Bu tarz seylerin tavsiyesi olmaz ama Çek'de başarı oranları Kibrisla aynı,hatta bazı kliniklerin daha iyi. Turkiyeye yakin diye tercih etmek istiyorum bu sefer Kibrisi ben ama korona izin vermeyecek galiba.
C
Cewlik1212
senin bu soruna cevap vermemisim galiba özür dilerim.
Repromedaya gittim ben. Az embryom.oldu benim. 10 yumurta,3 embryo fakat 2 si 5.gune gitti. Sadece ve sadece 5.gun embryosu koyuyorlar. Ve tek bryo transferi yapiyorlar. 2 kere transfer oldu bana. Biri hit sayesinde hidrosalpenksli transfer.
Fiyatlar 4900 basic yumurta donasyonu
250 € 2 embryo dondurma, 400€ sonra donmus embryo transferi.
Ben Cek'i totalde fiyatlar daha ucuza geldi diye ve avrupa birliginde olduklari icin daha guvenilir buldugum için tercih ettim. Yoksa bence Çekle Kibris arasinda büyük farklar yok. Bu arada benim gittigim Repromeda klinigi Dunya ivf'in internet sayfasinda avrupadaki en iyi merkezler listesinde yer alıyor.
Z
Zaza74
arastirmalarimda çekde Unicayi da cok begenmistim. Fiyat farki yüzünden elemistim onları.rica ederim canim

sen türkiyede yasiyosun degilmi ? Inanki benim nerdeyse 20 bin eurom gitti prag pilsene prof dr zech 6 tane cok iyi kalite embriyolardan sadece 1 gebelik 1 kimyasal oldu