• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedavi için biri gitmiş. Turkiyedeki testi negatifmis. Kıbrıs da tekrar test yapmışlar. Adam kendini sonuc çıkana kadar otelde izole etmemiş. Berbere felan gitmiş hatta. Adamın testi pozitif çıkmış. Bugün gynolife söyledi. Karar alınmış. Test kıbrısta yapildiktan sonra alıp karantina oteline götürüp sonuç çıkana kadar orada kalınacakmis. Işler iyice sarpa sarıyor :(
Oooo.. Çok sıkıldım ya daha başlamadan

Bu salgın bıtmıcek galiba ya sımdı kardesım ile konustum bır aıle apartmanında kiracılar. 6 daire var. Az önce gelip karantına kagıdını yapıstırmıslar 🙁kızkardesımde korkuyor napcaz bız abla dıor. Yarın saglık bakanlıgından gelceklermıs o aile ıcın . İnşallah bısey cıkmaz yaa.bu sene böle gececek galıba allah yardımcımız olsun

Merhaba kızlar sıkıntılı zorlu sürecin sonuna geldim. Hiç bitmeyecekmiş gibi gelen kocaman bir zaman dilimi. Meleklerimin kaybından sonra beni hayata bağlayan minik oğlumu Allah nasip ederse yarın kucağıma alacağım.
Bu süreçte her duamda sizlerde vardınız. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. En kısa zamanda hepinizin işleri su gibi aksın her birinizin kucağı minik kalplerle dolsun 🙏

Merhaba kızlar sıkıntılı zorlu sürecin sonuna geldim. Hiç bitmeyecekmiş gibi gelen kocaman bir zaman dilimi. Meleklerimin kaybından sonra beni hayata bağlayan minik oğlumu Allah nasip ederse yarın kucağıma alacağım.
Bu süreçte her duamda sizlerde vardınız. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. En kısa zamanda hepinizin işleri su gibi aksın her birinizin kucağı minik kalplerle dolsun 🙏
Buyük gün yarın demek cok sevindim yarın sağlıkla mutlulukla minik ogluna kavusman hayirlı uğurlu olsun inş. 💙💙

"Bir adım daha atamayacak kadar yorulduğumu düşündüğümde Hume'un şu sözü aklıma gelir; Eğer burada durup daha ileriye gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?"

Bu sözü çok severim. Hepinize güç versin ♥️

Gün geldi çattı demek 🥰 Rabbim sag saglim kucagına almayı nasıp etsin canımmm 😘

Allah oğluşunu sağsalim kucagına almayı nasip etsin.

Ben geçen haftadan beri hastanede koşturuyorum hastaneler maşaallah tıklım tıklım geçen hafta gittiğimde çok yoktu busefer doluydu. rabbim sonumuzu hayır eylesin bu sefer çok zor geldi pandemi döneminde ilk gittiğimde kibrisa içimiz rahattı bu sefer herşey eskisi gibi olmayacak maalesef vardır bundada bir hayır rabbim hepimizi korusun. kafam çok karışık 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Telaş olmayalim hemen. 1 kişi fazla değil. Umarım artmaz. İstanbulda aramızda pek çok kisi hasta. Hergun 1000 kadar yeni vaka çıkıyor. Demekki aramızda zaten pek cok vaka var. Nasıl korunacagimizi biliyoruz dikkat etmek lazım. Benim şahsi gorusum Kibrista vaka sayisi artmayacak. Ama kapilari tekrar kapatirlar mi bilemedim. Benim de tercihim eylul olmadan bir transfer denemek. Bu arada ben Cekyadaki 2.transferime pandemi sırasinda gittim. 12 mart. Italya sinirlari kapatilmisti. Cekya da ben gittigimde 33 vaka vardı. Bruno da benim merkez. Kalabalik bir sehir de degil. O yuzden hic sikinti çekmedim. Fakat geri dönüşte 15 mart günü avrupadaki pek cok ulke turkiyeye sinirlarini kapatmisti,orta avrupada bir tek Prag ucuslari açıktı. Havalimani avusturyadan,macaristandan panik halde taksilerle gelmis turklerle doluydu. Tıklım tıkış bir uçakla döndük. Herkes ust uste. Kiminde maske var kimin de yok. Yanimdaki kiz da arada öksuruyordu. Aklım çıkmıştı vallahi.

Allahin izniyle saglikla yarin kucagina al insallah oglusunu 🙏🙏

"Bir adım daha atamayacak kadar yorulduğumu düşündüğümde Hume'un şu sözü aklıma gelir; Eğer burada durup daha ileriye gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?"

Bu sözü çok severim. Hepinize güç versin ♥️
Allah sağlıklı ömür versin . Birlikte güzel yıllarınız olsun🙏🙏🙏

Simple ivf ya da easy ivf diyor bazi merkezler. Tahmin yurutecegim. Keza çekde de bu sekildeydi. Bildigimiz yumurta donasyonu ile ivf tedavisi en düşük paket oluyor. Buna baska testler ekleyince paketin fiyati artıyor. Mesela genetik test veya garantili paket yapıyorlar. Dun Ukraynada eskiden arastirdigim merkezde gordum böyle bir paket. 3 cycle'ı ve onlardan çıkacak embryo transferlerinin hepsini kapsıyor. Ki bu en az ortalama 6 transfer eder. Hala hamile kalmazsan parani iade ediyor. Bunun gibi degisik paketler yapoyorlar.
Ukrayna biotexcom da bu paket
Benimde ilgimi çekiyor

Aslında bir yanım erken gitmek iyi oldu diyor bir yanımda çok acele ettim diyor eşim eylül demişti onu zor ikna ettim zaten ona kalsa seneye gideriz demişti ama ben 2 dalgadan korktum 😣😣😣😣
Canım sana bu defa yeni donörlemi yoksa o dondurulmuş üç günlüklerimi transfer edicekler?

Canım hayalim sağ salim oğluna kavuş
Rabbim uzun sağlıklı ömür versin sizlere
Bizlere bol dua et narkoz yemeden🥰

Yaaa MaşaAllah bu çok güzel bir haber hadi sağlıkla kavuşun birbirinize 😍 inşaAllah bir gün bizler de kavuşuruz bebislerimize Allah'ım amin..❤

Ilk gittiğimde otobüsle gittim ama çok uzak bir noktada inip yurumek zorunda kaldım. Ben lefkosede gynolifeta yaptırdım. Hastanenin yeri otobüs güzergahına uzakta kalıyor. Kibrisin içinde taksi otobüs vs herşey türk lirası ama havaalanında euro olabilir çünkü yurtdışı uçuşlarda turkiyedede öyle oluyor.
Transferde çanta koyacak yer yada kilitli bir dolap yok onun için ben paramı transferden önce ödedim. Kalan para kimlik gibi esyslarimida küçücük bir cuzdanla yanıma aldım ama mesela telefonu odada bırakmak zorunda kaldım(yastığın altına saklamistim:) çünkü elektronik eşya sokamıyorsunuz transfer odasına. Benide en çok rahatsız eden şeyler bunlar olmustu:) ustunuzu değiştirmek istediginizdede kapıyı kilitleyemiyorsunuz ve kapıda bekleyecek eşiniz falanda olmayınca huzursuz oluyor insan biraz. Yinede 2 kişi gitmeyi gerektirecek kadar büyük sorunlar değil bence:)

Aşırı takdir ediyorum sizi ☺️🦸‍♀️😃

Back
X