Andrey ile ben de bu sabah görüştüm kızlar.
Ben ısrarla 4900€luk paketi sordum biraz anlattı. Ama asıl söylediği once tahlillerinizi yollayın ona göre granti kriterlerini ve paketleri konusalım diyor. Eşime çok mantıksız gelmedi. Bu arada aklıma takılan bir kısmı var Biotex'in. O da çıkan diğer embryoların transferi durumu. Bizim soyle bir sorumuz oldu. Diyelim ki 4900€ luk pakette 3 embryomuz oldu birini transfer ettik gerisini dondurduk onun transfer parası ne diye sorduk. Burada pek anlasamadık. Ben de soru isaretleri olusturdu. 4900 € luk pakette 1 embryo var ama diyip durdu once :) Dedik o transfer sayısı olmasın :) Andrey çok iyi turkce konussa da belki bizi ilk once tam anlayamamış olabilir. 3 embryoya kadar transfer ediyoruz diyor. Ben bir cycle da 3 embryom olsa 2 sini dondurup teker teker denemek isterim. O yüzden o ücretler benim icin onemli. 4900 luk pakette embryo dondurma 300 €, sonra transferi ise 2000€ imiş. Çek'den ve Kıbrıstan pahalı oluyor bu durumda. Avantajı donoru resimler ile secebiliyorsun. Garanti kriteri konusunda birşey soylemedi. Once testleri görelim dediler. Yollayacagım.
Bu arada bir kaç kişi gelsek indirim yapar mısınız dedim. Hayır dedi

Zaten paketlerimiz uygun dedi. Fakat yine de bir kac kişi gitmeye karar verirse bence buradan konusalım. İndirim yapmasalar bile pakete birşeyler ekletebilir belki.
Bu arada transfer başarısız olursa sonraki bedava gibi birşey yok. O garantili paketlerde geçerli.