• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha öncede yazmıştım, tekrar hatırlatmak istiyorum. Sitede sağ Üstte yer alan büyüteç🔍Ara işaretine basarak, öğrenmek/bilgi almak istediğiniz, endişe duyduğunuz konular, testler, merkezler vb. ilgili, ara kısmına; öğrenmek istediğiniz şeylerle ilgili tek bir kelimeyi yazıp "bu konuda" diye işaretleyip arayabilirsiniz. önceki mesajlar içinde aradığınız kelimeler geçiyorsa, buradan da ilgili mesajlara ve konuşmalara, bilgilere ulaşabilirsiniz!!! Gerçekten daha önce aklınıza takılanlarla ilgili ve merkezlerle ilgili çok çok faydalı bilgiler paylaşıldı...

Tercüman veriyorlar .Ben whatsapp dan türkçe bilen biriyle yazışmıştım.Ama ukranya fakir ülke bu işlemde de önemli olan laboratuvar yani teknoloji.bu anlamda ukraynanın cihazları yeterlimidir bilmem.Buda kiev de yazıştığımız numara.0380 93 001 5005. Öğrenmek istediğiniz bisey varsa sorabilirsiniz.Ama kesinlikle tavsiye ettiğim düşünülmesin gidip görmedim ne iyi ne kötü diyemem.
o numaradaki kişi işten ayrıldı cnm

Kızlar bu biotex sayfasını almancaya cevırıom baska seyler yazıor türkceye ceviriom baska seyler fiyat bıle farklı ben anlamadım ya bendemı sorun var

Bence dusmez. Embrıyolog dedıki mesajla donorun 10yumurtası varsa çözüldü dıyelım yuzde 10 dusuyormuş. Yanı 10yumuryadan 2sı döllenmıyormuş gerı kalan 8 dollenıp devam edıyormuş. Tazeyle donmuş farkı buymuş. Bı arkadasım donmuş 3.gun embrıyo suyla hamıle. Bence bıraz kader şans nasıp kısmet işi. Bıde seyı merak edıyorum. Mesela buz taze oldugunu gormuyoruz dıyelım 7tane 5.gıbe gıttı embrıyo oluştu. 2transfer olsa gerısı tekrar donuyo mu acaba. Yalnız benı gonderecek drum saklamadı dırek soyledı donmuş olacak dıye. Gonderdıgı herkesın ıkızler olmuş. Ben bu taze donmuşu anlıyamadım. Dıyelım genç yasta yumurta dondurduk. Yas kandık anne olcaz çözdurduk şans ondada mı dusuyo. Bunun gıbı dusunmek gerekli.
Yüzde 10 çok iddialı olmuş bence. Bir kere 10dan 2 si dollenmiyorsa o bile yüzde 20 yaparki aslında çok daha düşük donmuşun başarı şansı. Yalniz burda kastettiğimiz donmuş yumurta. Yani yanlış anlaşılmasın donmus embriyo değil. Ikisi farklı şeyler.

Biotexcom yaz watsap çıkıyor
O watsapa yazın türkçe bilen bi kişi sizinle konuşucak
İsmi andrey
Ben konuştum
Doktorla görüştürdüler beni
Sonçlarımı istediler
İmmunolojini bile
Bakalım ne diyecekler
Andrey ile ben de bu sabah görüştüm kızlar.
Ben ısrarla 4900€luk paketi sordum biraz anlattı. Ama asıl söylediği once tahlillerinizi yollayın ona göre granti kriterlerini ve paketleri konusalım diyor. Eşime çok mantıksız gelmedi. Bu arada aklıma takılan bir kısmı var Biotex'in. O da çıkan diğer embryoların transferi durumu. Bizim soyle bir sorumuz oldu. Diyelim ki 4900€ luk pakette 3 embryomuz oldu birini transfer ettik gerisini dondurduk onun transfer parası ne diye sorduk. Burada pek anlasamadık. Ben de soru isaretleri olusturdu. 4900 € luk pakette 1 embryo var ama diyip durdu once :) Dedik o transfer sayısı olmasın :) Andrey çok iyi turkce konussa da belki bizi ilk once tam anlayamamış olabilir. 3 embryoya kadar transfer ediyoruz diyor. Ben bir cycle da 3 embryom olsa 2 sini dondurup teker teker denemek isterim. O yüzden o ücretler benim icin onemli. 4900 luk pakette embryo dondurma 300 €, sonra transferi ise 2000€ imiş. Çek'den ve Kıbrıstan pahalı oluyor bu durumda. Avantajı donoru resimler ile secebiliyorsun. Garanti kriteri konusunda birşey soylemedi. Once testleri görelim dediler. Yollayacagım.
Bu arada bir kaç kişi gelsek indirim yapar mısınız dedim. Hayır dedi :( Zaten paketlerimiz uygun dedi. Fakat yine de bir kac kişi gitmeye karar verirse bence buradan konusalım. İndirim yapmasalar bile pakete birşeyler ekletebilir belki.
Bu arada transfer başarısız olursa sonraki bedava gibi birşey yok. O garantili paketlerde geçerli.

Bende telefonda görüstüm kızlar benım bugun sıze dedıgım olay almancaya cevırınce 14900€( aynı paket ama bır farkı en son hıc hamıle kalınmazsa tasıyıcı annelık garantılıymış) gösterıyor. Tr paketınde 11900€ Sadece yumurta naklı ıstıyorum dedım. Sorup gerı döncek. Bu 11900€ luk sadece tr ıcinmiş. Bende türk vatandasıyım ama eşim alman vatandası bakalım ben yararlanabılcekmıyım . Kafam karıstı valla geri döncekler

Bende telefonda görüstüm kızlar benım bugun sıze dedıgım olay almancaya cevırınce 14900€( aynı paket ama bır farkı en son hıc hamıle kalınmazsa tasıyıcı annelık garantılıymış) gösterıyor. Tr paketınde 11900€ Sadece yumurta naklı ıstıyorum dedım. Sorup gerı döncek. Bu 11900€ luk sadece tr ıcinmiş. Bende türk vatandasıyım ama eşim alman vatandası bakalım ben yararlanabılcekmıyım . Kafam karıstı valla geri döncekler
Bu arada ben Andrey'e whatsapo dan birsey yazarken bu indirim işini tekrar sordum. Biz bir forumda anonim yazisan bir grup kadiniz. Aklimiza yatarsa bir kac kisi gelebiliriz dedim. Müdüre sorayim indirim olasiligini dedi. Bakalım 🤔
Ben daha tahlillerimi yollamadim.
Z Zaza74 sana cevap ne dönecekler yazar misin?
15 temmuzda avrupanin ve kibrisin durumu da belli olur. Bakalım.

Bu arada ben Andrey'e whatsapo dan birsey yazarken bu indirim işini tekrar sordum. Biz bir forumda anonim yazisan bir grup kadiniz. Aklimiza yatarsa bir kac kisi gelebiliriz dedim. Müdüre sorayim indirim olasiligini dedi. Bakalım 🤔
Ben daha tahlillerimi yollamadim.
Z Zaza74 sana cevap ne dönecekler yazar misin?
15 temmuzda avrupanin ve kibrisin durumu da belli olur. Bakalım.

Benı gerı aradılar bende hallettım garanti paketıni .Adamında kafasını karıstırdım😀ben hepten ayrı yerlere bakmısım paketlere yani. sizlere karantına yokmus ama almanyadan gelenlerı bılmıom dedı almanca bılen asıstana yönlendırdı. Bencede bu indirim olayı mantıklı gelıor. tese yi pakete koyamayız demısler o ekstraymıs.bide ucak kendınız ödüyonuz dedı.

Benı gerı aradılar bende hallettım garanti paketıni .Adamında kafasını karıstırdım😀ben hepten ayrı yerlere bakmısım paketlere yani. sizlere karantına yokmus ama almanyadan gelenlerı bılmıom dedı almanca bılen asıstana yönlendırdı. Bencede bu indirim olayı mantıklı gelıor. tese yi pakete koyamayız demısler o ekstraymıs.bide ucak kendınız ödüyonuz dedı.
Garanti pakette embriyolara pgt yapıyorlar mı? Bilginiz var mı? Bu garanti paket bana da çok mantıklı gelmeye başladı. Taşıyıcı olmadan fiyat değişiyormuş mu peki

Kiev’e vize de yok galiba dimi ama prag’a var.. ayyy kızlar kıbrıs dıye konusurken nerelere geldik, dil sorununu nasıl çözücez nasıl anlasıcaz, kafalar karışık valla:KK43:(
Watsaptan görüştüyüm kişi hem rus hem türkce biliyordu
Benim ruscam olduğu için rusca konuştum

Tercüman veriyorlar .Ben whatsapp dan türkçe bilen biriyle yazışmıştım.Ama ukranya fakir ülke bu işlemde de önemli olan laboratuvar yani teknoloji.bu anlamda ukraynanın cihazları yeterlimidir bilmem.Buda kiev de yazıştığımız numara.0380 93 001 5005. Öğrenmek istediğiniz bisey varsa sorabilirsiniz.Ama kesinlikle tavsiye ettiğim düşünülmesin gidip görmedim ne iyi ne kötü diyemem.
Morcum bende kiyevin cihazlarının geride düşünüyordum ,ama sonra geride biz kadığımızı gördüm😂

Garanti pakette embriyolara pgt yapıyorlar mı? Bilginiz var mı? Bu garanti paket bana da çok mantıklı gelmeye başladı. Taşıyıcı olmadan fiyat değişiyormuş mu peki
Ben ıcerıgını daha konusmadım. Ama ınt bu pakette extra ücret sadece tese yazıor. Dıger paketlerde ıse extra Ücret tese pgd/pgs yazıor. Muhtemelen bızım dedıgımız pakette vardır.

Back
X