden doktoruma şubattan beri cyclo kullanıyorum desem kadın eminim yüzüme aval aval bakıp delirdinmi sen diyecek.
Peki adetimin böyle gelmesinin sebebi ne olabilir. ?