• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben eşimi aradım azonce dedım klinkle konustum .Garanti paketı felan söyledım. Sonra tese ve ucagı extra söyledım hay masallah dıyo😂 kıbrısmı orasımı bı karar ver dıyor .ama ben napcagımı bılemıyorum gercekten .

Ben eşimi aradım azonce dedım klinkle konustum .Garanti paketı felan söyledım. Sonra tese ve ucagı extra söyledım hay masallah dıyo😂 kıbrısmı orasımı bı karar ver dıyor .ama ben napcagımı bılemıyorum gercekten .
Ben de akşama söylüycem 😂😂 bakalım ne diyecek bana çok mantıklı geliyor, ama tabi fiyat biraz uçuk 10.000 olsaymış bari, euro uçtu gitti, kıbrısa da sıcak bakıyorum ama donmuş yumurta olayı kafamı karıştırıyor

Benı gerı aradılar bende hallettım garanti paketıni .Adamında kafasını karıstırdım😀ben hepten ayrı yerlere bakmısım paketlere yani. sizlere karantına yokmus ama almanyadan gelenlerı bılmıom dedı almanca bılen asıstana yönlendırdı. Bencede bu indirim olayı mantıklı gelıor. tese yi pakete koyamayız demısler o ekstraymıs.bide ucak kendınız ödüyonuz dedı.
Bize de 24 saat onlarin bizi yerlestirecekleri yerde karantina var. Adam şaşırmiştir zaten. Bugun nedir bu Türk patlamasi diye 😂😂

Benim dondurulmuş 4 embriyom kaldı britishte onları transfer etirmek isterdim
Ama inan tutmasa artık başka ülkeleremi baksam bilmiyorum
Yarın kiyev biotexcom klinikle görüşücem
Onların garanti paketi varmış 12 bin euroya
Ama her kesi almıyorlarmış
Yarın bir onu araştırıcam
Zazam kac tane yumurta toplayip kac embryo oldu British de. Kalan 4 embryo güzel rakam bence. Ben şundan suphelenmeye başladım. Acaba avrupada 2 embryo kriterini tutturduktan sonra gerisini bize vermiyorlar mi? Garantiler hep 2 embryo uzerinden ya avrupada. Ama kibrista hep daha fazla embryo oluyor sanki. 🤔

Bize de 24 saat onlarin bizi yerlestirecekleri yerde karantina var. Adam şaşırmiştir zaten. Bugun nedir bu Türk patlamasi diye 😂😂
🤣kesin zaten sasirdi aaaaa kızlar bana dedıkı adam önceden kıbrısa biz gönderıyorduk yumurtayı artık kendımıze yetısemıyoz dedı🤭 artık gönderılmıyor dedı bılmem yanı dogrumu yoksa bugunden berı konusmaktan kafasımı karıstı bılemıcem

Andrey ile ben de bu sabah görüştüm kızlar.
Ben ısrarla 4900€luk paketi sordum biraz anlattı. Ama asıl söylediği once tahlillerinizi yollayın ona göre granti kriterlerini ve paketleri konusalım diyor. Eşime çok mantıksız gelmedi. Bu arada aklıma takılan bir kısmı var Biotex'in. O da çıkan diğer embryoların transferi durumu. Bizim soyle bir sorumuz oldu. Diyelim ki 4900€ luk pakette 3 embryomuz oldu birini transfer ettik gerisini dondurduk onun transfer parası ne diye sorduk. Burada pek anlasamadık. Ben de soru isaretleri olusturdu. 4900 € luk pakette 1 embryo var ama diyip durdu once :) Dedik o transfer sayısı olmasın :) Andrey çok iyi turkce konussa da belki bizi ilk once tam anlayamamış olabilir. 3 embryoya kadar transfer ediyoruz diyor. Ben bir cycle da 3 embryom olsa 2 sini dondurup teker teker denemek isterim. O yüzden o ücretler benim icin onemli. 4900 luk pakette embryo dondurma 300 €, sonra transferi ise 2000€ imiş. Çek'den ve Kıbrıstan pahalı oluyor bu durumda. Avantajı donoru resimler ile secebiliyorsun. Garanti kriteri konusunda birşey soylemedi. Once testleri görelim dediler. Yollayacagım.
Bu arada bir kaç kişi gelsek indirim yapar mısınız dedim. Hayır dedi :KK43: Zaten paketlerimiz uygun dedi. Fakat yine de bir kac kişi gitmeye karar verirse bence buradan konusalım. İndirim yapmasalar bile pakete birşeyler ekletebilir belki.
Bu arada transfer başarısız olursa sonraki bedava gibi birşey yok. O garantili paketlerde geçerli.
Ben Ukrayna biotexcom da 4900 lük paket ile deneme yapmıştım, boş gebelikti. Şimdi ikili paket düşünüyoruz 7 bin Euro ya. Size ne dediler transfer öncesinde gitmeye gerek yok muymuş? Bu arada 5li garantili paket 10 bin Euro idi fiyatı artmış. Ben orayı fiyatı uygun ve donör sayıları çok fazla olup görerek seçebiliyoruz diye seçmiştim. Geçmişe dönsem ya 2li ya da 5li paket alırdım. Özelden de soranlar olmuş isteğe bağlı olarak çevirmen ayarlıyorlar. Kalitesi orta düzeyde bir yer bence süper de diyemem kötü de diyemem. 4900 lük pakette 4 adet 5. gün embriyosu olmuştu. Dondurmuyorlar. İsteğinize bağlı olarak koyuyorlar 2,3 veya 4. Embriyo glue işlemini de ücretsiz yapmışlardı.

Ben Ukrayna biotexcom da 4900 lük paket ile deneme yapmıştım, boş gebelikti. Şimdi ikili paket düşünüyoruz 7 bin Euro ya. Size ne dediler transfer öncesinde gitmeye gerek yok muymuş? Bu arada 5li garantili paket 10 bin Euro idi fiyatı artmış. Ben orayı fiyatı uygun ve donör sayıları çok fazla olup görerek seçebiliyoruz diye seçmiştim. Geçmişe dönsem ya 2li ya da 5li paket alırdım. Özelden de soranlar olmuş isteğe bağlı olarak çevirmen ayarlıyorlar. Kalitesi orta düzeyde bir yer bence süper de diyemem kötü de diyemem. 4900 lük pakette 4 adet 5. gün embriyosu olmuştu. Dondurmuyorlar. İsteğinize bağlı olarak koyuyorlar 2,3 veya 4. Embriyo glue işlemini de ücretsiz yapmışlardı.
Diyelim 5li paketı aldık ilk dememe negatıf 2.ci tedavı nasıl oluyor acaba bekleme süresimi vercekler zamanı onlaramı baglı olcak yoksa hemen bir ay sonra baslayabılcezmı ?

Andrey ile ben de bu sabah görüştüm kızlar.
Ben ısrarla 4900€luk paketi sordum biraz anlattı. Ama asıl söylediği once tahlillerinizi yollayın ona göre granti kriterlerini ve paketleri konusalım diyor. Eşime çok mantıksız gelmedi. Bu arada aklıma takılan bir kısmı var Biotex'in. O da çıkan diğer embryoların transferi durumu. Bizim soyle bir sorumuz oldu. Diyelim ki 4900€ luk pakette 3 embryomuz oldu birini transfer ettik gerisini dondurduk onun transfer parası ne diye sorduk. Burada pek anlasamadık. Ben de soru isaretleri olusturdu. 4900 € luk pakette 1 embryo var ama diyip durdu once :) Dedik o transfer sayısı olmasın :) Andrey çok iyi turkce konussa da belki bizi ilk once tam anlayamamış olabilir. 3 embryoya kadar transfer ediyoruz diyor. Ben bir cycle da 3 embryom olsa 2 sini dondurup teker teker denemek isterim. O yüzden o ücretler benim icin onemli. 4900 luk pakette embryo dondurma 300 €, sonra transferi ise 2000€ imiş. Çek'den ve Kıbrıstan pahalı oluyor bu durumda. Avantajı donoru resimler ile secebiliyorsun. Garanti kriteri konusunda birşey soylemedi. Once testleri görelim dediler. Yollayacagım.
Bu arada bir kaç kişi gelsek indirim yapar mısınız dedim. Hayır dedi :( Zaten paketlerimiz uygun dedi. Fakat yine de bir kac kişi gitmeye karar verirse bence buradan konusalım. İndirim yapmasalar bile pakete birşeyler ekletebilir belki.
Bu arada transfer başarısız olursa sonraki bedava gibi birşey yok. O garantili paketlerde geçerli.
Karıştırılan fiyatlar mitokondri nakli paketi için olan fiyatlar. Bu arada 2li ve 5li pakette ilk 3 ay sorumluluklarındasınız eğer 12 haftadan sonra düşük olursa diğer denemelerinizde yanıyor. Yani 2 deneme aldınız, ilk denemenizi yaptınız 4 ayda düşük yaptınız paket bitiyor, 2. hakkınız kalmıyor. Oluşan embriyolardan En az 2 embriyo donduruyorlar aa kalite olursa oda! Tek dondurmuyorlar.

🤣kesin zaten sasirdi aaaaa kızlar bana dedıkı adam önceden kıbrısa biz gönderıyorduk yumurtayı artık kendımıze yetısemıyoz dedı🤭 artık gönderılmıyor dedı bılmem yanı dogrumu yoksa bugunden berı konusmaktan kafasımı karıstı bılemıcem
Pazarlama taktigi olabilir. Bana da whatsapp dan Kibrisa bizden yumurta gidiyor yazdı. Bilemedim. Ya ben durup dururken baska yerlere camur atilinca irite oluyorum. Gynolife Enis Beyin de benzer bir pazarlama taktigi var. 😒

Karıştırılan fiyatlar mitokondri nakli paketi için olan fiyatlar. Bu arada 2li ve 5li pakette ilk 3 ay sorumluluklarındasınız eğer 12 haftadan sonra düşük olursa diğer denemelerinizde yanıyor. Yani 2 deneme aldınız, ilk denemenizi yaptınız 4 ayda düşük yaptınız paket bitiyor, 2. hakkınız kalmıyor. Oluşan embriyolardan En az 2 embriyo donduruyorlar aa kalite olursa oda! Tek dondurmuyorlar.
Bu acidan bakmamistim hic. Cok sacmaymis. Ben hep 4900 lu 1 transferli pakete odaklandim hep. Bu sekilde bakınca bayağı duzenbazlik gibi oluyor ama ☹

Kibris gynolife dan fiyat olarak;
5000 eur aldim.
Fakat hicbir sekilde garanti verilmiyormus.
Murat bey 5.gun embriyosu tranafer etmeyi tercih ediyor ama garanti veremiyoruz dedi.
Ngs 2500 eur istiyorlar( forumda okudugumkadariyla ankaraya gonderiyorsunuz neden bu kadar pahali diye sordugumda , bizim gonderim maliyetimiz yuksek cevabi aldim)
1 yillik dondurma 500 eur
2.transfer 1000 eur
Bir donor senede 3 kere yumurta veriyormus.
Kibris sanirim garanti vermeden kime ne denk gelirse sirf transfer yapmis olmak icin transfer yapiliyor.
Bu fiyatlara bakinca kibris sanki daha ucuz..
Canim diret 5.gün embiriyosunda garanti veriyolardi bana öyle demişlerdi benim düştüğüm hataya düşme bak ben ilkinde 3. Gün embiriyosuydu ama sonradan öğrendim lütfen ama lütfen 5.gün embiriyosunda ısrar et

ya şöyle iyi bir yanı var ben ılk denıcem yumurta naklini ama defalarca tüp bebek denedım hep negatıv ve herdefasında sıl bastan ödedikde ödedik. Bunda en azından bır kez ödücez . Ya ne bılım ben cok karısıgım bu aralar ordan oraya 😱😱 hep koronadan bunlar Allah yardımcımız olsun

Cnm bu bıotex 14,900€ Paketi harıka hersey ıcınde 5 deneme yazıor ama ıcerıkte sınırsız dıor hamıle olana kadar yazmıslar en son olmasa para ıade edılıyor yazıor. Bunlar yanı hamıle olana kadar bırakmıor galıba cok güvenılır bıryer. Aslında kıycaz paraya gıdıcez sonucta sınırsız gıbı bısey bırkerelık bu para
Gerçekten harika ve inanın bana bu fiatlar ve vadedilenler ucuz geldi zaza kardesime katiliyorum benimde gynolifte donmusum tutmazsa inan düşünebilir yurtdışı

Kızlar benim histeroskopide bir sürü büyük yapisiklik çıkdı ameliyat olucam tedavimi erteledim zaten kaç gündür de bu konuda kararsız ve sıkıntılıydim kafamda soru isaretleri vardı içimden bir ses ertelememi söylemişti yapisiklik cikmasida tuzu biberi oldu cok rahatladim şimdi bir sorun var ameliyat olucam kızlar gynolife haber verdim tamam sorun deil dediler yapisikliklarim büyük kızlar historoskopi temizleyemediler

Kibris gynolife dan fiyat olarak;
5000 eur aldim.
Fakat hicbir sekilde garanti verilmiyormus.
Murat bey 5.gun embriyosu tranafer etmeyi tercih ediyor ama garanti veremiyoruz dedi.
Ngs 2500 eur istiyorlar( forumda okudugumkadariyla ankaraya gonderiyorsunuz neden bu kadar pahali diye sordugumda , bizim gonderim maliyetimiz yuksek cevabi aldim)
1 yillik dondurma 500 eur
2.transfer 1000 eur
Bir donor senede 3 kere yumurta veriyormus.
Kibris sanirim garanti vermeden kime ne denk gelirse sirf transfer yapmis olmak icin transfer yapiliyor.
Bu fiyatlara bakinca kibris sanki daha ucuz..

Neye garanti vermiyormus cnm bende orayla görüştüm 5.Gün embriyosu yapıyorlar en az ortalama 10 yumurta cıkıyor dedi 2 tranfer yapılıyor genelde ve dondurmak içinde elimizde yumurta kalıyor genelde diyor dondurulacak yumurta garantisi evet vermiyor o kişiden kişiye ve sperminde kalitesine göre değişiyor dedi dondurulacak yumurta kalmasını garanti eden yer varmı ki

Kızlar benim histeroskopide bir sürü büyük yapisiklik çıkdı ameliyat olucam tedavimi erteledim zaten kaç gündür de bu konuda kararsız ve sıkıntılıydim kafamda soru isaretleri vardı içimden bir ses ertelememi söylemişti yapisiklik cikmasida tuzu biberi oldu cok rahatladim şimdi bir sorun var ameliyat olucam kızlar gynolife haber verdim tamam sorun deil dediler yapisikliklarim büyük kızlar historoskopi temizleyemediler
Yapisikligin sebebi nedir acaba?kurtaj,dusuk?
Kendi kendinize adet olabiliyormuydunuz?
Spiral ve jel uygulanip acilma olmaz miymis?

Back
X