• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kıbrısa gidecek arkadaşlar.taşıyıcı annelik durum nedir kıbrısta.gürcistanla görüştüm 3 deneme verdi 35.000 dolar.bu kıbrısta nedir yapılıyor mu.bende rahşm sıkıntılı.yaş 41 yumurta da sıkıntı gibi.bilgi alırsam sevinirim arkadaşlar

Yani bu parayı vereceğime gider çocuk sahiplenirim bunu harcayacağım parayı da eğitimine harcarım.bu fiyat nesir öyle.tabii kıbrısı hiç bilmiyorum.

Merhabalar, kktc deki pcr testi ücretsiz olacakmış, ancak şu an uçuşlarda ciddi sıkıntı var artı ben British ile görüştüm 15 temmuza kadar hasta kabul etmiyorlar gidişata bakacaklarmış, sizlerin diğer merkezler hk bilgisi varmı? Hepsi bu şekilde 15 temmuzumu bekleyecek
15 temuzdan sonra kabul edeceklermi?
Bende britishin hastasıyım
Dondurulmuş embriyolarım var orda
Almak isterim
Temmuzun başında adet olucam ve tedaviye başlamak isterim

Okuma ya basladım. Tesekkurler. Ekım gıbı dusunuyorum Kıbrısa gıtmeyı. Haftaya hsg cektırcem sızce erkenmı cekrırmiş olucam. 3ay once olacak. Bı sorun olurmu acaba.

15 temuzdan sonra kabul edeceklermi?
Bende britishin hastasıyım
Dondurulmuş embriyolarım var orda
Almak isterim
Temmuzun başında adet olucam ve tedaviye başlamak isterim
Gidişata göre karar vereceklermiş, yeni vakalar olup sayı yüksek olursa tekrar her yer kapanır siz de zor durumda kalırsınız dediler, bekleyip görücez, sizin sadece transfer olacağı için belki hemen gelin diyebilirler netice de 1 saatlik işiniz var orada, siz hiç iletişime geçmediniz mi? Diğer merkezlerle ilgili kimsenin bi bilgisi yok mu? Ben pgt de istediğim için british e karar verdim gördüğüm kadarıyla en uygun ücret orada, gerçi sadece 2 merkezin fiyatını biliyorum. Hit, Girne tüp buraların fiyatlarını bilmiyorum.

Ne kadar çaresiz,sayısız deneme yapan,bir sürü ameliyat olan.bu işe bir sürü para döken benim gibi ne çok insan varmış.yani yanlış doktorlara girmemiz bizleri perişan etti birçoğumuz bu arayış içerisine girdik.hiçbine o paralar helal olmasın haram zıkkım olsun.bende 9.deneme tüp bebek yaptırdım.benim rahşm de kürtajdan sonra bağırsaklara kadar yapışıklık.rahşm boru şeklinde.uterus hasarlı.üzerinde embriyonun tutunacağı kanlanla doku kas yapısı zayıf bir kere gebelik yaşadım.malesef amniyo sıvım yırtıldı ve 10 gün salak günü ultrason makinası yanjnda takibim yapıldı sürekli antibiotik enfeksiyon kapmamak için ama maleaef kaptım ve iki tüpüm de enfeksiyondan dolayı alındı içinde hidrosalpenx girdi.yani dondurulmuş embriyom daha var 3 adet daha ama bu rahşmden bana fayda yok.bugin atlas ivf aradım iyi biri sahibitmiş konuştuk 35.000 dolar istedi hem donasyon hem taşıyıcı için.ne kadar zor bir durum.hiçkimse anlamaz bizleri...
Canım benim ne kadar zor yaşadıkların dilerim en kısa sürede rahmin iyileşir 😔

Gidişata göre karar vereceklermiş, yeni vakalar olup sayı yüksek olursa tekrar her yer kapanır siz de zor durumda kalırsınız dediler, bekleyip görücez, sizin sadece transfer olacağı için belki hemen gelin diyebilirler netice de 1 saatlik işiniz var orada, siz hiç iletişime geçmediniz mi? Diğer merkezlerle ilgili kimsenin bi bilgisi yok mu? Ben pgt de istediğim için british e karar verdim gördüğüm kadarıyla en uygun ücret orada, gerçi sadece 2 merkezin fiyatını biliyorum. Hit, Girne tüp buraların fiyatlarını bilmiyorum.
En son haziran başında konuştum bekleyin dediler

Ben gynolife enis beyle görüştüm 1 temmuzda açılıcak pcr testi yaptırıp geliceksiniz demisti

Arkadaşlar merhaba. Bilginiz olsun diye yazmak istedim. 1 temmuz itibariyle kıbrısa uçuşlar THY günde 1 kez pegasus günde 1 kez olmak üzere toplam sadece 2 kez olacak. 9 temmuz itibariyle de THY 2 pegasus 2 olmak üzere toplam 4 kez olacak. Ayrıca turkiyede yapılacak pcr testi negatif olsa bile kıbrısa inince test tekrarlanacakmis. Yani daha da zorlaşıyor şartlar sanırım.
Iki tane prc testi istiyorlar benden istediler evraklarla beraber getir dedi enis bey 110 tl doğru önce parayı veriyosunuz size soruyorlar önce ben söyledim tup bebek için dedim kibris deyince tamam dediler. Ahiret sorularıyla karşılaştım neden niçin kaç gün kalacaksiniz bellki sehirlerdeki yapan yerlere gire degisiyordur.oraya gidince de yapılacak 2 kere prc istediler benden. is sıkılasmis cyprus taki bütün merkezlerde biz guney kibrisa gidecektik önce transferden 3 gun önce orasi daha fena 3 gün için 2 test onaylı olacakmış birde ülkeye giriş yaptığımızda ordada bir test olacakmışız vazgeçtik güney kibris tatilinden direk kibrisa gideceğiz daha insaflilar en azından bize gynolife in ayarladığı otel hangi merkez hangi oteli ayarladıysa belgenin biri oraya verilecekmis diğeri merkezde kalıyormuş bunlar bana gynolife söyledi ulaştırmadan söylenen

Benim anladığım 2.pCr önlem amaçlı birincisinden sonra sonuçta havaalanından gecerken temas riski var. 2. Pcr sonuçlanana kadar da sanırım otelde kalınması lazım 2 günde sonuçlanacak ama o iki gün full karantina mı?
Karantina yok canim ben bunu merkeze sormuştum öyle bisey yok dediler

Kizlar almanyadan kibris biletleri fena oldu yaa 8.ayin sonunda 798€
Napcaz bilmiom bide Konaklama gelcek üstüne 😔 bu korona herseyi mahfetti

Bide 8. aydan sonra ikinci salgin diyolar ya orda kalip geri dönemessek valla benim pskolojim bozuldu yemin ederim

Iki tane prc testi istiyorlar benden istediler evraklarla beraber getir dedi enis bey 110 tl doğru önce parayı veriyosunuz size soruyorlar önce ben söyledim tup bebek için dedim kibris deyince tamam dediler. Ahiret sorularıyla karşılaştım neden niçin kaç gün kalacaksiniz bellki sehirlerdeki yapan yerlere gire degisiyordur.oraya gidince de yapılacak 2 kere prc istediler benden. is sıkılasmis cyprus taki bütün merkezlerde biz guney kibrisa gidecektik önce transferden 3 gun önce orasi daha fena 3 gün için 2 test onaylı olacakmış birde ülkeye giriş yaptığımızda ordada bir test olacakmışız vazgeçtik güney kibris tatilinden direk kibrisa gideceğiz daha insaflilar en azından bize gynolife in ayarladığı otel hangi merkez hangi oteli ayarladıysa belgenin biri oraya verilecekmis diğeri merkezde kalıyormuş bunlar bana gynolife söyledi ulaştırmadan söylenen
Canım sen turkiyede ki tedaviye başladın mı. Ne zaman gidiyorsun Kıbrısa

Canım sen turkiyede ki tedaviye başladın mı. Ne zaman gidiyorsun Kıbrısa
Başladım geçen hafta testlerimi yaptırdım canim test istediler tekrardan paramı yolladim historoskopi kaldı normalde yapılacaktı 4 gün önce fakat doktor iptal etti yine bu üçüncü iptal edisi pandemiden önce 2defa yurtdışına gittiği için iptal edildi bu seferde vaka sayılarının düşmediğini varsayarak benim sağlığımı düşünüyormuş konuştular kıbrısla bu yüzden başka biryerde yaptıracam tam bir yılan hikayesine döndü benim historoskopi yine kaldim yaptırmadan başka bir doktor 3500 tl dedi tamam dedim onu yaptirdirdimmi temmuz ayında gidicem 1 temmuz uçuşlar başlıyor ben 12 si gibi gidicem bir aksilik olmazsa 10 unda gitcekcik biz guney kibrisa gidecektik onu iptal ettik direk kibrisa gidicez artık ınsallah bir sorun olmazsa histeroskopide.

B
Bide 8. aydan sonra ikinci salgin diyolar ya orda kalip geri dönemessek valla benim pskolojim bozuldu yemin ederim
ben o yüzden temmuzda gidicem ertelesek diye düşünmüştüm fakat vazgeçtim ya ikinci dalga gelirde oralarda kalırsak diye .benimde aynı artık psikoloji darmadağın oldu rabbim hepimizi korusun sağ salim tedavilerimizi olalim. kafa karmakarışık benim iyimimi ettim kötümü ettim ertelemekle vallahi bilemiyorum .🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Back
X