benim türkiyede malum ama tedavim ngs li embriyo ile olduğundan tedavide hep söylenen benim de yaşadığım gerçek merkez doktor özellikle laboratuvar embriyolog çok önemli.bunun için ankaradan istanbula gidip geldim bilmiyordum ne ağlayıp üzülüyordum ama şans da benden yanaymış.haa benim de olmazdı ama 40 yaşından beri Quenzum @10, melatonin ve biesterona dünya para gömdüm.onlar bile eh işte asıl arı sütü ile ve bütün vitaminler hepsi birleşince ngs den sağlıklı sonucum gelmişti. :))
ayrıca; benim bir kız arkadaşım 40 yaşında Kıbrısta ilk tedavisinde bebeği pıt diye oldu. martta 1 yaşına girdi kız bebeği. anneye de babaya da gayet benziyor ...arkadaşım giderken de çok umutluydu.merkez ismi yazmak istemesekte bahçeci kıbrıs ve doktoru murat beydi. türkiyede arkadaşıma, bir sağlık çalışanı tarafından moral amaçlı açıklamada " bir donör olduğu, yumurtası çok kaliteli tedavi gören herkes hamile kalıyor.ama şu an tedavide, onu bekle acele etme" denilmiş.kısa süre sonra tedavinin iptal olduğu donörün hazır olduğu söylendiğinden arkadaşımın en azından embriyolar o ay oluşturulmuştu. sağlık çalışanı herkesin hamile kaldığını inşallah arkadaşımın da olacağını söylemişti, bildi. ben tedavi olurken de embriyomun tutunma düzeyinin çok iyi olduğunu söylemişti ikimizi de bildi sağolsun :))
donörün yumurta kalitesi önemli hatta sevgili
Z
Zaza74
de bu konuya dikkat çekiyor zaman zaman .bizlerde ne yapsak merkezlerden bir sağlık çalışanı bize iyi olanı söylese en önemli kıstas bu gibi geldi bana :))
çekya ya veya kıbrısa gidecekseniz embriyoya ngs yaptırmanızı düşünebilirsiniz. biliyorsunuz 5aa kaliteli embriyo ngs ye gidiyor sağlıksız geliyor. 32 yaşındaki arkadaşımın ngs den 1 sağlıklı geldi durumu da gayet iyi 32 yaş özelliklerinde geçmişi..
benim de 5 bc kaliteydi küçük bir oğlum var ben bir çocuk istiyordum dünyalar güzeli oldu haa annesi ne çekti neler yaşadı bu süreçte Allah gördü herhalde çektiklerimi
ngs de sağlıklı gelenlerden orta kalite embriyonun tutmadığı arkadaşlar oldu biraz embriyonun kalitesi ve sağlıklı embriyo olması önemli.sizde de sorun yoksa
Çek cumhuriyeti ne açıklamada bulunuyor acaba inşallah bu tedavinizde olacağına inanıyorum sağlıkla mutlulukla bebeğinizin haberini alırsınız tüm isteyenlerle birlikte